AcasăSANATATEO triplă epidemie amenință România! Zeci de mii de îmbolnăviri în ultima...

O triplă epidemie amenință România! Zeci de mii de îmbolnăviri în ultima săptămână

copiiO triplă epidemie amenință România! Zeci de mii de îmbolnăviri în ultima săptămână

Tripla epidemie fără precedent umple spitalele din România. Sunt 100.000 de cazuri noi în numai 7 zile. Medicii sunt în alertă, pentru că nu mai fac față valului de pacienți.

Doctorii vorbesc despre cel mai agresiv val de viroze la copii din ultimul deceniu, cu secţii de terapie intensivă deja pline. Numărul bolnavilor se dublează de la o zi la alta. Medicii cred că virusurile sunt mai agresive, pentru că s-au modificat să reziste în competiție cu covid.

Camerele de gardă și secțiile ATI sunt pline

Şi la camerele de gardă ale spitalele ajung bolnavi zi şi noapte. Şi mai grav, secţiile de terapie intensivă pentru copii sunt pline, iar medicii spun că triajul se face ca pe front. Trebuie să le găsească locuri cazurilor grave.

Medicii spun că virusurile sunt mai agresive deoarece s-au modificat să reziste în competiție cu COVID 19. Specialiștii spun însă că ar putea apărea în România o triplă epidemie.

”Nu neapărat că e o tripandemie, dar putem spune că este o situație complicată și greu de manageriat, pentru că vei avea în același timp cazuri de gripă, şi ele vor crește în viitorul apropiat, viroze și infecțiile cu COVID”, spune Adrian Marinescu.

Tripandemie în România: bronșiolită, gripă și Covid-19

Nici medicii de familie nu mai fac față. Pacienți de toate vârstele se prezintă la cabinet cu viroze sau pneumonii.

”Peste 65% sunt viroze, cele mai multe sub cinci ani, sunt pneumonii interstițiale, sub doi ani avem foarte multe bronşiolite, avem din păcate şi gripă, şi COVID. Am depășit demult aproape 50 de consultații pe ziua de astăzi și încă sunt 10 oameni la momentul acesta în mașina. Programările în acest moment sunt până la sfârșitul lunii decembrie”, susține Valeria Herdea, medic de familie și pediatru.

author avatar
Andreea Vlad
822 afisari

12 COMENTARII

  1. Marinescu ar trebui bagat in puscarie. Pentru multi, multi ani! Un cioclu al pandemiei. Numai Pandemii are in capul ala prost.

  2. Copii acestia se imbolnavesc de la proteina spike emisa de parintii lor vaxati si super bosterizati. Le scade imunitatea de la lupta continua cu toxinele degajate de vaxatii lor parinti.
    Imunittae scazuta au copii si din alte pricini, dar nu atat de multi intr-un sezon. Vaxatii au devenit din ce in ce mai toxici, se si vad, sunt albi ca varul, un alb cerat, au o gramada de probleme de sanatate aproape toti, foarte multi au slabit mult. Sunt vizibili vaxatii acum

    • Fiecare pasăre pe limba ei piere… Cine i-a pus să se înghesuie la vaccinare cu un vaccin experimental produs de firme cu un trecut dubios în privința eticii?!

      Problema e că din naivitatea lor era să ajungem ca în China, să ne vaccineze pe toți cu forța ca să o salvăm pe bunica și să putem bea liniștiți cafea cu prietenii.

      • :))) adevărul doare, știu. Parcă văd spumele de la gură. Când atacul și înjurăturile sunt tot ceea ce poate spune cineva, asta înseamnă că s-a atins o coardă sensibilă și că de fapt problema este că încerci să te convingi pe tine că nu este adevărat.
        Da, nu revizuiesc comentariile, nu sunt autor de articol, știu limba română foarte bine, dar sunt repezită uneori, nu dau importanță, că nu scriu o teză de doctorat. Și chiar dacă aș fi agramată: mulți agramați au mintea sănătoasă, înțelepciune și nu au pus botul la vrăjeala că cei care ne conduc ne vor binele cu ceva. Ne uităm la toate acțiunile lor și sunt pe dos. Măi să fie, cu vax gata, i-a lovit dragostea de popor.
        Teoriile acelea conspi’ s-au dovedit toate adevărate peste câteva luni de zile: și cu incapacitatea ”jab”-ului de a opri transmiterea și cu toate. De câteva luni de zile se discută despre efectul de ”shedding”. Sunt vaccinuri care au acest tipar și au fost declarații ale celor care promovau actualele seruri că acesta este viitorul: să vaxeze oamenii prin transmiterea de la cei care au acceptat. Acest vax este de acest tip, însă nu se transmite comanda dată prin mrna, doar spike-ul. Spike este produs și de infectarea covid, însă organismul scapă, se curăță. Dacă este vax, organismul produce încontinuu spike. Cei expuși persoanelor vaccinate se curăță și ei de spike, organismul are capacitatea de a o face, dar expunerea continuă slăbește imunitatea organismului. Trebuie să se suplimenteze consumul de antioxidanți.
        Nu am scris pentru tine, se subânțelege, ci pentru ceilalți ”purebloods” care citesc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger