AcasăSANATATEOrice şut primit e un pas înainte: Andreea Moldovan a prins un...

Orice şut primit e un pas înainte: Andreea Moldovan a prins un job foarte bun, după ce a fost dată afară de la Sănătate!

dr. Andreea MoldovanOrice şut primit e un pas înainte: Andreea Moldovan a prins un job foarte bun, după ce a fost dată afară de la Sănătate!

Dr. Andreea Moldovan, fostul secretar de stat la Ministerul Sănătății, este de câteva zile membru al Organizației Mondiale a Sănătății, cu sediul în Geneva. Ea va lucra în departamentul care se ocupă de prevenția și controlul infectărilor COVID-19.

Medicul se prezintă acum ca dr. Andreea Căpîlna, se pare, cel de dinaintea căsătoriei.

Cine este dr. Andreea Moldovan?

Medic epidemiolog, dr. Andreea Moldovan (47 de ani) este director medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov.

Andreea Moldovan a absolvit Medicina la Târgu Mureș, este medic primar cu specializarea în boli infecțioase și medic specialist în epidemiologie, iar în anul 2009 a devenit Bursieră de Excelență a Societății Internationale de Boli Infecțioase.

A coordonat Compartimentul de prevenire şi control al infecţiilor nosocomiale din cadrul Spitalului „Sf. Constantin” din Braşov, spital premiat, în anul 2013, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu „Premiul de Excelenţă în Igiena Intraspitalicească”

A făcut un stagiu la Geneva, unde a lucrat în același spital cu profesorul universitar Didier Pittet.

Considerat părintele modern al igienei mâinilor, măsurile propuse de echipa lui Didier Pittet, răspândite mondial, au condus la scăderea importantă a ratei infecțiilor nosocomiale din spitale și salvarea de vieți omenești.

Dr. Andreea Moldova, acum Andreea Căpîlna, a fost eliberată din funcția de secretar de stat din cauza ordinului de ministru care stabilea noi citerii de carantinare a localităților.

author avatar
Andrei Ștefan
536 afisari

4 COMENTARII

  1. O s-o ia amereganii in locul lu Fauci cind o muri ăsta de batrînețe la birou. Am observat ca la americani nu se iese la pensie!! Fauci are 81 de ani și vine inca la job! El lucrînd intotdeauna la stat! La noi la stat in schimb se iese la pensie la 38-40 de ani! Dovezi fiind multe.

  2. Alt expert OMS ca aia care au sustinut, la inceputul pandemiei, ca nu e nevoie de masca sau ca echipa de experti care nu au descoperit sursa Covid 19…

    • Fă, la ce-a fost bună botnița?
      Și unde ai aflat tu de sursa exactă a lucovidului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger