Cauta

Falimentul României: la 33 ani de la Revoluţie, ne bucurăm când inaugurăm un lift. S-a întâmplat la spitalul din Rădăuţi

Falimentul României: la 33 ani de la Revoluţie, ne bucurăm când inaugurăm un lift. S-a întâmplat la spitalul din Rădăuţi

Ce aşteptări să mai avem de la sistemul de Sănătate, când ne entuziasmăm la inaugurarea unui lift? În timp ce statele străine lucrează cu roboţi chirurgicali, noi ne bucurăm că am montat un ascensor în spital.

Cam aşa se poate descrie atmosfera de la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost dat în folosinţă un lift de ultimă generaţie în clădirea veche a unităţii spitaliceşti.

A participat şi primarul

La festivitate au participat, printre alţii, primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulţi medici din cadrul spitalului, dar şi reprezentanţi ai firmei care a proiectat şi executat lucrarea.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, a spus managerul spitalului, dr. Flaviu Sima.

Liftul, tichia de mărgăritar?

Cum au reacţionat sucevenii la o astfel de veste? Cu ironie. Majoritatea s-au arătat indignaţi de faptul că în spital nu sunt condiţii decente de tratament, dar fix cea care lipsea era tichia de mărgăritar.

„Vorbiti serios? Asa inapoiati suntem? Facem inaugurare pt un lucru ESENTIAL si absolut NORMAL? Sa trecem in calendar cu rosu si dusul de dimineata”, a postat cineva la comentariile cu ştirea respectivă.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version