AcasăSANATATEPregătiri halucinante pentru următoarea pandemie. Militarii, implicați în controlul populației

Pregătiri halucinante pentru următoarea pandemie. Militarii, implicați în controlul populației

Autoritățile se pregătesc intens pentru următoarea pandemie. Noul regulament pentru măsurile luate în acest caz include și participarea Armatei la controlul populației, prin mijloace specifice. Totodată, polițiștii vor fi și ei implicați în restricționarea accesului în zonele afectate de virușii înalt patogeni, asigurând măsuri de ordine și siguranță publică în zonele/localitățile afectate de epidemie.

Deși au fost emise numeroase acte normative pentru pregătirea și răspunsul la evenimentele pandemice, autoritățile au decis să mai instituie încă un regulament, în care să se precizeze clar atribuțiile fiecărei instituții.

Astfel, Ministerul Sănătății, MAI și MApN au emis un proiect de ordin comun pentru aprobarea Regulamentului privind gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii și riscurilor asociate acestora. Pe lângă măsurile și responsabilitățile instituțiilor, noul regulament implică oficial Armata în gestionarea situațiilor de urgență din pandemie, aceasta participând cu forțe și mijloace proprii, la activitățile pentru limitarea și înlăturarea efectelor unei situații de urgență specifice.

Totodată, în faza de răspuns în pandemie, Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile de Ordine și Siguranță Publică, va coordona măsurile de răspuns în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru gestionarea situației operative specifice, determinate de efectele evenimentului, va implementa măsuri specifice, potrivit competențelor, pentru controlul/restricționarea accesului în zonele/localitățile afectate și va asigura, prin structurile specializate, desfășurarea fluentă și în siguranță a circulației rutiere, acordând atenție sporită traseelor pe care se execută evacuarea populației precum și a celor destinate deplasării forțelor și mijloacelor care acționează pentru prevenirea, limitarea și înlăturarea urmărilor evenimentului.

Pregătiți pentru orice

Gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii este o activitate de interes național având în vedere frecvența de producere și dimensiunea efectelor acestor tipuri de risc, se arată în proiectul de ordin. Regulamentul se va aplica în cazul focarelor detectate în timpul unor evenimente naționale/internaționale – focare care afectează persoane implicate în evenimente naționale/internaționale, care au parte de o acoperire media intensă (de exemplu, Jocurile Olimpice). În plus, poate fi cazul de răspândire națională/internațională, prin întoarcerea de la aceste evenimente a unor persoane infectate (!). Regulamentul mai vizează epidemiile, pandemia, emergența sau re-emergența unei boli, precum un  eveniment determinat de agenți infecțioși înalt patogeni – detectarea unui focar cauzat de un agent infecțios înalt patogen cunoscut, care poate solicita expertiză tehnică, colaborarea, precum și coordonarea de la nivel național atât a răspunsului, cât și a comunicării cu populația. Utilizarea Regulamentului va asigura, printre altele, comunicarea de risc către public și media în toate etapele răspunsului, reducerea presiunii pe sistemul sanitar, reducerea impactului social și a pierderilor economice, precum și mecanismele pentru implementarea politicilor internaționale, se mai precizează în proiectul de act normativ.

Fake news?

După declararea pandemiei, centrul național de comunicare și informare publică, compus din purtătorul de cuvânt (comunicatori, purtători de cuvânt din cadrul instituțiilor reprezentative în Comitetul Național pentru Situații de Urgență) și ofițerii de informare publică (personal de sprijin adus), va crea și va menține un sistem de comunicare publică transparent, obiectiv, eficient către populație. Sistemul va avea ca obiective stabilirea unor mecanisme pentru a înțelege atitudinile și preocupările publicului țintă, astfel încât să fie identificate canalele de comunicare cele mai eficiente, precum și realizarea unui sistem de monitorizare, identificarea și combatere a știrilor, informațiilor de tip ”fake news”.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
10.262 afisari

43 COMENTARII

 1. Sper ca pană atunci să ne faca rușii radiografii la toți, asa scăpăm de toate restricțiile impuse de criminalii sorosisti…vorba lui Pațurcă…mai bine mort decât pandemist!!!…

 2. Epidemie de Retard mental ! Infectiozitate crescuta, pandemica!
  Dar implicarea colectivelor de cercetare la nivel national si elaborarea propunerilor pt solutionarea cu mijloace proprii nu e important? Parca medicina romaneasca clinica era o valoare ! I-ati spalat pe creer pe medicii actuali?

 3. CONSTITUTIA ESTE INCALCATA DE TOATE ACESTE HOTARARI!
  atat armata, politia cat si celelalte structuri respecta Constitutia. daca nu vor, va fi razboi civil.
  oricum satanistii asta cauta. distrugere ca in ucraina sau fosta iugoslavie sau irak, sau afganistan sau siria.
  totusi institutiile statului roman au majoritar romani si patrioti la conducere, asa ca vedeti-va de treaba!
  armata are alt rol, politia de asemenea.

 4. Ne pun și un pătrat galben în piept (sau roșu – să nu se înțeleagă altceva!)? Îmi aduc aminte de acel banc fabulor din „vremuri apuse” care se încheia cu textul: „cu cianură ați încercat?”

 5. Nu sînt boli transmisibile, patogene, cauzate de microbi!
  Dovadă: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/
  Ultimele două paragrafe la capitolul „Epidemiological Studies”, a doua jumătate a articolului.
  „Perhaps the most interesting epidemiological studies conducted during the 1918–1919 pandemic were the human experiments conducted by the Public Health Service and the U.S. Navy under the supervision of Milton Rosenau on Gallops Island, the quarantine station in Boston Harbor, and on Angel Island, its counterpart in San Francisco. The experiment began with 100 volunteers from the Navy who had no history of influenza. Rosenau was the first to report on the experiments conducted at Gallops Island in November and December 1918.69 His first volunteers received first one strain and then several strains of Pfeiffer’s bacillus by spray and swab into their noses and throats and then into their eyes. When that procedure failed to produce disease, others were inoculated with mixtures of other organisms isolated from the throats and noses of influenza patients. Next, some volunteers received injections of blood from influenza patients. Finally, 13 of the volunteers were taken into an influenza ward and exposed to 10 influenza patients each. Each volunteer was to shake hands with each patient, to talk with him at close range, and to permit him to cough directly into his face. None of the volunteers in these experiments developed influenza. Rosenau was clearly puzzled, and he cautioned against drawing conclusions from negative results. He ended his article in JAMA with a telling acknowledgement: “We entered the outbreak with a notion that we knew the cause of the disease, and were quite sure we knew how it was transmitted from person to person. Perhaps, if we have learned anything, it is that we are not quite sure what we know about the disease.”69 (p. 313)

  The research conducted at Angel Island and that continued in early 1919 in Boston broadened this research by inoculating with the Mathers streptococcus and by including a search for filter-passing agents, but it produced similar negative results.70–72 It seemed that what was acknowledged to be one of the most contagious of communicable diseases could not be transferred under experimental conditions.”

  • Ultimele două paragrafe la capitolul „Epidemiological Studies”, a doua jumătate a articolului.
   „Poate că cele mai interesante studii epidemiologice efectuate în timpul pandemiei din 1918-1919 au fost experimentele pe oameni efectuate de Serviciul de Sănătate Publică și de Marina SUA sub supravegherea lui Milton Rosenau pe insula Gallops, stația de carantină din portul Boston, și pe insula Angel, omologul său din San Francisco. Experimentul a început cu 100 de voluntari din cadrul Marinei care nu aveau antecedente de gripă. Rosenau a fost primul care a prezentat un raport despre experimentele desfășurate pe insula Gallops în noiembrie și decembrie 1918.69 Primii săi voluntari au primit mai întâi o tulpină și apoi mai multe tulpini de bacilul lui Pfeiffer prin pulverizare și tamponare în nas și gât și apoi în ochi. Când această procedură nu a reușit să producă boala, alții au fost inoculați cu amestecuri de alte organisme izolate din gâturile și nasurile pacienților cu gripă. Apoi, unii voluntari au primit injecții cu sânge de la pacienți cu gripă. În cele din urmă, 13 dintre voluntari au fost duși într-o secție de gripă și au fost expuși la 10 pacienți cu gripă fiecare. Fiecare voluntar trebuia să dea mâna cu fiecare pacient, să vorbească cu acesta de aproape și să îi permită să tușească direct în față. Niciunul dintre voluntarii din aceste experimente nu a dezvoltat gripă. Rosenau a fost în mod clar nedumerit și a avertizat să nu tragă concluzii din rezultatele negative. El și-a încheiat articolul din JAMA cu o recunoaștere revelatoare: „Am intrat în epidemie cu ideea că știam cauza bolii și eram destul de siguri că știm cum se transmite de la o persoană la alta. Poate că, dacă am învățat ceva, este faptul că nu suntem foarte siguri de ceea ce știm despre boală. „69 (p. 313)

   Cercetările efectuate la Angel Island și care au continuat la începutul anului 1919 la Boston au extins aceste cercetări prin inocularea cu streptococul Mathers și prin includerea unei căutări de agenți de filtrare, dar au dat rezultate negative similare.70-72 Se părea că ceea ce era recunoscut ca fiind una dintre cele mai contagioase dintre bolile transmisibile nu putea fi transferată în condiții experimentale.”

 6. Deci cenzura totala si vaccinare obligatorie. Nici in cele mai opresante zile ale comunismului nu a fost asa de rau

  • nu „armata” e pericolul
   ci vitele dimprejur:
   rude,vecini,cunoscutii si necunoscutii,
   vor face si mai urat la o adica mai serioasa…

   pana sa vina „creditul social” si supravegherea permanenta
   sa observam ca in Bucuresti cam toti si-au instala camere video de spionaj stradal,
   au raspuns „corespunzator” la stimulii din mediu; interconectarea lor e o chestie de zile….va fi ca in „experimentul Pitest” aia de mai sus TE VOR RE-EDUCA!

   nu uitati ca avem un sprijin:
   -puneti blesteme,
   credeti in blestemele puse!

  • Cu asta ne-am conformat!
   DA,din pácate santem o cireada de vite,mánate spre abatoare!
   Atáta…ne-a dus capul!
   Sántem,ce sántem,din pácate!
   Si asta e deabía inceputul,si nu este o película de groazá,e purá realitate!

 7. In SUA poporul este , prin Constitutie, inarmat insa de multa vreme Hunta Militara de Guvernamint de la Washington D.C. incearca sa dezarmeze poporul pri orice mijloace. Globalistii incearca si ei sa dezarmeze popoarele in acele Tari unde detinerea de arme de foc este legala. Acum cred ca ne e clar de ce.

 8. Sataniștii teroriști drogați psihopati torționari escroci mitomani jigodii lichele securiste pregătesc o altă escrocherie inventată și plandemie ca să fure și terorizeze poporul român.

 9. @ Ce bă, aveți de gând să vă apucați de „producții de serie”, de „militari viteji pandemici” pentru ”Monici Bârlădene”, ?

  • si daca va dau bani gramada, ca la medici…puneti in aplicare ordine nelegale care incalca vointa poporului si constitutia?
   neam de iude, voi sunteti romani? sau cocalari hraniti cu hartie igienica iesita din tiparnitele ue!
   carte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere, asa-i?
   da-i prostului bani si putere, ca sa vezi cine este cu adevarat. asemenea mod de gandire nici la animale nu este intalnit, saracule cu duhul…

 10. Armatá,romana,daca se poate numi asa angajeazá dupá cum stim stráini ca personal pentru cá,chipurile romanii nu sant doritori,cicá!
  Se vende clar pentru ce fac acest lucru,cu falsá motivatie,ticálosii de la guvern!
  La urmatoarea plandemie,acesti stráini in uniforma militará romaneasca ,or sa ne háituiascá pe strazi precum cáinii,si nu numai!
  Exterminarea pe fatá a romanilor,,a Ortodoxiei i-a amploare!

 11. Dacă poporul român va mai accepta încă o bătaie de joc ca aceea care a trecut, suntem blestemati. Pregatiti furci, topoare, bâte, și tot ceea ce aveti, să iesim si sa-i plandemizam bine, jigodiile astea nenorocite. Clar ca pregatesc urmatoarea plandemie, deoarece vin alegerile si vor face totul sa rămână tot ei la ciolan. Ori la bal, ori la spital, ori la fabrica de var.

  • N-are cine,románe!
   Bravii nostrii bárbati ,nu au timp pentru asa ceva,si-au pus fustá,páru’ in coc,s-au depilat,si zburdá pe trotinetá,sub culorile curcubeistice!
   Uitá…

 12. Normal că javrele au tupeu, dacă au vazut ca nimeni nu a spus ,,pâs” la bataia de joc care a fost. Arahatul sta bine mersi pe vreo plaja in Caraibe, Gheorghita isi mănânca linistit bănuții, Plăvanul e mai departe șmecher, cum sa nu pregateasca baietii urmatoarea plandemie. La câți proști sunt in Romania, carora le spala zilnic creierul cu presa si televiziunea, ma tem ca le va iesi iarasi. Dumnezeu sa aiba mila de tara asta blestemata.

 13. Se pregateste terenul pentru instalarea dicaturii. Fiecare ideologie opresiva si-a dorit sa creeze un om nou, pana acum dedicat partidului trup si suflet. Insa ideologia neoliberala isi doreste omul nou sa fie un modificat genetic total degenerat si dependent la propriu

 14. Asta e cruda realitate,báiete!
  Cand am spus cá,ne meritám soarta,pentru ca santem LASI,si nu numai,prostimea mi-a sárit in cap!
  TRAIM CUM MERITAM!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri