AcasăSANATATEMedicii din spitalele Covid, TÂRÂŢI prin tribunale! Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit...

Medicii din spitalele Covid, TÂRÂŢI prin tribunale! Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit ce se întâmplă în spatele uşilor închise

mahlerMedicii din spitalele Covid, TÂRÂŢI prin tribunale! Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit ce se întâmplă în spatele uşilor închise

Dr. Beatrice Mahler a dezvăluit că medicii din România se confruntă cu un val de plângeri penale pentru modul în care au îngrijit pacienții în pandemie. Unele acuzații sunt grave și merg chiar până la omor din culpă.

Medicul a mai precizat că, doar într-un singur caz, au fost chemaţi „100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient”.

Dr. Beatrice Mahler ştie că şi medicii greşesc

Mulți dintre colegii mei ajung să fie înregistrați, să fie agresați verbal. Acum mă duc la Poliție, pentru un dosar de omor din culpă. Într-un dosar penal deschis de curând sunt chemați 100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient.

Pe undeva e traumatizant. E greu. Nu spun că nu se poate greși. Sunt convinsă că nu suntem perfecți.

Sunt convinsă că e loc de mai bine, dar este foarte dificil să fii judecat de oameni care nu înțeleg medicina, pentru că altfel am vorbi cu Colegiul Medicilor sau cu cei dintr-o comisie specializată.

Altfel vorbim cu un procuror sau cu un polițist care nu are de unde să știe ce înseamnă un act medical, atitudinea medicală și responsabilitatea pe care ne-a asumăm în urma Jurământului lui Hipocrate”, a declarat dr. Beatrice Mahler pentru spotmedia.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.480 afisari

17 COMENTARII

    • Aveti rabdare. Primii va ia pe voi si va arunca la puscarie dupa care urmeaza restul in frunte cu Tataru, Epilatoarea inghinala ,Arafat si Gheorghita.

  1. LA CATA SPAGA ATI INCASAT DE LA BIG PHARMA MERGETI LA PUSCARIE CA VA PRINDE BINE. SA AUZIM CUM STATI CU MASCA PE BOT IN CELULE..
    MAI AVETI CURAJ SA SI VORBITI?!
    DACA ATI CERUT CADRELOR MEDICALE SA SE VACCINEZE CUM NAIBA ACCEPTA SA STEA EI IMBOTNITATI DE SATANISTUL ARAFAT?! HAI CA UN BRAT AL CARACATITEI LUI ARAFAT A FOST LUAT…CINE A CREAT CU ARAFAT 112? BUTONUL MAFIEI…APASATI DOMNILOR PROCURORI, NU VA NUMARATI COAI.LE..PANA LA PENSIILE SPECIALE

    • Mahler a luat multiple spagi de la Pfizer ptr ”reclama” la vaccin (o mizerie de ser). Sa putrezeasca in puscarie.

  2. Au fost persoane care au declarat in presa la ce abuzuri au fost supusi de cei care trebuiau sa i ingrijeasca.Ca in penitenciar: interzis accesul la telefon, la legatura cu familia, refuzul de a le comunica schema de tratament si investigatii, legati de pat…
    Refuzul de a le comunica apartinatorilor fisa medicala a decedatului…n aveti idee cate articole de legi s au incalcat.

    • STIU.cea mai a dreacu puscarie e casa de nebuni.acolo esti legat de pat fara telefon.se pare ca au extins metoda asta ‘hipocratii’ si in alte ‘ramuri’ de ‘hipocrati’.
      Toate Bune!!!

    • Se va organiza un mare proces. Nu toti procurorii si judecatorii sunt ”manjiti”. De la ministri pana la ultima sluga in halat alb vor merge la puscarie. Sper ca au alocat fonduri din buget ptr constructia de noi puscarii.

  3. Este timpul ca „eroii” în alb să plătească. Să meargă într-un loc mai răcoros și să recitească jurământul lui Hippocrate, legislația României….

  4. Tu ipocrita de nazista de Mahleroiaka imputita, si locul tau e la racoare, tu criminala imputita !! La fel si pentru Arahat, Rafilstein, Gheorghitza Muitza, Imbri, Tincu, Marinescu, G.. Diaconu, Jurma, toti criminalii astia o sa ajunga mai rau ca Mussolini, cu capul in jos pe stalp, sus pe stalp !! Hai, ca nu mai e mult, si tot o sa inceapa si in micuta colonie esuata bananiera marea distractie nationala, de care se tem asa de mult toti baietii cu ochii albastrii din parlament !! Pregatiti-va, venim !!

  5. STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT…. SA SE INCALZEASCA UN PIC „eroii in alb” ….HA,HA,HA, SE STRANGE LATUL SI SE ASCUTE LUPTA TOVARASI!

  6. tanti asistenta facuta medic de bodog prin spatele sc la oradea ,va tremura mascuta si bichinii ??!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger