AcasăSANATATEAnalizele gratuite la care au dreptul românii: "Nici medicii nu se omoară...

Analizele gratuite la care au dreptul românii: „Nici medicii nu se omoară să vă spună”. Veste de la CNAS

CNAS anunță reconfigurarea pachetului de servicii medicale. Cum aflaţi despre analizele gratuite la care aveţi dreptul! Oamenii ar evita cheltuieli mari şi inutile din clinicile private, dacă ar fi informaţi corect despre drepturile lor.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a precizat în cadrul unui congres că românii pot beneficia de încă un pachet de sănătate.

Se pune accentul pe prevenţie

Un mesaj reluat și de Casa Națională de Asigurări, care îi sfătuiește pe pacinenți să discute cu medicii.

Din acest an, pachetul de servicii medicale s-a reconfigurat un pic, punându-se mai mare accent pe prevenție. Medicul discută cu dumneavoastră despre stilul de viață, vă face recomandări.

Analize medicale pe care dacă nu le-ați făcut în anul acela, aveți dreptul la ele gratuit și cel mai important, fără liste de așteptare la laboratoare”, a declarat purătorul de cuvând al CNAS, Cătălina Călinoiu.

Sunt date care arată că 700 de localități din România nu au medic de familie.

Aveți dreptul la 90 de zile de îngrijire pe an, gratuit din partea Casei (n.r. Casei Naționale de Asigurări). Nici medicii nu se omoară să spună asta oamenilor.

Să-i îndrume. Mergeți și cereți-vă drepturile„, a declarat Măriuca Ivan, Fundația Crucea Alb Galbenă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.253 afisari

4 COMENTARII

  1. Da si cand te duci acolo vino luna urmatoare ca nu ma iavem plafon. Stai putin da de ce exista un plafon? Eu am platit, da? vreau sa beneficiez de ce am platit adica asigurarile ar trebui sa fie nominale nu la comun ca la comun SE FURA! atunci ia sa ma scuteasca cu plata si imi pun eu bani deoparte iar cand ma imbolnavesc platesc din buzunarul propriu cum e si corect.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri