AcasăAfaceriTeledonul anti-Covid. Cum fac bani în pandemie OMS și GAVI, mega-alianța nășită...

Teledonul anti-Covid. Cum fac bani în pandemie OMS și GAVI, mega-alianța nășită de Bill Gates

Când economia lumii s-a dus în cap și fiecare națiune nu mai știe pe unde să scoată cămașa crizei, apare și OMS cu căciula în mână, cerând să primească bani pentru lupta împotriva Covid-19. Povestea următoare putea fi despre empatie și solidaritate, dar este doar un alt exemplu al cinismului cronic cu care se afișează cei avuți în astfel de momente.

La inițiativa cuiva (multe indicii duc spre Fundația Bill&Melinda Gates), s-a lansat printre țările bogate varianta unei strângeri de fonduri în vederea accelerării cercetărilor referitoare la descoperirea vaccinului Covid-19. Sub pretextul că statele sărace nu pot dezvolta un vaccin, s-a născut ideea ca alde G7 (&more) să cumpere și apoi să distribuie gratuit două miliarde de doze de vaccin. Combinația gândită în America, în laboratoarele Big Pharma ale GAVI (Alianța Globală pentru Vaccin și Imunizare), trebuie, totuși, să se legitimeze cumva în fața opiniei publice și așa s-a ajuns ca Organizația Mondială a Sănătății să fie atrasă ca partener.

Donald Trump nu mai dă niciun ban OMS!

Un fel de Teledon Covid, însă, după cum o să vedem, a ieșit mai degrabă un Teledon anti-Covid. Bani grei, miliarde de dolari strânse de la „statele bogate” pentru „statele sărace” sunt contabilizate, prin alianța OMS-GAVI, direct de „tăticul” Microsoft! Organizația Mondială a Sănătății și-a făcut deja bilanțul și își freacă mâinile, a dat lovitura – peste 90 de țări cu venituri medicii spre mici, dar și 64 dintre cele mai puternice au răspuns pozitiv.

Când a auzit despre ce este vorba, Donald Trump nici n-a vrut mai aștepte detalii suplimentare și a respins din start combinația pusă la cale de GAVI. „Nici vorbă, nu dăm niciun ban!”, a reacționat liderul de la Casa Albă, conform presei americane. Statele Unite oricum se retrăseseră din Organizația Mondială a Sănătății, în care nu mai au nicio încredere, așa că acest așa-zis Teledon Covid i-a venit ca o mănușă lui Trump, dornic să arate ce cloacă de escroci își face veacul pe la OMS. Președintele SUA este în război deschis cu grupul Big Pharma, pe care nu s-a ferit să-l acuze direct de născocirea unei pandemii în scopul creșterii veniturilor.

La fel ca America, și China a spus „nu, mulțumesc”. Xi Jinping anunță că Beijingul este aproape să scoată pe piață două vaccinuri împotriva noului coronavirus și, deci, nu are nevoie să participe la nicio strângere de fonduri organizată de OMS și GAVI.

Ce este COVAX (COVID-19 Vaccine Global Access)

COVAX se vrea a fi un dispozitiv de acces global la vaccinul împotriva Covid-19, cunoscut sub denumirea de COVAX (COVID-19 Vaccine Global Access). GAVI, paravanul Big Pharma, insistă ca țările să îşi ia angajamente ferme că vor face plățile cel mai târziu până pe 9 octombrie!

Seth Berkely, directorul general al GAVI, a declarat într-o conferință de presă că „scopul COVAX este acela de a colabora cu toate ţările lumii”. Alte detalii suplimentare și în ce fel vrea GAVI să colaboreze cu toate țările nu s-au oferit, ci doar asupra termenului de plată – 9 octombrie – s-a insistat.

author avatar
Nicholas Cezar
401 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu ne mai miră nimic legat de lăcomia acelor scelerați. România – prin reprezentanții ei de rahat – o fi pus botul ȘI la această vrăjeală? Ne-am mira să nu.

  2. sarlatanul asta trebuie dus la puscarie cat a mintit si a manipulat cu bill cel atoatestiutor omenirea !!!!!!!!!!!!! o minciuna dusa la rang de pandemie pt interesele lor si nwm pe care o viseaza ca vrabia de pe gard!!!!!!!!

  3. Sint atit de multi escroci in lume ca atunci cind dai un ron nu sti daca se duce la cersator ori la clan.Mai nou am citit ca un jeg care afacut bani pe spatele romaniei si ia ascuns in of shore sa nu plateasca taxe isi da cu parerea de pensile rominilor.Dar nu azis de pensile NESIMTITE,Imi e scirba de acesti nenorociti unsi cu toate alifile comuniste securiste dar cred ca jan maurer stie mai multe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger