AcasăSANATATERafila scoate din joben o epidemie de rujeolă. Se strică vaccinurile care...

Rafila scoate din joben o epidemie de rujeolă. Se strică vaccinurile care provoacă autism

După 1.855 de cazuri de pojar (rujeolă) la nivel național, Alexandru Rafila a declarat epidemie, rotunjind cifra, pentru a forța vaccinarea cu unul dintre cele mai periculoase vaccinuri administrate copiilor, controversatul ROR. Întreaga literatură de specialitate abundă de legături de cauzalitate directă între vaccinul ROR și autism, însă autoritățile din România merg înainte, că se strică produsele cumpărate pe bani grei.

Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat un număr de 1.855 de cazuri de pojar la nivelul întregii țări, cifră rotunjită de ministrul Alexandru Rafila la 2.000, pentru a găsi motive să declare epidemie. Sigur că medicii pediatrii spun că nici vorbă de vreo epidemie și că da, este rujeolă, într-adevăr, dar a fost de când lumea și pământul și o să mai fie și de acum înainte. Aceștia consideră că declararea epidemiei este o campanie, pentru că lumea a început să nu-și mai vaccineze copiii și, după ce au rămas cu atâtea doze de vaccin nefolosite, acum creează un fel de psihoză colectivă.

Și într-adevăr, potrivit Ministerului Sănătății, acoperirea vaccinală cu prima doză de ROR, la nivel național, este de 78%, iar cu doza a doua, de 62% dintre copiii eligibili, situându-se pe un trend descrescător de mai mult de 10 ani. Astfel, potrivit unui ordin al ministrului Sănătății, publicat în Monitorul Oficial, în vederea limitării răspândirii cazurilor de pojar, se va derula o campanie de vaccinare ROR a copiilor cu vârste între 9-11 luni, doza suplimentară administrată înaintea vârstei de 12 luni fiind considerată ca „doza 0” și nu se ia în considerare la evaluarea acoperirii vaccinale cu două doze de vaccin ROR.

Totodată, se cere recuperarea de urgență la vaccinarea ROR pentru copii cu vârste între 1-4 ani nevaccinați și a copiilor cu vârste între 5-14 ani nevaccinați sau care nu au schema de vaccinare completă, respectiv două doze de vaccin ROR. Pentru realizarea măsurilor, medicii de familie vor fi obligați să cartografieze toți copiii eligibili la vaccinare, să informeze părinții privind necesitatea vaccinării copiilor eligibili împotriva rujeolei, în regim de urgență, și să realizeze vaccinarea cu vaccin ROR a copiilor.

Mamele s-au trezit și refuză vaccinul

Potrivit medicilor pediatri, lumea începe să refuze vaccinarea cu ROR, pentru că sunt multe reacții adverse. ”Există foarte multă literatură de specialitate care face legătura între acest vaccin și autism și sigur există o legătură directă între cele două, fără discuție.Foarte mulți copii, la o perioadă de timp după vaccinul ROR, încep să-și piardă din abilitățile motorii, psihice. Nu toți, dar de unde să știi că nu va fi al tău cel care va face autism. Și atunci lumea a început să nu-și mai vaccineze copiii. Oamenii nu sunt tâmpiți, oamenii citesc. Și nu-și vaccinează copiii două categorii: ori cei extrem de săraci, pe care nu îi interesează, ori intelectualii, pentru că citesc și le este frică de reacțiile adverse. Nu exista autism cât timp am avut noi fabrica noastră de vaccinuri și nu existau nici atât de multe reacții post-vaccinale. Tehnologiile astea noi, dubioase, în care sunt șase vaccinuri într-unul singur, nu pot fi benefice. Eu, când am terminat facultatea, nu existau autism și ADHD. Sunt boli care au apărut în ultimii 30 de ani. Ce s-a schimbat în ultimii 30 de ani? Schema de vaccinare: prea multe și prea devreme”, ne-a declarat un reputat medic pediatru, care, din motive evidente, a cerut protecția anonimatului.

Probleme neurologice majore

Pediatrii arată că, din cauza acestor vaccinuri, avem copii din ce în ce mai bolnavi, cu rezistență din ce în ce mai mică, bolnăvicioși, firavi, cu tulburări de comportament, cu ADHD, cu autism și cu o grămadă de probleme neurologice.

”La mine nu e zi de policlinică să nu am un copil cu autism, și din familii bune, cu oameni civilizați. Îi costă 10.000 de lei pe lună terapia de recuperare pentru copilul cu autism. Oamenii ăștia muncesc doar pentru medicamente și terapii pentru copii. Părinții ăștia nu mai au viață. Combinat, terapia de recuperare cu nutriție, reușesc să facă niște copii la limita inferioară a normalului, dar trebuie să ai foarte mulți bani. Noi, medicii, știm că autismul apare după vaccin. Părinții ne arată tot timpul filmări cu copiii perfect normali înainte de vaccinare și, după vaccinare, la șase săptămâni, încep să nu mai vorbească, să nu mai meargă. Dar pe cine interesează?”, ne-a mai precizat același medic pediatru.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
3.774 afisari

23 COMENTARII

   • Stiu ce vorbesc.Art 4 din Legea nr.58/2022.
    Se trateaza gratuit prin serviciile de psihiatrie infantila.Cu rezultate foarte buna.In Bucuresti, la Obregia sunt f.buni specialisti.
    Daca avem fite…ne ducem la cabinete private, pe bani multi.Sunt si cabinete care primesc bilete de trimitere.

  • Într-un stat cu o democrație sănătoasă, acest personaj ,fiu de torționar nu ar mai fi trebuit să ocupe funcții publice niciodată,

 1. Draga Claudia, la care literatura de specialitate faci referinta? Articolul lui Andrew Wakefield?
  O sa vina o zi in care cei care au raspandit informatii false despre pandemie si campania de vaccinare pentru stoparea pandemiei vor da seama pentru faptele lor.

  • Draga Anonim, daca fabricantii de vaccinuri nu ar trece la ” secret” compozitia vaccinurilor si ar comunica-o detaliat, astfel incat dreptul la informare sa fie garantat, nu ar mai comenta nimeni.

  • Și toți cei care au omorât oameni cu zile sub pretextul Covidului vor da seama pentru faptele. Cat de naiv trebuie sa fii ca să crezi tot ce ți se spune?

 2. A declarat cârnatul asta cati bani a primit de la faizãr din 2015 pana in prezent ??? Stiu ca e retorica dar o sa intreb in continuare…..

  • Nu este prima data cand in Romania e epidemie de pojar. Între 1 ianuarie 2016 şi 31 martie 2017 Romania a raportat peste 4,000 de cazuri şi 18 decese datorate pojarului.

 3. E bine ca lumea s-a trezit. Copii cu autism sau cu adhd de la vaccin am vazut, dar copil cu autism care sa redevina normal nu am vazut. Cine plateste pentru vietile distruse? Nimeni, nici statul care te indeamna sa te “vaccinezi” cu mizeriile alea de seruri, nici companiile producatoare. Mai bine lasi copiii sa treaca prin boala, ca riscurile sunt mult mai mici decat la vaccinare, iar dupa aia o sa aiba imunitate naturala. Aproape toti am trecut cand eram mici prin rujeola (pojar), sau prin varsat de vant, si uite ca suntem mari si nu avem nici pe dracu!

 4. Sper sa-l vād si pe criminalul rafila la zdup pâna la sfarsitul vietii !
  La puscarie cu tine, cu voi, blestemati ticalosi! Focul sa va arda! Asa cum au ars sufletele celor care au ramas fara mama, fara tata, fara copii, fara nepoti…….

 5. mai degraba este epidemie de coruptie, minciuna si prostie la ministerul vaccinarii si epidemie de slugarnicie, incompetenta si rautate la nivelul dsp-urilor.
  rafila a luat locul lui voiculescu si mihaila la ministerul vaccinarii si vrea sa ne demonstreze ca indiferent de partid, cine vine la ministerul vaccinarii este doar unealta marilor companii farmaceutice straine care vor sa faca si mai multi bani prin imbolnavirea pe termen lung a popoarelor.
  dupa cum procedeaza faptic si dupa rezultate, asa reiese.

 6. De la acest Vac. era sa-mi pierd fetița la 4 ore după administrare.Doi ani am umblat prin spitale pentru recuperarea ei când tot sistemul medical a recunoscut (în Spania fiind) ca a fost reacție postvaccinala! Nu concep pentru bine superior al copilului sa se apropie cineva de copii mei.
  Actionez în legitima apărare!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri