AcasăRecomandariPapa Francisc sună adunarea pentru proclamarea Chrislamului, religia Noii Ordini Mondiale

Papa Francisc sună adunarea pentru proclamarea Chrislamului, religia Noii Ordini Mondiale

Ecumenismul cucerește planeta, dar e mai mult de atât. Noua religie a NWO devine tot din ce în ce mai vizibilă și se pare că nimeni nu i se va putea împotrivi. Papa Francisc a sunat adunarea la Vatican, iar zilele astea sunt așteptați la sânul Bisericii Catolice toți marii lideri religioși ai planetei – împreună, sub binecuvântarea Sfântului Scaun, vor proclama Chrislamul drept religia impusă de Noua Ordine Mondială!

Reuniune de marcă la Vatican. Sub sloganul „Nimeni nu este salvat singur – pace și fraternitate”, Papa Francisc găzduiește adunarea „Întâlnire de rugăciune pentru Pace în spiritul Assisi”. Vor fi prezenți Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi, în calitate de director al Institutului pentru Dialog Interreligios.

Capul Bisericii Catolice binecuvântează Chrislamul

Dacă în urmă cu zece ani cineva spunea că este posibil să asistăm la așa ceva, o religie mixtă iude-islamo-creștină, ar fi fost catalogat mincinos și asta în cel mai fericit caz. Iată însă că însuși capul Bisericii Catolice lucrează la instaurarea Chrislamului, iar acum vedem cu alți ochi și ultimele mișcări geopolitice din regiunea Golfului Persic, unde arabii și evreii (Israel, Bahrain și Emiratele Arabe Unite) și-au dat mâna într-o frăție de neînțeles. Teoria consipirației? Nu atunci când veștile vin chiar de la Vatican!

Cât de interesant este să vezi o astfel de fraternitate cuplată cu o așa-zisă mântuire și vândută analfabeților biblici drept „cuvintele infailibile ale vicarului lui Hristos”.

Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor

Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor, din Roma, eveniment ce va fi condus de însuși Papa Francisc. Se va întâmpla marți, 20 octombrie, și va include participanți din toate cultele religioase expuse mai sus. Apoi, în Piața Capitoliului, proiectată de Michelangelo, Papa Francisc și invitații săi, patriarhul ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi vor lua parte la o ceremonie comună, în prezența oamenilor adunați.

Ceremonia interreligioasă va fi urmat[ de un serviciu comun de rugăciune. Acesta va include discursuri și proclamarea „Apelului 2020 pentru Pace”. Toți marii lideri religioși ai lumii vor aprinde, la comun, o lumânare pentru pacea în lume. Se va ține și un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei Covid-19.

author avatar
Nicholas Cezar
97.024 afisari

119 COMENTARII

  1. E vorba de o rugaciune comuna. Ecumenismul e practic imposibil in crestinism nu mai zic de alte religii. Dumnezeu e comun deci același, intelegerea noastra e dictata de interpretari, nazariri sau traditii. Dar avem si solutii hibrid de imbunatatirea speciei umane amestecul dintre caucazian și extraterestru cum sunt asiaticii. Acolo e vorba de civilizatiibavansate si nu de divinitate, forta suprema in Univers.

    • Eu cred în singurul dumnezeu este scris în biblie și va fi îndeplinit de dumnz ce ce este scris să nu uităm că este sfarsitu aproape și venirea al doilea lui isus cu judecata lui să plătească la fiecare dupa faptele lui amin

      • Dumnezeu nu este același în toate religiile. Dumnezeu din creștinism mai este același cu cel al evreilor. În rest sunt doar zei falși. Dacă ar fi același ar trebui ca toate religiile să propovăduiască același lucru. Musulmanii dacă ar avea același Dumnezeu cu noi nu ar scrie în Coranul lor că creștinii trebuie omorâți. Dacă ar fi același Dumnezeu în acest caz ar lupta Dumnezeu contra Dumnezeu. Dacă deschidem ochii vedem cine sunt cei care aduc moartea: cei care au ca stăpân suprem Moartea.

        • Sunt fiinte un Univers că ne-au creat. Sunt reptilienii aninaki care vor sa ne distrugă!
          Sunt rase de extratereștrii care fara ADN-ul nostru nu pot trai pe alte planete!
          Mare război va fi!

        • Interesant dar Domnul Isus Hristos cand va veni cu Slava sa , toate popoarele vor vedea si vor plange.
          Dumnezeu sa va binecuvinteze sufletul

        • Să fim cu luare aminte, să evităm să îi smintim chiar și pe cei ce cred în extratereștrii.
          Dumnezeul iudeilor nu este același cu Dumnezeul nostru al creștinilor: ei au refuzat să mai asculte de Dumnezeu Tatăl și l-au omorât pe Fiul!
          De aceea Mântuitorul le-a și spus că ei refuză să Îl primească pe Cel ce vine în numele Tatălui, dar îl vor primi pe cel ce vine in numele lui, adică pe Antihrist…
          Și la Răstignire au declarat că ei au un singur împărat, pe Cezarul, adică stăpânitorul vremelnic al lumii… Deci tot pe Antihrist îl vroiau …

        • Prietene, nu cu elogii invatate si cu o intelepciune omeneasca vei ajunge in cer, mai fa-ti si partea de a da si unui suflet insetat apa, unui flamand hrana, unui sarac o imbracamintesa o poarte, asa vei avea si tu parte de fericirea cereasca. Domnul fie cu tine!.. AMIN.

      • Adevărat
        Așa cum spune și psalmul 95 ,,că toți dumnezeii păgânilor sunt draci,, noi cunoaștem un singur Dumnezeu și numai lui ne închinăm .

        • Și numele Dumnezeului adevărat, care a făcut cerurile și pământul este Yehova. Numele Fiului Lui Yehova Dumnezeu este Isus Hristos sau Yesua. De el să ascultăm, ne spune Tatăl la botezul Domnului Isus.

      • Dumnezeu este unul singur, iar Mântuitor și Mijlocitor este doar Domnul Isus Hristos. El este Calea, Adevărul și Viața!
        Ceilalți sunt falsi!

    • O mijerie de culise. In lume singura cale de pocăință in fața lui Dumnezeu va fi strict doar prin botezul în religia ortodoxă

      • …iar daca te nășteai in Liban, ai fi spus că Mahomed este singurul Dumnezeu și că doar ca musulman vei ajunge in cer.
        …pune mâna pe Biblie și studiaz-o că ești intr-o mare eroare. Fără pocăință este cu neputința să fii mântuit! Pocăință cere Dumnezeu, nu o religie moartă. Credința în Isus Hristos, care este Singurul Mijlocitor între om și Dumnezeu aduce iertarea adevărată!

  2. ba e clar ca suntem la rascruce si ca multi profeti se ridica dar mincinosi !!!!!!!!pai daca nu spui ca Hristos este capul crestinismului ai vandut tot pt ce ca sa te rogi pt pace . spune iun sfant parinte asa : cand o sa auziti vorbind mult despre pace atunci sa va pregatiti de razboi!!!!!!!!!! asta a binecuvantat nwm care e adunatura bogatilor nu are nimic de aface cu credincisi sau saraci!!!!!!!!

  3. Acum după cine să ne mai luăm.? Biblia scrie clar,,,, în zilele din urmă vor fi boli,,, vor veni mulți prooroci mincinoși,,, deci scriptura se împlinește..!
    Așa că trebuie să ne încredem bună în Dumnezeu tatăl și în fiul lui, și în duhul sfînt nu în pămînteni..!

  4. La suprafață pare ok, dar în fapt e o noua incercare perfidă și disperată a noii ordini mondiale de a distruge religiile prin diluarea lor într-o tocăniță comuna.

  5. Crestin nascut din nou,nu lua parte la Ecumenismo,aceasta este chipul ridicat la Fiara care Sade pe 7 coline( Vaticanul).CEI ce nu vor lua parte vor fi persecutati mai tarziu prin legi guvernamentales.Dzeu SA ne pazeasca.Adevarata Pace o da Dzeu nu oamenii.

    • Prietene, nu cu elogii invatate si cu o intelepciune omeneasca vei ajunge in cer, mai fa-ti si partea de a da si unui suflet insetat apa, unui flamand hrana, unui sarac o imbracamintesa o poarte, asa vei avea si tu parte de fericirea cereasca. Domnul fie cu tine!.. AMIN.

  6. In Apo. 17:4 ,,Femeia( Biserica católica)era imbracata cu púrpura si stacojiu(imbracamintea biser.Catolicii),era impodobita cu aur,cu Pietre scumpe si cu margaritare.(aceasta biser.detine bogatiile lumii in bani,propietati si aur)…Sfarsitul este aproape,Domnul Isus ,vine curand.,,cand vor zice pace ,o mare prapadenie va venii peste lumea intreaga.Nu este Mantuire decat in Isus Cristos,cititi Fapte4:12

    • Despre “prapadenie” Biblia nu se referă la război interstatal “prapadenia neașteptata” va veni din zone de care omenirea nu se așteaptă

  7. Asa este,Sta scris in 1Tes5:3,,Cand vor zice pace si liniste,atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei,,….

    • Ești analfabet rău și numele tău tot cu inițiale mici sunt in buletin!sau ia un dicționar poate nu știi ce înseamnă initiale

  8. Evenimentele se deruleaza rapid,Domnul nostru Isus sa ne imbarbateze ,sa ne dea putere sa stam neclintiti in crezul nostru fara ecumenism El sa ne dea pacea Lui.Maranata! Ire

  9. Ecumenismul va da in New Ege, noua religie mondiala unde omul se declara dumnezeu. Dumnezeu spune in apocalips cap 14, trei solii ingerresti : El zicea cu glas tare: „Temeţi-vă* de Dumnezeu şi daţi-I slavă, căci a venit ceasul judecăţii Lui, şi închinaţi-vă** Celui ce a făcut cerul şi pământul, marea şi izvoarele apelor!”

    Apoi a urmat un alt înger, al doilea, şi a zis: „A* căzut, a căzut Babilonul, cetatea** cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul mâniei curviei ei!”

    Apoi a urmat un alt înger, al treilea, şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva* fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
    va bea* şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat** neamestecat în† paharul mâniei Lui, şi va fi chinuit†† în foc*† şi în pucioasă înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    Şi fumul* chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei!
    12Aici* este răbdarea sfinţilor, care** păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.”
    Acestea sunt proruncile pentru cei alesi sa-L slujeasca pe Dumnezeu, ei vor da piept cu Anticristul
    1) Inchinarea i se atribuie doar adevaratului Dumnezeu cel care ne-a creat si si-a dat viata pentru noi.
    2) Sa iesim din lumea religioasa ( Babilonul spiritual ) si cine poate sa fuga cat mai departe de oras
    3) Sa nu ne inchinam la imaginea fiarei si sa nu primim pe mana sau pe frunte marca ei, care este un semn.
    Anticristul se va autointitula dumnezeu intrand in templul de la Ierusalim atunci va incepe necazul cel mare pentru cei alesi , nu vor mai fi culte pentru ei toate se vor desfinta si biblia nu va mai fi de cat in memoria copilului lui Dumnezeu .
    Papa de la Roma (prorocul mincinos,asa cred eu)este cel ce va face semne mari si minuni micinoase chiar coborand foc din cer pentru ca sa convinga lumea ca anticristlul este adevaratul mesia . Trebuie sa fim ancorati 100 % concentrati pe Dumnezeu pe Cuvantul Sau . Nimeni nu npoate sta in picioare fara a fi 100 % dupa voia lui Dumnezeu care este sfintenie si ascultare , ploia tarzie si o cunoastere buna a lui Dumnezeu si invers .
    Aveti nadejde in Dumnezeu in promisiunea lui ca ne iubeste , nu va concentrati pe lume si pe Cuvant lui Dumnezeu ( Isus) Amin

    • Cine ti-a spus ca Biblia nu va mai fi?Unde scrie in Biblie?Poate o ai in telefon,pe tableta!
      Si chiar daca,vor fi adunate toate Bibliile,de hartie sau tableta,telefon.etc.Eu si tu trebuie sa avem in inima pe Domnul Bibliei!

      • Eu si tu, trebuie sa avem in inimă pe Domnul Bibliei, așa cum spui, dar și Cuvântul lui Dumnezeu! Ce te face să crezi că atunci când va veni prigoana credincioșilor, vei mai avea neapărat și Biblia la îndemână? Trebuie sa scrie asta în Biblie, ca să poți deduce? Eu cred că ceea ce stangem acum în inima noastră, va rămâne baza puterii de a rămâne credincios până la moarte, dacă va fi nevoie!

          • Este scris în Biblie în cartea prorocului Amos,cap8;versetul 11 și 12:”Iată,vin zile,zice Domnul Dumnezeu,cînd voi trimite foamete în țară,nu foamete de pîine,nici sete de apă,ci foamete si sete după auzirea cuvintelor Domnului. Vor pribegi atunci de la o mare la alta,de la miazănoapte la răsărit,vor umbla istoviți încoace și încolo,ca să caute Cuvîntul Domnului,și tot nu-l vor găsi” Este nevoie deci să avem pe Domnul în
            inimă,prin Cuvîntul Său și prin Duhul Său Cel Sfînt,numai așa vom putea rămîne în picioare,așteptînd venirea Lui.Amin

  10. Va place sa vorbiți.
    Si puteți vorbi cât vreți.
    Faptele voastre contează nu vorbele.
    Dumnezeu va iubește pentru faptele voastre nu pentru ca arătați cu degetul catre alte religii decât a voastre.
    Isus ne iubește prin faptele noastre nu pentru vorbele noastre.

  11. Dumnezeu ia aminte si la fapte si la ce iese pe gura, cum ar fi hula impotriva aproapelui. Eu cred ca Dumnezeu e cel care alege graul de pleava si nu copii lui. Dumnezeu spune sa ne iubim aproapele si sa fim o lumina pentru toti in jurul nostru. Cat despre proorocii, rugati-va si apoi studiati si cereti intelepciune de la Dumnezeu. Cearta vine de la Satana si el se bucura cand vede ca oamenii se cearta in loc sa se roage si sa studieze. Oameni buni si rai sunt in orice religie si tara pe planeta asta iar misiunea noastra este sa ii ajutam pe cei sarai si sa ne rugam pentru cei fatarnici ca Dumnezeu sa le lumineze mintea si sa le curete inima de pacat.

  12. Vai de tine pamint si mare. Pt satana sa coborit la voi cu o minie de 10 ori mai mare ,decit pe timpul apostolilor.

  13. Nu va doare capul de la atatea teorii ale CONSTIPATIEI ??? 😀 😀 Dupa cum imi explica odata un popa, dumnezeu exista pe limba popii si in capul prostului

  14. Povestea din articol este falsa, manipulatoare titpic ortodoxa, Dar ,, frumusetea vine din,, comentarii. Citesti comentariile si ramai ..masca. Nu am vazut asa multe persoane care sa aibe creierul bolcat definitiv,doar pe functii basic[gen respira , mergi mananca etc] decat aici , pe acest site de rahat , oare , cum au reusit sa va adubne pe toti ? retorica ,, Am sa va pun in bokmark, cand sunt trist sa intru pe aici sa va citesc comentariile 🙂

  15. Dragi creștini ortodocși, Numele Domnului Nostru Iisus Hristos se crie cu doi de i , Bunul Dumnezeu să ne ierte păcatele și să ne Mantuiasca. Să ierte și pe cei care ne-au vândut .

    • Exact așa ..văd ca toți au scris doar cu un i …și nseamna măgar …in ebraica .. da nu asta e marele Oscar al neștiinței …sunt toate semnele apocalipsei ssi chiar se apropie de sfârșit când va fi scrasnirea dinților …venirea Lui Iisus Hristos este aproape …cine va rezista ? Doar cei care au credinta puternica in Dumnezeu in Sfânta treime … credinta adevarata este Ortodoxia ..aici va fi lupta cea mare ..trădătorii vor plăti … sa nu ne mai certam și sa ne unim in credinta sa ne întărim unul pe celălat sa ne ajutam sa ne iubim…așa cum ne- a invatat Iisus Hristos sa nu ne temem de nimic de foame de pierderi de hula și alte pedepse … credeți ca ne va lasă cu puterile noastre ? Am fi nimc fără El … El este puterea noastră și cu El vom învinge … curaji creștini ca nu suntem singuri … El este atotputernic… și la El este toată puterea noastră …VOM ÎNVINGE RAUL …STANA ..ESTE ULTIMA ÎNCERCARE A LUI ..VA FI ÎNVINS DE DUMNEZEU PENTRU TOTDEAUNA ȘI TRIMIS SA STĂPÂNEASCĂ INFERNUL CU TOȚI ADEPȚII LUI …AMIN

  16. Sa fim serioși, asa cum oamenii sunt diferiți de la momentul creiatiei genetice asa va fi și cu cele trei religii amintime. Ele nu se pot confunda și nici contopi au baza lor de fundentare și nimeni nu are interes de a strica propria construcție care a fost individuala și asa va ramine .
    Slujitorii acestor religii au și ei o meserie și din asta își câștiga și ei o piine ca orice om de pe acest pământ. Făcând unirea religiilor organigrama conducerii va suferi mult și de aici multi dornici de poziții înalte vor suferi și mai mult .
    Asa ca fiecare va ramine pe domeniul lui și își vor da mina în multe situații dar fără a atenta unul la poziția celuilalt și vor merge înainte fiecare pe drumul lui cit va fi viata pe acest pământ.
    Sa fim liniștiți ca nu va fi mai nimic doar unele cosmetizari în fata credincioșilor pentru ai menține în formele lor de organizare și de credință.
    Deci , sa ne bucuram de zilele ce încă le mai avem pina la sfârșitul lor și sa fim mulumitii cu noi și cu tot ce am putut face .Viata este un dar , o călătorie și sa ne bucuram cit mai mult de ele .
    Va doresc multa pace și liniște sufleteasca.

    Cu respect și credința!

    Bita

    • Vai de capul acelora care stau cu el ascuns în nisip! Ceea ce ați scris denotă faptul că sunteti total pe lângă… Biblie. Dumnezeu ne-a dat-o pentru salvarea noastră, nu pentru a ne lăsa în ceață și nesiguranță. Orice om creștin știe că Isus Hristos, Mântuitorul se va întoarce încă odată pe acest pământ pentru a face judecată și a-și mântui credincioșii. Cum credeți că va veni acest eveniment, dacă credeți că altă treabă nu avem decât să ne bucurăm de viață? Credeți că fără o pregătire prealabilă a caracterului și un desfășurător exact la fel ca cel descris de Scripturi putem avea șanse la o altă viață? Nu, niciodată! Studiați Cuvântul lui Dumnezeu ca să nu vă îmbătați de apă / pt că ar fi tragic pt dvs dau oricare persoană care la fel crede…

  17. Stiti proverbul vorba multa sărăcia omului, mai bine taci si faci în concluzie trebuie sa nu mai vorbim despre DUMNEZEU .
    Trebuie să luptăm si sa trăim cu DUMNEZEU.
    Doamne ajută tuturor.
    AMIN.

  18. „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva. Fiindcă vor veni mulţi în Numele Meu, şi vor zice: ,Eu sînt Hristosul!` Şi vor înşela pe mulţi” Matei 24 🙂

  19. Dumnezeu care a creat tot CE suntem este unul singur si adevarat.Tot ce este iubire,iertare,pace,armonice,lumina si viata vesnica acuesta este Dunmezeu Adevarat.Nu conteaza CE se spune si doar CE crezi tu si CE simti tu a inima ta.Doamne ajuta sa fie pace pe pamant si an sufletele noastre.AMIN

    • Corect! Iata ca cei care-L propovaduiesc pe Dumnezeu in biserica uita ca trebuie sa il apere si in afara ei. Stand in espectativa, indemnand la supunere (stravechea prostie romaneasca ,,capul plecat, sabia nu-l taie,,), nu arata decat ca le pasa de propriile privilegii ca si preotilor evrei care L-au ucis fizic pe Isus! Dumnezeu nu cere oamenilor sa fie prosti, lipsiti de demnitate (a nu se confunda cu vanitate, narcisism) si a aratat asta prin atitudinea lui Isus si ulterior a apostolilor care au mers pana la sacrificiul suprem pe altarul credintei (verticalitate, consecventa, multiculturalism, toate in slujba pacii, bunei convietuiri, a vietii). Afisarea opulentei, megalomania, aroganta nu apropie pe nimeni de biserica, ba, din contra, ii indeparteaza pe tineri de, macar, ideea de Dumnezeu. Doar simtul civic, nanifestarea oprobiului public fata de ceea ce se intampla ne va indumnezeii din nou, sigur, manifestand pasnic, civilizat.
      Intotdeauna, cand se apropie votul, ca prin minune covidul bu mai e agresiv, ba, din contra! Hai sa nu mai votam fascisti, turnatori la securitate, amatori in virusologie sa ne distruga vietile ingradindu-ne ceea ce cu sange am castigat: LUBERTATEA!

  20. O aberatie, nu este o noua religie.
    Dar papa va primi putere, ca tot pamantul sa se inchine inaintea lui.
    Religiile isi vor urma cursul ca si pana acum.
    Dar dizidentii, care nu sunt de acord cu vaccinarea fortata si NWO vor fi declarati extremisti periculosi si vor fi scosi de sub protectia legilor.

  21. Ce ar fi rău dacă tot ce ne separă astăzi atât de mult ar dispărea în favoarea unității într-un singur Dumnezeu, dacă oamenii ar putea ajunge la înțelegerea ca nu pot trăi separați, că ei cu toții sunt unul împreună cu un singur Dumnezeu?
    Ce ar fi rău într-o nouă ordine mondiala în care toți locuitorii planetei ar beneficia de oportunități egale de dezvoltare, dacă națiunile ar trăi sub o guvernare mondiala care sa includă reprezentanții tuturor tarilor (statelor)lumii, care să poată gestiona conflictele și să poată face imposibil războiul, desgintand armatele, industriile de producere a armelor și menținând doar forțele necesare tinerii sub control a conflictelor și a ordinii în fiecare stat și în lume etc.?

  22. Am fost botezata ortodox și probabil asa o sa mor,dar atata obscurantism ca în acest rit eu nu am vazut!
    Atata timp cat viitorilor popi ortodoxi li se spune la seminar ca mai bine sa fie în pace cu musulmanii decât cu catolicii, ce pretentii sa ai !
    Ortodoxii își urăsc,în concluzie,propria lor religie.
    Ati numărat de câte ori s-a spus „amin” mai sus ?

    • Cei ,,nascuti din nou” vor fi mântuiți si vor fi cu Dumnezeu! Pocăința reală aduce iertarea (mântuirea) lui Dumnezeu, nu o religie..nu un cult..oricare i-ar fi numele! Citește Noul Testament, dacă vrei cu adevarat să afli Adevărul lui Dumnezeu, nu al oamenilor!

  23. Epistola sobornicească a Sfântului Apostol Iuda

    ”. Iuda, rob al lui Iisus Hristos şi frate al lui Iacov, celor ce sunt chemaţi, iubiţi în Dumnezeu-Tatăl şi păstraţi pentru Iisus Hristos:
    2. Milă vouă şi pace şi iubirea să se înmulţească!
    3. Iubiţilor, punând toată râvna să vă scriu despre mântuirea cea de obşte, simţit-am nevoie să vă scriu şi să vă îndemn ca să luptaţi pentru credinţa dată sfinţilor, odată pentru totdeauna.
    4. Căci s-au strecurat printre voi unii oameni nelegiuiţi, care de mai înainte au fost rânduiţi spre această osândă, schimbând ei harul Dumnezeului nostru în desfrânare, şi care tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, pe Iisus Hristos.
    5. Voiesc dar să vă aduc aminte vouă celor ce aţi ştiut odată toate acestea că Domnul, după ce a izbăvit pe poporul Său din pământul Egiptului, a pierdut, după aceea, pe cei ce n-au crezut.
    6. Iar pe îngerii care nu şi-au păzit vrednicia, ci au părăsit locaşul lor, i-a pus la păstrare sub întuneric, în lanţuri veşnice, spre judecata zilei celei mari.
    7. Tot aşa, Sodoma şi Gomora şi cetăţile dimprejurul lor care, în acelaşi chip ca acestea, s-au dat la desfrânare şi au umblat după trup străin, stau înainte ca pildă, suferind pedeapsa focului celui veşnic.
    8. Asemenea deci şi aceştia, visând, pângăresc trupul, leapădă stăpânirea şi hulesc măririle (cereşti).
    9. Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: „Să te certe pe tine Domnul!”
    10. Aceştia însă defaimă cele ce nu cunosc, iar cele ce, – ca dobitoacele necuvântătoare, – ştiu din fire, într-acestea îşi găsesc pieirea.
    11. Vai lor! Că au umblat în calea lui Cain şi, pentru plată, s-au dat cu totul în rătăcirea lui Balaam şi au pierit ca în răzvrătirea lui Core.
    12. Aceştia sunt ca nişte pete de necurăţie la mesele voastre obşteşti, ospătând fără sfială împreună cu voi, îmbuibându-se pe ei înşişi, nori fără apă, purtaţi de vânturi, pomi tomnatici fără roade, de două ori uscaţi şi dezrădăcinaţi,
    13. Valuri sălbatice ale mării, care îşi spumegă ruşinea lor, stele rătăcitoare, cărora întunericul întunericului li se păstrează în veşnicie.
    14. Dar şi Enoh, al şaptelea de la Adam, a proorocit despre aceştia, zicând: Iată, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinţi ai Lui,
    15. Ca să facă judecată împotriva tuturor şi să mustre pe toţi nelegiuiţii de toate faptele nelegiuirii lor, în care au făcut fărădelege, şi de toate cuvintele de ocară pe care ei, păcătoşi, netemători de Dumnezeu, le-au rostit împotriva Lui.
    16. Aceştia sunt cârtitori, nemulţumiţi cu starea lor, umblând după poftele lor şi gura lor grăieşte lucruri trufaşe, deşi, pentru folos, dau unor feţe mare cinste.
    17. Voi, însă, iubiţilor, aduceţi-vă aminte de cuvintele zise mai dinainte de către apostolii Domnului nostru Iisus Hristos,
    18. Că ei vă spuneau: În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite.
    19. Aceştia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) fireşti, care nu au Duhul.
    20. Dar voi, iubiţilor, zidiţi-vă pe voi înşivă, întru a voastră prea sfântă credinţă, rugându-vă în Duhul Sfânt.
    21. Păziţi-vă întru dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viaţă veşnică.
    22. Şi pe unii, şovăitori, mustraţi-i,
    23. Pe alţii, smulgându-i din foc, mântuiţi-i; de alţii, însă, fie-vă milă cu frică, urând şi cămaşa spurcată de pe trupul lor.
    24. Iar Celui ce poate să vă păzească pe voi de orice cădere şi să vă pună înaintea slavei Lui, neprihăniţi cu bucurie mare,
    25. Singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Iisus Hristos, Domnul nostru, slavă, preamărire, putere şi stăpânire, mai înainte de tot veacul şi acum şi întru toţi vecii. Amin! ”

  24. Nu ti ar fi rusine!!!Blesfamie !!Ne distrugi???!!!Cum de este tolerat de ceilalti cardinali,de Sfnta Roata???!!!Italiemii ce fsac?!Dorm in straie??!Sa iasa si sa se revolte!

  25. Un dumnezeu o credință și un botez într-u una sfântă soborniceasca și apostolească biserică mărturisesc un botez spre iertarea păcatelor aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie Amin!!!!!!

    • Religia este o falsă credință, nu o boală psihică. Tocmai de aceea Dumnezeu nu are nevoie să vadă religia oamenilor! Domnul Isus nu a murit pt ca oamenii să aibă o religie, ci, o credință puternică, în El! O credință dovedită prin fapte, nu doar declarată!

  26. Cred ca sunteți bolnavi psihic ca sa nu mai zic de alte lucruri !
    V-a mai fătat mintea ceva – chrislamul!
    Nu mai aveți limite în prostie și ură! Asta e de fapt religia voastră -prostia dusa la extrem și de aici și ura.

  27. Se împlinește Scriptura!! Oare câți se vor trezi și vor alerga la Dumnezeu, cu căință și sinceritate ?! Oare câți se vor pocăi de păcatele lor, pt a fi mântuiți, așa cum cere Dumnezeu și cum a lăsat scris în Cuvântul Său, Biblia?!

    • Amin.Ce este scris în Sfînta Scriptură s-a împlinit și se împlinește azi sub ochii noștri,pentrucă este Cuvîntul lui Dumnezeu scris acolo,indiferent dacă cineva crede asta sau nu,Dumnezeu rămîneAcelași,El nu se schimbă și nici nu „se-nvechește”,cum spun unii care nu mai cred.Totuși El rămîne credicios cuvîntului Său și împlinește cu credincioșie planul Său de mîntuire pentru vremea sfîrșitului. Ceea ce vedem și auzim este îngăduit de El și face parte din acest plan,ca să se cunoască cei neprihăniți dintre cei neprihănițî,adică cei ce cred in Isus Hristos ca Mîntuitor și cei ce nu cred.Ferice de cei ce-L au pe Domnul ca Mîntuitor în viața lor.ISUS HRISTOS E DOMNUL.

  28. Sa trăiți.
    Cu tristețe mare observ ca LIMBA ROMÂNĂ e cea schilodita crunt în comentariile de față, nu religia.

  29. Prietene, nu cu elogii invatate si cu o intelepciune omeneasca vei ajunge in cer, mai fa-ti si partea de a da si unui suflet insetat apa, unui flamand hrana, unui sarac o imbracamintesa o poarte, asa vei avea si tu parte de fericirea cereasca. Domnul fie cu tine!.. AMIN.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger