AcasăSANATATEFlorin Cîţu, răspuns misterios la întrebarea: "Îl veţi remania pe Vlad Voiculescu?"

Florin Cîţu, răspuns misterios la întrebarea: „Îl veţi remania pe Vlad Voiculescu?”

cituFlorin Cîţu, răspuns misterios la întrebarea: "Îl veţi remania pe Vlad Voiculescu?"

Florin Cîțu susține că a fost deranjat de imaginile apărute în presă de la Spitalul Foișor din București. Mai mulți pacienți au fost externați sau transferați la alte unități medicale astfel încât spitalul să devină unul suport Covid-19.

Modalitatea în care a fost pusă în practică operațiunea a scandalizat o țară întreagă: noaptea, la temperaturi deloc normale pentru un bolnav, pacienții au fost duși cu salvările, înconjurați fiind de jandarmi și protestatari.

Am spus că această mutare nu e prima făcută. Au mai fost astfel de spitale transformate în unele pentru pacienţi COVID. Sunt şi eu foarte supărat de ceea ce am văzut la televizor.

Detaliile tehnice v-au fost prezentate de Raed Arafat, probabil vor fi prezentate date şi de minsitrul Sănătăţii.

Vreau să vă spun că aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu ministerul Finanţelor şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii„, a spus Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă.

Cîţu, despre remanierea lui Voiculescu: „Decizia se anunţă”

În contextul în care mai mulți lideri PNL au cerut remanierea lui Vlad Voiculescu, Florin Cîţu a fost întrebat dacă va propune acest lucru.

Remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier, iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța„, a răspuns Florin Cîţu.

Cîţu: „Să vedem dacă mai există onoare în România”

Avem 1531 de paturi la ATI şi doar şase paturi libere la nivel național. Este nevoie de 1.600 de paturi şi este nevoie de ele acum, acest obiectiv nu a fost îndeplinit.

Este o evoluție pozitivă a numărului de persoane infectate, am ajuns la un platou şi începem să scădem.

În același timp, oarecum contradictoriu, avem mai multe persoane internate în spital și mai multe persoane în ATI. Am vrut să înțeleg ce se întâmplă și cum să ne pregătim pentru perioada următoare.

Acest val poate va dura două – trei luni de zile și trebuie să ne concentrăm să avem resursele pentru perioada următoare, în timp ce ne ocupăm de campania de vaccinare”, a spus Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
223 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger