AcasăSANATATEPrimul caz de variola maimuței în România: cum se simte bărbatul de...

Primul caz de variola maimuței în România: cum se simte bărbatul de 26 de ani

După Covid-19, variola maimuței amenință omenirea. La ce se așteaptă OMS / Boala, mortală pentru 1 din 10 persoane / Foto: Facebook

Primul caz de variola maimuței din România a fost raportat, luni, în București, transmite Ministerul Sănătății. Este vorba de un bărbat de 26 de ani al cărui partener a călătorit în mai multe țări din Europa cu numeroase cazuri.

Ministerul Sănătății transmite că boala a debutat în urmă cu 4 zile iar pacientul s-a prezentat la spital în cursul nopții precedente.

Bărbatul se simte bine

Starea bărbatului este bună, conform medicilor. Pacientul primește tratament simptomatic și se află în izolare. Doctorii au realizat anamneza în cazul pacientului și astfel au aflat că partenerul persoanei infectate a călătorit în ultima perioadă în mai multe țări din Europa unde există numeroase cazuri de infecție cu variola maimuței.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani din București. Acesta a fost diagnosticat în cursul zilei de astăzi în urma investigațiilor de laborator”, au precizat autorităţile.

author avatar
Andrei Ștefan
919 afisari

8 COMENTARII

  1. „partenerul persoanei infectate a călătorit în ultima perioadă în mai multe țări din Europa”
    DECI, CA SĂ POATĂ CĂLĂTORI LIBER ȘI MULT, INDIVIDUL ERA CU SIGURANȚĂ MULTI-INJECTAT. Deci, nu are nicio reacție adversă recunoscută deja, dar rebotezată, că deh, „vaxxul nu poate fi decât „sigur și eficient”! Păi nu?

  2. imi aduc aminte cum astepta presa noastra de k kt cu buzunarele umflate de bani murdari de la guvern , sa apara primul caz de covid si sa inceapa sa haleasca k kt si minciuni cu polonicul . ati uitat : 17 zile rezista virusul pe suprafete indiferent ce faci ( dupa un an , s-a aflat ca moare instantaneu pe suprafete ) si cate alte minciuni .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger