Cauta

Papa Francisc sună adunarea pentru proclamarea Chrislamului, religia Noii Ordini Mondiale

Ecumenismul cucerește planeta, dar e mai mult de atât. Noua religie a NWO devine tot din ce în ce mai vizibilă și se pare că nimeni nu i se va putea împotrivi. Papa Francisc a sunat adunarea la Vatican, iar zilele astea sunt așteptați la sânul Bisericii Catolice toți marii lideri religioși ai planetei – împreună, sub binecuvântarea Sfântului Scaun, vor proclama Chrislamul drept religia impusă de Noua Ordine Mondială!

Reuniune de marcă la Vatican. Sub sloganul „Nimeni nu este salvat singur – pace și fraternitate”, Papa Francisc găzduiește adunarea „Întâlnire de rugăciune pentru Pace în spiritul Assisi”. Vor fi prezenți Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi, în calitate de director al Institutului pentru Dialog Interreligios.

Capul Bisericii Catolice binecuvântează Chrislamul

Dacă în urmă cu zece ani cineva spunea că este posibil să asistăm la așa ceva, o religie mixtă iude-islamo-creștină, ar fi fost catalogat mincinos și asta în cel mai fericit caz. Iată însă că însuși capul Bisericii Catolice lucrează la instaurarea Chrislamului, iar acum vedem cu alți ochi și ultimele mișcări geopolitice din regiunea Golfului Persic, unde arabii și evreii (Israel, Bahrain și Emiratele Arabe Unite) și-au dat mâna într-o frăție de neînțeles. Teoria consipirației? Nu atunci când veștile vin chiar de la Vatican!

Cât de interesant este să vezi o astfel de fraternitate cuplată cu o așa-zisă mântuire și vândută analfabeților biblici drept „cuvintele infailibile ale vicarului lui Hristos”.

Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor

Prima rugăciume a Chrislamului va avea loc în Bazilica Sfânta Maria a Altarului Cerurilor, din Roma, eveniment ce va fi condus de însuși Papa Francisc. Se va întâmpla marți, 20 octombrie, și va include participanți din toate cultele religioase expuse mai sus. Apoi, în Piața Capitoliului, proiectată de Michelangelo, Papa Francisc și invitații săi, patriarhul ecumenic al Constantinopolului, Bartolomeu I, rabinul-șef al Franței, Haim Korsia, secretarul general al Comisiei Superioare de Fraternitate, musulmanul Mohamed Abdelsalam Abdellatif, și budistul Shoten Minegishi vor lua parte la o ceremonie comună, în prezența oamenilor adunați.

Ceremonia interreligioasă va fi urmat[ de un serviciu comun de rugăciune. Acesta va include discursuri și proclamarea „Apelului 2020 pentru Pace”. Toți marii lideri religioși ai lumii vor aprinde, la comun, o lumânare pentru pacea în lume. Se va ține și un minut de reculegere în memoria victimelor pandemiei Covid-19.

Ultimele stiri

  • Pensiile vor fi recalculate altfel, de la 1 septembrie 2024. La ce trebuie să fie atenţi angajaţii
  • Alege ce citești
  • Mugur Isărescu, explicaţii uluitoare: de ce e bine că Guvernul se împrumută masiv pentru finanţarea deficitului
  • Un medic de la Institutul Oncologic, acuzat de ucidere din culpă! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei
  • Sică Mandolină l-a băgat în stabor pe Nicușor Dan
  • Erdogan se teme de Israel. Liderul turc a prevăzut ce s-ar întâmpla dacă Hamasul va fi învins
  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • Exit mobile version