AcasăRecomandariGeorge Soros dinamitează campania electorală din America. 40 de milioane de dolari...

George Soros dinamitează campania electorală din America. 40 de milioane de dolari pentru debarcarea lui Trump!

Oricât este nevoie pentru debarcarea lui Donald Trump! După acest principiu se ghidează stânga radicală din State. Iar când vine vorba de înlăturarea dușmanului său, George Soros nu se uită la bani, ci deschide larg buzunarul. Presa de peste Ocean a descoperit o încrengătură de firme și ONG-uri care sponsorizează tabăra democrată, toate firele indicându-l pe controversatul miliardar drept sursă primară a finanțării. În total, Soros pune la bătaie peste 40 de milioane de dolari, cea mai mare sumă investită vreodată într-o campanie electorală, dublu decât a „investit” afaceristul acum patru ani, în Hillary Clinton!

Open Society Foundations, o organizație care a raportat că are 750 de milioane de dolari în conturi, oferă un milion de dolari. Alte 5,5 milioane au fost date direct de George Soros unui super PAC (Political Action Committee) înființat pentru a sponsoriza campania democraților.

De la eșecul lui Hillary Clinton, miza a crescut

Jurnaliștii americani scriu că alegerile au devenit atât de cinice, de istovitoare și de corupte încât Soros nu s-ar simți bine dacă n-ar fi implicat și el acolo. Dar, la ce te poți aştepta de la un personaj care s-a născut evreu, apoi s-a aliat cu naziştii pe când era doar un adolescent, complotând împotriva tuturor apropiaților săi.

2020 nu este ca 2016, acum miza este mult mai mari, iar dușmanii lui Trump sunt extrem de bine organizați, știu deja cu cine au de-a face. Noiembrie (n.r. – luna alegerilor) nu va fi doar dur, ranchiunos și plin de răutate, în noiembrie  va curge sânge!

Cuferele democraților (aceste comitete politice de acțiune, denumite PAC-uri) se vor revărsa de la cele 40 de milioane virate de Soros. Sunt de două ori mai mulți bani decât a primit partidul în 2016, când a candidat Hillary Clinton!

Banii lui Soros finanțează campaniile anti-Trump

Un adevărat tsunami de cheltuieli democrate iese la iveală în această perioadă. Cu banii oferiți de George Soros s-au finanțat toate campaniile anti-Trump din ultimele săptămâni.

Culmea e că tocmai democrații condamnă cu tărie influența banilor „negri” din politică, asta în timp ce cheltuielile fără precedent ale lui George Soros evidențiază în continuare dependența lor de contribuțiile miliardarilor. O retorică ipocrite, zic republicanii.

Open Society Foundation a trimis 25 de milioane de dolari către toate PAC-urile de stânga din țară. De exemplu, Chuck Schumber, liderul minorităților din Senatul american, a luat 7,5 milioane, iar alte 5 s-au dus către Priorities USA Action, cel mai mare PAC pro-Biden. Să mai spunem și că ONG-ul Win Justice (o ciorbă reîncălzită, despre lupta anticorupție) a luat 2,5 milioane de dolari ca să caute nereguli financiare în tabăra lui Donald Trump?

1,8 miliarde dolari investite în politicienii Partidului Democrat

Pentru cine nu înțelege cum se face campanie în America. Priorities USA a cheltuit până acum 28 de milioane de dolari, cei mai mulți bani ducându-se pe reclame anti-Trump, axate pe critica răspunsului președintelui SUA la pandemia de coronavirus. Uriașele panouri împânzes zone întregi din statele Pennsylvania, Michigan și Wisconsin!

În mod direct, ocolind PAC-urile, George Soros a mai trimis 2.000.000 de dolari către Fondul Democrat Grassroots Victory (un comitet comun de strângere de fonduri pentru candidatura lui Joe Biden). Conform documentelor „scăpate” în presa americană, „clubul donatorilor democrați”, cum sunt numiți miliardarii progresiști, a investit mai mult de 1,8 miliarde de dolari în oamenii Partidului Democrat, din 2005 încoace!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.006 afisari

7 COMENTARII

  1. Poate 4 miliarde $ varsa soroș,și stăpînii lui contra lui Trump.Căci soroș e săgeata unora care nici nu mai apar în presă cu averi de mii de miliarde (bancheri!) Ca de exemplu:Rockefeller,Morgan,Wartburg,Rotschild..etc

  2. daca e declarat terorist de catre lege sa l bage la bahaules ce il mai lasa pe neomarxist sa sponsorizeze el campanii ??????!!!!!

  3. Lasa ca si miliardarul Adelson, sponsorul lui Trump are destui bani ca sa-i finanteze campania.
    Ce-l va debarca pe Trump vor fi prostiile care le scoate pe Twitter.

    • Care prostii, mă, prostule? Atâta te duce capul? Lasă, că sunt băieți și fete gigea jegurile democrate Schiff, Pelosi, Biden și alții.

  4. Heh, jidenuta supt miliarde din colohast si vrea debarcarea cu 40 milioane. Poate 40 de miliarde ca a escrocat de 500 miliarde planeta. Tataie mai scoate de 1000x din cont și asa te ia dracu!

  5. De 40 mil nico agise fu jos Donald nu fafi pe cuprinsul Sua ca mucosilor ciocoflenderi, Sua nu i Romanul la Udrea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger