AcasăSANATATEBig Pharma a pus la cale o nouă combinaţie de milioane: vaccinul...

Big Pharma a pus la cale o nouă combinaţie de milioane: vaccinul pentru variola maimuţei!

„Variola maimuței”, un nou virus care a apărut în mai multe țări din Europa, dar și în SUA, unde au fost găsite zeci de cazuri cu acest virus.

Specialiștii au anunțat care sunt simptomele la care trebuie să fim atenți. La începutul lunii mai, în Europa și în America de Nord au fost găsite câteva zeci de cazuri suspecte sau confirmate de „variola maimuței”, lucru care a creeat panică în toată lumea.

Big Pharma scoate vaccinul „din joben”

Autorităţile din Marea Britanie s-au mişcat repede şi au pus dispoziţie un vaccin împotriva variolei unor lucrători sanitari şi altor persoane care ar fi putut fi expuse, în timp ce alte cazuri au fost confirmate în Europa.

Nu există un vaccin specific pentru variola maimuţei, însă un vaccin pentru variolă oferă o oarecare protecţie”, a declarat un purtător de cuvânt al Agenţiei britanice pentru siguranţă sanitară (UKHSA).

Datele arată că vaccinurile care au fost utilizate pentru a eradica variola au o eficienţă de până la 85% împotriva variolei maimuţei, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Producătorul de medicamente Bavarian Nordic cu sediul în Copenhaga a declarat joi că a încheiat un contract cu o ţară europeană pe care nu a dezvăluit-o căreia îi va furniza vaccinul său împotriva variolei, Imvanex, ca răspuns la focarul de variola maimuţei.

Nouă cazuri cu tulpina din Africa de Vest au fost raportate până în prezent în Regatul Unit.

Care sunt simptomele variolei maimuţei

„Variola maimuței” are simptome similare cu simptomele virusului COVID-19, respectiv:

  • febră
  • dureri de cap
  • dureri musculare
  • dureri de spate
  • ganglioni limfatici umflaţi
  • frisoane
  • oboseală

Mai pot apărea erupţii cutanate, deseori pe faţă, care se răspândesc și în alte părţi ale corpului, inclusiv pe organele genitale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.404 afisari

17 COMENTARII

  1. Un vaccin impotriva hotiei, nu face Big Pharma ?
    La romani le-ar trebui si unul impotriva slugarniciei, a prostiei, si a preacurviei politice

    • ZIARE.COM !!!! UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA ROMANEASCA SI RUSINEA PRESEI ROMANESTI . IMPOSTORII IMPUN DICTATURA PE SITE-ul zoaielor.com

      ANALFABETII , ESCROCII SI GUNOIUL CONTOPISTILOR PUPIN CURISTI , JEGURILE ANALFABETISMULUI ROMANESC S-AU ADUNAT PE ziare.com , COPIIND ARTICOLE DE PE INTERNET LE POSTEAZA PE zoaie.com .
      ESCROCII SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI SI FAC SI COMENTARII LA ARTICOLELE LOR , IAR CEI CE CRITICA SUNT INJURATI COPIOS , TERORIZATI SI AMENINTATI , CENZURATI SISTERSE CONTURILE LOR .
      DICTATURA SI CENZURA JURNALISTICA DEMNA DE REGIMUL NORD COREEAN

  2. UN VACCIN IMPOTRIVA IMBECILITATII CONDUCATORILOR DE TOT KKATUL NU SCOATE CINEVA PE PIATA? ASA IDIOTI CA IN ZILELE NOASTRE, BIBICULE, N-A EXISTAT PE ACEST PAMANT ROMANESC…

  3. Măi da scot astia pe banda rulanta cate un virus.
    Apoi , hopa ! Si vaccinul !
    Nu e nevoie neaparat de un vaccin.
    Se poate trata cu medicamente impotriva febrei, dureri de cap, dureri musculare,
    dureri de spate, frisoane…

  4. 100 de cazuri in afara Africii si ei vorbesc de ,,epidemie”…..parca epidemia este regionala, statala ! Mari ticalosi ! Noi ca muritori de rand, sa incercam sa nu fim pelicani ! Cat de cat, ii mai infranam. Cu sefii de stat si de guvern ne-am lamurit. Sunt captivi.

  5. aceiasi reteta , mituirea presei care a inceput deja sa imprastie panica si scoaterea de la naftalina a „specialistilor ” mustea , limbri , etc, cateva poze ca cele de pe pachetele de tigari , dupa care luarea oamenilor cu arcanul pentru vaccinare .

  6. Acest virus variola maimutei a fost fabricat de NATO se poate prin laboratoarele naziste din Ucraina ,tot in Ucraina s a fabricat si virusul covid 19 tot de marii specialisti in arme bilogice din SUA ,Canada ,Germania si Franta totul este problema de timp sa se publice in presa ,armata Rusiei are toate informatiile

  7. Din fericire, ca un adevarat vizionar, PHA-UCI a sponsorizat cu 100 milioane de dolari o companie daneza sa produca un vax just in time.
    fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-prevent-smallpox-and-monkeypox

    Avem si pastilute, proaspat aprobate acum 4 luni
    ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/tecovirimat-siga

  8. Javier Herraez angajat NOC al Huawei Enterprise in Bucuresti
    a fost arestat în Spania, prezentat ca un ″prădător sexual periculos″⁣. Javier Herraez fusese condamnat si in Anglia si Franta, și reușise să treacă neobservat folosind acte de identitate false.

    Javi Herraez abuzase 36 de copii, a anunțat poliția spaniolă. Victimele aveau între 4 şi 8 ani. Javi detinea „o cantitate imensă de fotografii şi videoclipuri″ pe care apoi le-a postat pe forumuri pedofile , a declarat poliţia într-un comunicat, preluat de AFP și Agerpres.

    Javier Herraez pedofilul angajat al Huawei NOC care se ascunde in Bucuresti Romania oferea ocazional servicii de babysitter, şi-a ascuns cazierul judiciar din Regatul Unit folosind o identitate falsă şi documente falsificate.

  9. E clar ca baietii din elita globalista sunt ocupati tot timpul mosnegii aia ramoliti in castelele lor de neam prost, numai la prostii le sta capul !! Bai Kill Bates, vezi ca oamenii deja incep sa isi dea seama cu ce smecherii umblii, iar cand o sa te prinda, o sa te spnazure in fata Capitoliului, asta ca sa nu iti faci iluzii, sa nu ai apoi deziluzii !! ha ha ha 🙂 Toti stiu ca incepe in toamna runda 2, dar acum o sa fie nasol de tot, fiindca va fi in acelasi timp cu Foametea, iar la oamenii flamanzi nu prea merge cu povestile tale, o sa te mance aia de viu, bai agariciule miliardar !! Ha ha ha 🙂 Bai Bill, scapa numai cine poate, bai trantore ratat amerlok, sa dea Dumnezeu sa intre si in tine ceva ama biologica de-a ta, sa te vedem atunci cum o sa faci Miau, Miau !! ha ha ha 🙂 Moarte tuturor nazistilor criminali din elitele globaliste, indiferent unde s-ar afla !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger