AcasăSANATATEBoala X, absurditatea inventată pentru profitul Big Pharma

Boala X, absurditatea inventată pentru profitul Big Pharma

De câteva săptămâni tot mai multe surse media ne avertizează că o nouă pandemie, posibil cauzată de o „boală X” încă necunoscută, ar putea duce la „tulburări civile și penurie de alimente” la nivel mondial. Dar, realitatea e că lumea se confruntă deja cu o creștere a „tulburărilor civile și a penuriei de alimente” din cauza politicilor globale fără sens împinse de un Occident dezorientat și de lacheii săi instituționali.

Practic, o altă pandemie doar ar masca, în mod convenabil, această stare de fapt.

Boala X este numele ales pentru o pandemie ipotetică cauzată de un virus încă necunoscut. Cuvântul operativ folosit aici este „ipotetic”. Miliarde de euro/dolari din banii contribuabililor vor fi cheltuite pentru dezvoltarea unui vaccin „all-in-one” care să combată un virus fantomă ce încă nu a apărut.

Urmând un model deprimant de familiar, pe care l-am descoperit (și) în timpul Covid-19, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) s-a și grăbit să certifice gravitatea științifică a acestei absurdități. Și la fel fac și liderii politici. În 2021, când încă nu se știau prea multe despre SARS-CoV-2, un ministru singaporez (și, „întâmplător”, unul dintre directorii Forumului Economic de la Davos) avertiza omenirea cu privire la „viitoarele pandemii și noile virusuri care vin negreșit”. Încă de atunci el promitea un „vaccin all-in-one”, pentru orice tip de pandemie.

Este posibil să previi o boală care încă nu a apărut cu un vaccin atoatevindecător?! Ca să se justifice  această absurditate, ni se vorbește despre potențialul pestilențial cunoscut al virusurilor și a căilor și morfologiilor patogene ale acestora (inclusiv potențialul lor de a depăși barierele speciilor). Și, ca să adauge și o poleială de rigoare științifică, elemente de Inteligență Artificială sunt aruncate în tot felul de articole viralizate în online.

Din punct de vedere statistic, un vaccin all-in-one care să combată orice virus are aceeași șansă de succes cu a trage un glonț spre cer și a aștepta ca acesta să doboare o aeronavă, o dronă, chiar și un OZN și asta încă de la prima încercare.

Știința este guvernată de legile sale imuabile, dar azi trăim într-o epocă a fărădelegii care străbate fiecare sferă a vieții umane, inclusiv activitatea științifică. Însuși profesorul Andy Crump, care a inventat ivermectina, s-a plâns că „zilele în care am putea avea încredere deplină în știință și oameni de știință au dispărut de mult”.

Însă, dacă această boală „X” nu este atât de „naturală” pe cât o vântură OMS și multe ONG-uri care roiesc în jurul industriei farmaceutice? Mai exact, ce rost are crearea de vaccinuri pentru viruși înarmați intenționat, precum și pentru cei inexistenți? Simplu: Big Pharma poate extrage profituri mari, din nou, dintr-o astfel de poveste. De exemplu, prin toxificarea alimentelor vândute în prezent (junk food și/sau alimente modificate genetic), sistemul primește o sursă nesfârșită de venituri.

Conspiraționiștii amintesc despre un proiect – „Situația dificilă a omenirii” – derulat de Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT), care a investigat consecințele creșterii rapide a populației globului în raport cu scăderea resurselor naturale. Concluzia a fost că, dacă nu se ajunge la un echilibru, colapsul societății va fi inevitabil. Arhitecții Marii Resetări vorbesc despre depopularea planetei, un miliard de oameni fiind cifra convenită de „elite”.

Ideologul Yuval Noah Harari (consilierul lui George Soros), a cristalizat dilemele politice și economice emergente. El repetă aceeași frază la fiecare forum internațional de înaltă notorietate, inclusiv la cele găzduite de Națiunile Unite și agențiile sale, precum UNESCO – „Ce să faci cu hoardele de oameni inutili?”. Niciun lider politic, nicio ONG sau televiziune nu au îndrăznit vreodată să-și exprime indignarea față de miezul inuman al discursului lui Harari.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.313 afisari

10 COMENTARII

  1. vedeti ca X in limba greaca inseamna H de la Hristos.
    dracii dintodeauna au boală pe X adica H de la Hristos. iar X este ceea ce-i baga in boala pe draci, pentru ca dupa ce au crezut ca L-au omorât definitiv prin rastignire…, surpriza maaare.
    s-au trezit cu EL in iad, cu moartea pre moarte călcând si celor din morminte, viata daruindu-le.
    in pictura bizantina, Arhanghelii sunt înfățișati cu sfere luminoase in mâna, iar pe sfere apare litera X mare, de la HRISTOS.
    nihilistul yuval va avea locul lui in iad langa iuda, lenin, hitler, marx si ceilalti inchinatori ai întunericului.

  2. „Profitul Big-Pharma”…
    Ce dracu or face cu atatea si atatea miliarde de dolari, ca la un moment dat nici nu mai ai pe ce sa-i cheltui. Iti iei nava cosmica, ozeneu pe GPL, caruta cu cai, haine de pe planeta Martie, la un moment dat te saturi. Dupa care stai ca prostul si te uiti la gramezile de bani si te intrebi ce sa mai faci cu ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger