AcasăSANATATEManipularea lui Rafila a avut efect. În 25 de zile, medicii au...

Manipularea lui Rafila a avut efect. În 25 de zile, medicii au injectat cu ROR peste 28.000 de copii

Institutul Națională de Sănătate Publică a anunțat rezultatele campaniei de vaccinare ROR, forțată de Ministerul Sănătății: peste 28.000 de copii injectati în doar 25 de zile. Declararea epidemiei de rujeolă a fost un abuz al ministrului Alexandru Rafila, în condițiile în care numărul total de cazuri la nivel național a fost la jumătate față de anii 2017-2018 și asemănător cu cel din 2019, când nu s-a declarat o problemă de sănătate publică.

În 2017, numărul cazurilor de rujeolă a fost de 6.200, cu 18 decese, iar în 2018, de 5.200, cu 21 de decese. În 2019, se înregistrau 3.300 de cazuri, cu 5 decese, iar în primele 7 luni din 2020, s-au raportat 1.050 de cazuri cu zero decese. De precizat că decesele au survenit, de cele mai multe ori, în cazul copiilor neeligibili pentru vaccinare și cu comorbidități grave sau în cazul copiilor și adulților cu comorbidități grave.

La începutul lunii decembrie 2023, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a declarat epidemie de rujeolă la doar 2.000 de cazuri, în total, de la începutul anului. Scopul declarat a fost instituirea unei campanii de vaccinare cu ROR, care să-i forțeze pe părinți să-și injecteze copii. Astfel, pe canalele media au fost derulate campanii agresive, care vorbeau despre pojar ca despre o boală mortală și despre faptul că vaccinarea era singura cale de scăpare.

”Rujeola este o boală infecțioasă, care se transmite cu ușurință mai ales la copiii nevaccinați, iar, uneori, evoluția este gravă și pot apărea complicații. Menționăm că acoperirea vaccinală cu prima doză, la nivel național, este de 78%, iar cu doza a doua, de 62% dintre copiii eligibili, situându-se pe un trend descrescător de mai mult de 10 ani”, se preciza într-un comunicat al Ministerului Sănătății. În mesajul transmis prin campaniile din media se repeta obsesiv că 30% dintre cazurile de rujeolă dezvoltă complicații, 1 din 4 persoane care fac rujeolă are nevoie de internare în spital și 1-3 din 1.000 de bolnavi pot muri.

Epidemie de autism

Vaccinul ROR, administrat la vârste sub 2 ani, are un risc uriaș de a provoca autism. Dovadă clară este explozia cazurilor de autism în România, precum și a altor boli autoimune și neurologice după introducerea acestui vaccin. Pe lista oficială a reacțiilor adverse la vaccinul ROR au fost trecute meningita, orhita, epididimita, trombocitopenia, mielitele transverse, sindromul Guillain Barré, nevritele periferice, encefalitele, eritemul polimorf, artralgiile, artritele, precum și Sindromul Kawasaki.

”După punerea pe piaţă, în câteva ocazii, au fost raportate următoarele reacţii adverse la persoane vaccinate cu Priorix: articulaţii dureroase şi inflamate, sângerări punctiforme sau în pată, sau vânătăi care se produc mai uşor decât e normal, din cauza unei scăderi a numărului de trombocite, reacţii alergice neaşteptate, care pot pune viaţa în pericol, inflamaţie a meningelui, creierului, măduvei spinării şi nervilor periferici, sindrom Guillain-Barré (paralizie ascendentă, până la paralizie respiratorie)”, se precizează în prospectul vaccinului.

S-a dus rujeola, a venit gripa

După ce obiectivul de a vaccina cu ROR mai mulți copii a fost atins, cu peste 28.000 de copii injectați în doar 25 de zile, spitalele s-au umplut cu copii bolnavi de gripă, după cum se plângeau medicii din unitățile sanitare din Capitală. La Spitalul de Copii ”Victor Gomoiu” aproape 500 de copii au fost diagnosticaţi cu gripă, iar cazurile de infecţie cu virus sinciţial respirator au crescut. Autoritățile au început deja să vorbească despre vaccinul antigripal, semn că Alexandru Rafila se pregătește să mai declare o pseudo-epidemie de gripă, pentru a forța vaccinarea copiilor. De la Covid încoace, despre imunitatea naturală, dată de trecerea prin boală, nu mai vorbește nimeni, în condițiile în care este și va fi cea mai puternică apărare împotriva virușilor.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.293 afisari

20 COMENTARII

  1. P asta nu l intreaba nimeni de nimic . Nici pe Gheorghiță .o sa fie un parț in nasul prostiilor.

  2. Pe la 7 ani am petrecut sarbatorile Craciunului in pat bolnav de pojar in timp ce prietenii mei umblau cu colindul. Au venit de mi-au colindat iar eu plangeam la geam ca prostul. Mai tarziu, cand eram in liceu am pierdut o vacanta de primavara internat in spital cu complicatii de la o varicela. Toate astea pentru ca nu am fost vaccinat.

    • ai acum ocazia. baga 10 „vaccine” in matale. Astfel, nu vei mai plange la geam, dar iti garantam ca noi te vom plange pe aici. Succese la intepat

    • Dar de cov 19 te-ai vaccinat? Mergi si fa 3 doze sa nu cumva sa te imbolnavesti si sa faci long cov. Mergi acum cat mai avem ser de la Moderna!

    • Știați că nu a existat un studiu clinic pre-licență asupra vaccinului ROR înainte ca acesta să fie administrat în masă?
      In rest, suna a problema de nutritie.
      complicatii pojar = lipsa vitamina A
      complicatii varicela – lipsa vit D, C si lizina

    • Acum ai ocazia să faci niște injecții și împotriva lucovidului, și împotriva Ebolei, și împotriva pojarului și chiar împotriva impotenței.
      Nu te lăsa, fă-le pe toate. Și n-o să mai plângi niciodată, o să fii tot un zâmbet!
      Îți garantăm noi asta!

    • Dar nu ai murit! Si Noi am fost bolnavi! Pana acum omenirea nu a dispărut! Atâtea specii nu au dispărut. Asta nu pentru ca a existat vaccin ci Mila Domnului! Ne adaptam.

  3. Pentru o mai buna informare a doamnei Claudia, in România pe perioada 2017 pana 9 in august 2018 s-au înregistrat în total 14.924 bolnavi prin rujeolă, dintre care 59 de decese.

    • Așa ți-a șoptit ție madama Moldovan? Sau tanti frizerița inghinală de-a fost ministru la sănătate. Sper că nu ai uitat-o pe madama Moldovan, cea care voia ca elevii să poarte măști în timpul orelor de educație fizică.

  4. Pe ce vă bazați când spuneți cî autismul apare și din cauza vaccinului antirujeolic? Nu care cumva este o altă cauză? Una ar putea fi vaccinul anticovid. Dar nu este exclus să fie și cauzat de folosirea mijloacelor electronice: telefoane mobile, căști, laptopuri, tablete etc.

  5. Vreun vaccin pentru putut o fi? Ca am trecut de 65 si nu prea mai merge ciocanelul, la apucat lenevia.

  6. se incearca din nou prosteala de la covid , se interneaza oameni fara sa fie nevoie ca sa aiba ce țipa , vai , au inceput valuri de nu stiu ce , sa mai puna restrictii , sa nu lase lumea sa traiasca .

  7. De acum înainte toti ministrii sanatatii globale, nu fac decât sa ucida. Altfel interziceau hrana cu e uri,,apa cu clor, buturile si mancarea sintetica!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger