AcasăDezvaluiriAncheteULTIMA ORĂ! Din 17 iulie, starea de alertă se prelungește cu 30...

ULTIMA ORĂ! Din 17 iulie, starea de alertă se prelungește cu 30 de zile!

Circul ieftin al președintelui Klaus Iohannis și a ”guvernului meu” cu privire la analizele care s-ar face la această oră privind oportunitatea prelungirii sau nu a stării de alertă trebuie să înceteze!

Pentru că la ora la care Iohannis ieșea public cu o declarație lacrimogenă privind un apel la rațiune, decizia finală nu doar că era luată, dar fusese deja transmisă pe canale neoficiale tuturor șefilor de structuri implicați în gestionarea luptei contra pandemiei de COVID -19.

Aceștia au fost ferm avertizați că începând cu data de 17 iulie se va prelungi cu 30 de zile starea de alertă! Și că, drept urmare, trebuie să gestioneze inclusiv anularea concediilor cadrelor operative!

author avatar
Catalin Tache
1.681 afisari

23 COMENTARII

  1. Domnule Tache , astazi avem 637de cazuri noi de imbolnavire si inca 30 de morti ( 13 barbati si 17 femei ). Daca ai fi in locul factorilor de decizie cum ai proceda ? Crezi ca se schimba ceva dupa 17 iulie ? Ai prelungi starea de alerta sau ai lasa oamenii sa moara si totul vraiste ? Sincer , orice om rational nu gandeste la CONSECINTE ? Realizati in ce postura va fi PSD-ul daca situatia scapa de sub control pandemia si populatia este constienta ca acest partid se face vinovat de moartea apropiatilor in interes electoral ? Prin tergiversarea adoptarii Legii in Parlament , PSD isi bate ultimul cui in cosciug !

  2. Medicul Simin Aysel Florescu , Spitalul Victor Babes , MESAJ PENTRU NEGATIONISTII VIRUSULUI COVID-19 : ” HAI CU NOI IN TERAPIE INTENSIVA FARA MASCA SI RESPIRA ADANC ! PARCA E ALTFEL DECAT CAND URLI IN PIATA . AI CURAJ ? … CA LA VORBE SUNTTI MESTRI TOTI …DOCTORI SUNTETI TOTI …!”

    • Nu i-a obligat nimeni sa se faca medici ,dupa cum nu ii tine nimeni cu forta in sistemul medical.Cei care au avut chef sa plece din tara au plecat cu toate ca au fost scoliti gratuit inclusiv din taxele celor din piata iar cei care au ramas au de ales:ori raman si isi fac meseria ori pleaca si se apuca de altceva.Asta au facut milioane de romani.Ce atata ipocrizie si demagogie?

      • Esti smecher prost , ce-are sula cu prefectura si care este legatura cu ce spune doamna doctor Florescu de la Babes ? De unde atata ipocrizie si demagogie , bibicule ?

  3. Asa si? Mai bine dadea decret plavanu si zicea asa:
    Starea de alerta se prelungeste pana la aparitia vaccinului, si mergea la mare nici nu-l mai durea capu pana in Julie 20 21.

    • Comisarul.ro , azi , 07:50 : ” PSD STA PE O BOMBA CARE TICAIE / Ultimele masuratori indica un URIAS VAL DE INDIGNARE LA ADRESA FOSTULUI PCR . Gradul de RESPINGERE al actiunilor publice ale PSD a ajuns in masuratori la 80-82 % ! Cel mai bun indicator este URIASA HEMORAGIE DE PLECARI DIN PSD A PRIMARILOR , cei care simt cel mai bine , in plan local , care este starea de spirit a romanilor .”

  4. Raionu mi-a spus ca banda metalica din mastile medicale est o antena 5 G care se conecteaza la neuronul meu putrezit , mi-am pus unicul sutien al lui Livia pe mufa , miroase a levantica de scons si e mult mai sigur . Daca-mi cere sutienul , ii fur bikinii model budigai cu manecuta …..hihihihihihihi…..

  5. Bai Achtung,propagandistule,stii tu cati medici si asistenti au murit si mai mor ?fiind si acum „protejati” dupa atata timp,dupa cum ne asigura Mutul dela manutanta Cotroceni ? Ia intreaba-l pe Orban,cine plateste milioanele de masti,hartie igienica la 21 lei bucata..,sau nu stii pe ce lume traiesti ?

  6. Guvernul meu de boschetari din spatele garii Tiraspol este internat la Dermato-Venerice din lipsa de balonase Durex . Trec pe la ei sa le duc niste Covid-19 , asa mai schimba sectia si se lafaiesc la Terapie Intensiva ….

  7. AK-24 , azi , 14-07-2020 : ” AVETI 10 MINUTE SA PLECATI !” . JANDARMII AU GOLIT PIATA VICTORIEI DE NEGATIONISTI . TREI SCANDALAGII AU FOST SALTATI DE JANDARMI -VIDEO ”

  8. Adora sa-i pupe in gaoaza pe Liberali ! Oricum , servesc placute suedeze permanent inmatriculate !!!!

  9. @ ”Legea cotețării” „semenilor” și a „vaccinării găinilor” , de la „urmașii” generalului Gaina , ?

  10. ,,Gaina
    De la Wikipedia, enciclopedia liberă

    Gaina a fost un conducător de oști got, arian, la curtea împăratului Arcadius din Constantinopol (sfârșitul secolului al IV-lea), pe vremea arhiepiscopului Ioan Gură de Aur. ”
    , ?

  11. „Fredom” și „free dom” , ? Iohannis are multe case și probabil că are o liberate mai mare pe pertea de „dom”, ? Alfabet chirilic , ?

  12. mai este un pic si gitul o sa ti-l retezam ! ….oligofrenule care abia scoti doua vorbe din gura ! ….dispari nazistule ca o sa fii jupuit de viu !

    • mai e un pic si ma pomenesc cu stremelegul zbarlit in gat , n-am sa mai pot sa scot doua vorbe din gura , am falcile umflate ermetic !…..dispari zdrahonule , m-ai axfisiat , o sa fiu jupuita de viu la Raion !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger