AcasăSANATATEOamenii au protestat la Ministerul Sănătăţii! Ce au cerut ei are legătură...

Oamenii au protestat la Ministerul Sănătăţii! Ce au cerut ei are legătură cu siguranţa naţională! (VIDEO)

ioana mihailaOamenii au protestat Ministerul Sănătăţii! Ce au cerut ei are legătură cu siguranţa naţională!

Vineri, a fost o altă zi caniculară la Bucureşti, dar asta nu i-a împiedicat pe câţiva oameni să protesteze în faţă la ministerul Sănătăţii. Aceste persoane au cerut adoptarea de urgenţă a strategiei naţionale HIV/SIDA.

Zeci de persoane, între care membri ai asociaţiei ACCEPT, s-au adunat, vineri, la sediul Ministerului Sănătăţii pentru a depune o petiţie în vederea adoptării cât mai urgente a strategiei naţionale HIV/SIDA.

Acuze grave la adresa ministerului

Participanţii la protest au afişat mesaje precum „Tăcere = moarte”, „Adoptaţi strategia naţională HIV/SIDA. Avem nevoie de ea acum”, „De ce nu se face educaţie pentru sănătate în şcoli?”, „Respectaţi legislaţia HIV/SIDA”, „Minister absent: peste 10 ani fără prevenţie naţională HIV/SIDA”, „Unde sunt banii pentru prevenţia HIV?” sau „Întreruperi repetate de tratament – discriminare – moarte”.

Ce au cerut, concret, protestatarii? Alocarea de sume de bani pentru prevenţie, dar şi pentru tratamentul acestei boli, în aşa fel încât persoanele care suferă de HIV/SIDA să beneficieze de tratament fără întrerupere.

Ei consideră că autorităţile au obligaţia de a pune la punct o strategie pentru prevenirea infecţiilor cu HIV.

Preşedintele Asociaţiei ACCEPT, Teodora Rosetti, a reclamat situaţia persoanelor care suferă de SIDA şi care în România ”se confruntă cu bariere precum accesul precar la tratament, întreruperi dese de tratament”.

author avatar
Andrei Ștefan
378 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tu Mihaila, tu nazista imputita si ariana alba, pura si esentiala, iesi in fata ministerului, ca doar e al tau personal, l-ai mostenit de la tatal tau 🙂 si cand vin astia care protesteaza, mergi asa frumos pe acolo, si le dai asa, amical, cate un cap in gura la aia, sa se invete minte cum e cu asa-zisa democratie originala romaneasca !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Si sa nu uiti sa ii trimiti pe toti in ghettoul ala de la Gestapostadt aka Hermannstadt aka Sibiu, acolo unde deja umbla cainii cu covrig in coada, aia stiu si sa vorbeasca, numai le zic la tablagiul pe care il tin in lesa, ca: Uite, bai tarane, aia 3 sunt sigur cu covrig in ei, sunt pericol public, ce mai, chiar planetar, pe cuvantul meu zic, ca stiu ce fac, ia inhata-i, si apoi vedem noi ce si cum e cu ei !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Tu Mihaila, tu tampita drakului, vezi ca vine razboiul cel mare, si tu te tii de smecherii rasuflate de 6 lei si 66 de bani, asa ceva nu se face, mai ales la nivelul tau de nazista serioasa, tu deja esti un fel de clasic doktor Mengele de walachistan !! 🙂 DIVOQ Macht Frei, tu ordinara drakului de trepadusa de lux 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger