AcasăRecomandariPlutocrația americană pregătește Revoluția Globală

Plutocrația americană pregătește Revoluția Globală

În ultimii ani, ceea ce numim lumea liberă continuă să își mențină un stil de viață bazat din ce în ce mai mult pe datorii. Însă o astfel de situație nu poate continua la nesfârșit, astfel că foarte curând ne putem aștepta la o scădere bruscă a nivelului de trai (în SUA, Marea Britanie, mare parte din Uniunea Europeană), însoțită de revolte sociale extraordinare.

Societatea de azi a atins sfârșitul unui unui ciclu, s-a ajuns la capătul unui proiect colonial european care a existat timp de 500 de ani și care a făcut din Europa cea mai bogată, cea mai influentă parte a lumii, totodată stârnind invidia majorității locuitorilor săi.

De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial până în anii ‘60, acest proiect colonial a fost înlocuit treptat de neocolonialism, controlat aproape exclusiv de plutocrații americani. Dar în ultimii 10-20 de ani, sistemele de neocolonialism au început să se descompună urmare a hiperdezvoltării economice a Chinei și, de asemenea, din cauza degenerării elitelor occidentale. Plutocrația americană nu are mijloace (nici economice, nici militare) pentru a opri acest colaps, astfel că o soluție inteligentă ar fi să dea vina pe un fenomen natural, precum o boală. În felul acesta, s-ar justifica mult mai ușor orice cantitate de violență necesară pentru a ține sub control problemele rezultate din criză.

Plutocrații Americii controlează mass-media de pe întreg globul

Plutocrații Americii controlează, în mod convenabil, majoritatea mass-media din lume și au o rețea uriașă de fundații „caritabile” și instituții ONG afiliate. Este o adevărată caracatiță, folosită de generații ca instrument de influențare a presei, guvernelor, a instituțiilor de învățământ și organizațiilor internaționale. Totul, prin inginerie socială și control ideologic.

Mulți se întreabă dacă într-adevăr există cineva capabil să organizeze o campanie media la nivel mondial, susținută de guverne și organizații internaționale? Da, putem fi siguri că astfel de jucători atotputernici există, avem exemplul recent al isteriei Covid-19. Întâmplător, această campanie a avut ca scop și convingerea populației că planeta întreagă este atacată, rasa umană, în pericol, iar fără măsuri drastice nu ne vom putea salva; ce s-a întâmplat în primăvara lui 2020 – un lockdown global – nu a mai avut loc niciodată în istorie!

Tot nu sunteți convinși? Priviți spre campania Greta Thunberg. În cel mai scurt timp, o fată de 13 ani fără farmec a fost ridicată într-o poziție de importanță mondială de către agenți rămași necunoscuți. Să nu fim naivi și să credem că Greta a putut  lua cuvântul în cadrul Organizației Națiunilor Unite, a Parlamentului European, Forumului Economic de la Davos și așa mai departe de capul ei, fără să fie împinsă în față și, mai ales, sprijinită de cineva puternic! Puțin probabil ca jurnaliștii din întreaga lume să devină simultan fascinați de această fetiță cu mesaje pline de platitudini, vârâte pe gât participanților de la diverse evenimente globale. Răspunsul este că există forțe capabile să organizeze campanii media la nivel mondial și să influențeze coridoarele puterii.

Edward Bernays, considerat tatăl relațiilor publice din America, rostea în 1928 un adevăr valabil și azi: „În aproape fiecare act din viața noastră de zi cu zi, fie în sfera politicii sau a afacerilor, în comportamentul nostru social sau în gândirea noastră etică, suntem dominați de un număr relativ mic de persoane care înțeleg procesele mentale și modelele sociale ale maselor. Ei trag firele care controlează mintea publică”. Iar Noam Chomsky a spus-o și mai răspicat: „Orice dictator ar admira uniformitatea și ascultarea presei americane”.

Rețeaua de influență plutocrată

Pentru a organiza o campanie mondială care să schimbe stilul de viață de pe tot globul este nevoie de o forță care merită să fie numită guvern din umbră. Theodore Roosevelt, ex-președinte al SUA. afirma: „În spatele guvernului aparent se află întronat un guvern invizibil care nu datorează nicio loialitate și nu recunoaște nicio responsabilitate față de popor”. El numea acest guvern din umbră „Alianța nesfântă dintre afacerile corupte și politică”.

Rețeaua de influență plutocrată lucrează la vedere, macată sub o copertă nevinovată – așa-zise fundații caritabile. Aceste ONG-uri nu sunt constrânse de granițele naționale și acționează pe tot mapamondul, fiind implicate în controlul ideologic, ingineria socială și subversiunea directă a dictaturilor (acele regimuri care nu permit plutocraților americani să exploateze țările respective, vezi cazul Belarus).

Din 2018 încoace, auzim sistematic despre izbucnirea unei mari crize financiare. Se vorbește chiar despre mama tuturor crizelor. De fapt, am fost pregătiți pentru ceea ce trăim, ceva ce încă este în derulare și abia în faza de început. George Soros o numește „Marea Resetare”, așteptată să pornească din 2021, iar planurile vor fi dezvăluite la Forumul de la Davos, din ianuarie.

Criza asta iminentă este pur și simplu deznodământul proiectului colonial european ajuns la sfârșit, iar rezultatul va fi pierderea poziției de lider a Europei și o scădere abruptă a nivelului de trai al populației sale. Prosperitatea Occidentului s-a bazat, până acum, pe puterea militară, încălcarea sistematică a libertăților fundamentale și a drepturilor omului în țările exploatate și interferența sistematică pe piețele libere. Cu alte cuvinte, bogăția unora este direct legată de mizeria celorlalți (a majorității). Când toate acestea vor dispărea, lumea se va trezi într-o realitate de coșmar, nemulțumire ce va declanșa un val de revolte „anticipate” de elita mondială.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.306 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu Romania nu trebuie sa isi faca griji.Lacustele s-au conformat.mai toate poarta masti peste bot,nu gandesc,nu sufla o vorba si si golesc buzunarele in supermarketuri.Seara privesc cu limba scoasa la Vulpita,Puterea dragostei,Masterchef si Andreea Esca.Ce poate fi mai frumos?

    • Eu știu mulți români care stau cu ochii numa-n postu de propagandă liberală gigi24 (sau pro(st)Tv cu acționari cehi dar cu banii lu soroș) unde acționarii majoritari sint niște cetățeni olandezi. Și la fel numa-n supermarket,sa ia energizante,roșii,fructe,și alte produse cu pesticide,puternic chimizate, deși la 5 metri de supermarket e o piața cu produse românești! Apoi numa cu ochii-n smarfoane pina la 2-3 in noapte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger