AcasăRecomandariMilițiile BLM, înarmate până în dinți, revendică pământ pentru New Black Nation!

Milițiile BLM, înarmate până în dinți, revendică pământ pentru New Black Nation!

Continuă dezvăluirile despre organizația Black Lives Matter și acțiunile întreprinse de adepții ei. În timp ce haosul stăpânește marile metropole americane, în zone mai liniște, cum ar fi statul Georgia, miliții formate din indivizi înarmați până în dinți mărșăluiesc în numele unui vis proaspăt – cer pământ pentru New Black Nation! Dacă zonele autonome din Seatlle și Washington s-au cam dus pe Apa Sâmbetei, măcar vreo pădurice prin Munții Apalași să cucerească…

Și, totuși, nu este de glumă, imaginile sunt grăitoare și vorbesc de la sine despre o adevărată grupare paramilitară formată pe teritoriul SUA. Cu acceptul autorităților, evident!

De 4 iulia, Ziua Independenței, americanii ieșiți la un picnit în Stone Mountain Park, din Georgia, au fost terorizați la propriu de indivizi din Black Lives Matter. Videoclipurile urcate pe rețelele de socializare (și ignorate complet de mass-media mainstream din SUA) arată mii de bărbați îmbrăcați în negru, cu eșarfe pe față, mărșăluind prin acest uriaș loc public de relaxare. Toți protestatarii BLM puști, inclusiv arme de tip militar, iar unii purtau centuri de muniție atârnate peste umeri.

Într-un clip video, un lider al demonstranților Black Lives Matter le strigă de la o portavoce tuturor albilor din zonă: „Nu văd nicio miliție albă în Stone Mountain. Suntem aici, am ajuns. Unde ești, albule?! Suntem în casa ta”. „Să mergem, băieți!”, încheie el.

Autoritățile spun că „protestatarii au fost pașnici și ordonați”

Cu toate că pe imagini se văd cum oamenii sunt terorizați de prezența milițiilor BLM, autoritățile spun că „protestatarii au fost pașnici și ordonați”.

John Bankhead, purtător de cuvânt al Asociației Memoriale „Stone Mountain”, a declarat pentru NBC: „Acesta este un parc public, un parc de stat… Avem proteste de ambele părți ale problemei și care se repetă din când în când. Noi respectăm dreptul primului amendament din Constituția Statelor Unite. Înțelegem sensibilitățile problemei, așa că le permitem să vină, atâta timp cât sunt pașnici. Ceea ce s-a și întâmplat”.

Redeschis după o lungă perioadă, Stone Mountain este unul dintre cele mai importante locuri din istoria SUA. Pe 4 iulie, de Ziua Independenței, grupurile Black Lives Matter și ANTIFA s-au reunit aici, unde este și uriașul Monument al Confederaților, puternic simbol al Americii. Se știe că, după uciderea lui George Floyd, a izbucnit un conflict între cei care încearcă să elimine statuile și sculpturile confederate (care amintesc de perioada sclaviei) și americanii tradiționaliști, păstrători ai istoriei naționale.

New Black Nation, un Kosovo în inima Americii

America a picat acum în aceeași capcană pe care ea le-a întins-o altor națiuni de pe glob. Din categoria „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, SUA se văd puse în situația de a accepta (oare așa va fi?) o enclavă pe propriul teritoriu!

Pare ceva utopic, însă New Black Nation exact asta este, un Kosovo în inima Americii. Și dacă la alții s-a putut (cu forța, evident), de ce n-ar da Washingtonul un exemplu prin acceptarea autonomiei pentru New Black Nation?! În fond, e vorba doar despre democrație și libertate – dacă populația de culoare nu mai vrea să trăiască sub umbrela SUA, foarte bine, își poate fonda propria țară, la fel cum au făcut și strămoșii americanilor.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
996 afisari

4 COMENTARII

  1. daca ei sunt mai mult asistati social cine o sa munceasca sa i intretina ????????? nu poporul american a facut altora ci politicienii lor cu inst lor de forta toti denaturati si neomarxisti!!!!!!

  2. E destul pamant in Sahara .Nu au nevoie de teren agricol ca oricum nu sunt capabili sa il lucreze.

  3. Se vede mana PSD-ului aici. Acum vorbind serios, incepe sa scoata capul QAnon si pe la noi.

  4. Daca nu vor in America sunt bineveniti in tara lor de origini Africa pot fi expatriati in 24-48 de ore uan uei tichit. Numa ca vad o sugareata egalitara alba pe masina. Mai greu ai tre nomol la floaca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger