AcasăSANATATEPacienţii din spitale fac foamea? PSD a dezvăluit la cât ar fi...

Pacienţii din spitale fac foamea? PSD a dezvăluit la cât ar fi ajuns norma de hrană pentru bolnavi

spitalPacienţii din spitale fac foamea? PSD a dezvăluit la cât ar fi ajuns norma de hrană pentru bolnavi

Partidul Social Democrat le plânge de milă pacienţilor din spitale sau a găsit un nou motiv de a ataca Guvernul? Social-democraţii au dezvăluit că norma de hrană din spitale, promisă la 16 lei, s-a transformat în 11 lei.

Luați 1 leu. Săracilor! Guvernul USR Plus PNL m-a mințit pe mine, managerii de spitale din România și pe toți oamenii care sperau că nu vor mai fi ținuți flămânzi în spitale.

Norma de hrană în spitale, care a fost promisă la 16 lei, de ieri până azi, s-a transformat în 11 lei”, a scris PSD pe Facebook.

Bolnavii adulţi primesc hrană de 11 lei

1 leu! Atât merită în ochii voștri un bolnav internat într-un spital din România! Ați amânat cât ați putut de mult proiectul de lege inițiat de mine și de colegii din PSD prin care voiam să facem norma de hrană 40 de lei.

Prin Lege! Ca să nu mai apară diletanți care se joacă cu viețile oamenilor. Care una zic, alta fac! Florin Cîțu, ai mințit și meriți soarta lui Vlad Voiculescu! Românilor le-ar fi cel mai bine dacă ai sta acasă”, mai susţine PSD.

Un bolnav are 3 mese pe zi

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, afirmă, într-o postare pe Facebook, că un pacient bolnav de COVID are alocat pentru cele 3 mese, 10 lei/zi, costul fiind puţin mai mare pentru cei care au diabet zaharat sau tuberculoză.

Concluzia sa este că suma este insuficientă, mult sub nevoia reală a unui pacient.

author avatar
Andrei Ștefan
314 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger