AcasăSANATATECare a fost grija lui Vlad Voiculescu, vineri, în ziua incendiului de...

Care a fost grija lui Vlad Voiculescu, vineri, în ziua incendiului de la „Matei Balş”? Dacă asta e reforma la care se referea, atunci e RUŞINOS (FOTO)

Vlad-VoiculescuCare a fost grija lui Vlad Voiculescu, vineri, în ziua incendiului de la "Matei Balş"? Dacă asta e reforma la care se referea, atunci e RUŞINOS

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, îşi atrage şi mai mult furia românilor, după gafa pe care a comis-o, vineri, după incendiul de la „Matei Balş”.

Mai exact, acesta și-a schimbat poza de profil de pe Facebook.

Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook. Asta a fost grija lui. Nu că și-ar fi pus doliu cum mai fac unii în astfel de situații, ci să dea mai bine din semiprofil cu botul pe lăbuțe sau nu știu cum se cheamă poziția„, s-a comentat în studiourile televiziunilor.

fb voiculescu
Vlad Voiculescu are şi un citat filosofic

Vlad Voiculescu are şi un citat filosofic

Cum arată contul de Facebook al ministrului Sănătăţii? Vlad Voiculescu şi-a postat o poză de profil în care pare gânditor şi o fotografie de copertă cu nişte munţi şi un citat în limba engleză, ce s-ar dori filosofic.

Arcul universului moral este lung, dar se înclină către justiţie„, sună acel mesaj al ministrului.

Ministrul Sănătăţii spune că va construi spitale

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a scris, vineri seară, pe Facebook, un mesaj despre situația în care se află spitalele din România, spunând că unitățile medicale au peste 50 de ani vechime, iar ”un soft IT de secol 21 să funcționeze fără probleme pe un computer 386 de anii 90”.

Voiculescu a mai spus că în ultimii 4 ani s-a lucrat în Ministerul Sănătății cât s-ar fi putut lucra într-un singur an și că Statul nu a fost în stare să construiască un spital public mare.

Ministrul Sănătății a declarat că, împreună cu Guvernul Cîțu, vor crea un fond pentru investiții în spitale și o echipă responsabilă pentru modernizarea acestora.

author avatar
Andrei Ștefan
756 afisari

1 COMENTARIU

  1. cu ce specialisti se consulta stimabilul sau pe cine are pe langa el sa creada cineva ca va face ceva bun in sanatate in afara sa duca fondurile cine stie pe unde ??????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger