AcasăSANATATEPrimul mesaj al lui Florin Piersic de la internare

Primul mesaj al lui Florin Piersic de la internare

Primul mesaj al lui Florin Piersic de la internarePrimul mesaj al lui Florin Piersic de la internare/ Sursa FOTO: playtech.ro

Florin Piersic trimite primul mesaj de la internare: „vă dau și o veste: sunt viu! Și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc”.

Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu aceastp ocazie, vă dau și o veste: <sunt viu> și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar…m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, transmite Florin Piersic.

author avatar
Mihail Ioan