AcasăRecomandari Euforia unei SARCINI care a durat cateva ore! Cum a...

Euforia unei SARCINI care a durat cateva ore! Cum a ajuns Ana Maria Prodan sa plateasca ACUM pentru un presupus PACAT din 2012?

In primavara anului 2012, in primul sezon al reality-show-ului gazduit de Euforia TV, impresara Ana Maria Prodan anunta, intr-una dintre editiile emisiunii „Prodanca & Reghe: Dragoste in prelungiri”, ca este INSARCINATA.


In timpul filmarilor, Ana a acuzat stari de voma. In consecinta, la indemnul mamai sale, Prodanca i-a cerut bonei sa cumpere un test de sarcina. Rezultatul acestuia avea sa fie POZITIV, vedeta chiar acceptand ca acest moment sa fie inregistrat pe camera. Constientizand ca fiica ei a ramas gravida, Ionela Prodan, mama impresarei, a izbucnit in lacrimi, aratandu-se teribil de inspaimantata. Interpreta de muzica populara, inclusa de asemenea in show-ul televizat, a mentionat ca fiica ei „nu poate pati asa ceva, Doamne fereste!”, pentru ca inca o CEZARIANA, a patra, ar fi fatala.


Potrivit desfasuratorului emisiunii, in seara zilei in care a facut testul de sarcina, Ana Maria Prodan a mers la spital, insa aici emotiile s-au risipit cat ai bate din palme. Medicul ginecolog, care a consultat-o pe impresara, a anuntat-o pe acesta ca nu e vorba de nicio SARCINA, ci de o ALARMA FALSA!

De mentionat ca intreaga poveste a reprezentat subiectul unui episod intreg din reality-show-ul „Prodanca & Reghe: Dragoste in prelungiri”, difuzat de Euforia TV.

In zilele urmatoare, publicul a reactionat dur fata de acest subiect, acuzand-o pe Ana Maria Prodan ca este capabila sa nascoceasca orice pentru ca productia in care ea „evolueaza” sa aiba parte de succes, inclusiv sa inventeze o „SARCINA” care n-ar fi existat.


In special, criticile s-au bazat pe faptul ca intamplarea cu pricina a fost inclusa in show. Apoi, lumea s-a mirat cum de chiar in cazul Anei s-a nimerit ca asa numit „test barza” sa dea eroare. Specialistii apreciaza ca exista posibilitatea ca un astfel de test sa nu fie concludent (daca a fost facut prea devreme), dar cazurile in care rezultatele nu sunt conforme cu realitatea sunt extrem de RARE.


Ca Ana Maria Prodan a recurs sau nu la o „regie” in aprilie 2012, acest mister poate fi devoalat doar de Ana Maria Prodan insasi, de familiei ei sau de producatorii Euforia TV. Cert este ca drama pe care impresara tocmai o traverseaza a atras, pe langa compasiune, si reactii adverse. Exista oameni care considera ca Ana Maria plateste UN PRET DUREROS pentru faptele sale din trecut, inclusiv usurinta de a expune, public, intamplari de o asemenea insemnate (ex: nasterea unui copil), fiind cu atat mai mare pacatul daca s-ar demonstra, in timp, ca povestile sunt de fapt niste fake-uri menite sa creasca audienta unor televiziuni.


Cazurile in care vedetele show-bizz-ului autohton utilizeaza asemenea strategii (tentative de sinucidere, avorturi spontane, divorturi, despartiri etc) s-au inmultit in mod ingrijorator in ultima vreme. Vinovati sunt atat producatorii show-urilor tv, cat mai ales vedetele care accepta astfel de compromisuri impardonabile, fie in schimbul banilor sau a rating-ului, fie pentru notorietate.
In mare parte, publicul simte atunci cand este mintit si sanctioneaza meschinariile, la care asista pe micul ecran, cu avalanse de comentarii acide. Dincolo de PACATUL comis, vedetele care recurg la acest gen de tertipuri ignora inca un aspect: povesti gen „Petrica si lupul”. Atunci cand o persoana publica minte o data, publicul nu va mai crede o iota in momentul in care CHIAR SE INTAMPLA! Pesemne, din aceasta cauza, lumea s-a grabit sa o injure pe Ana Maria Prodan dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat, intr-o conferinta de presa de dupa un meci al Stelei (?!), ca sotia lui a pierdut sarcina.

author avatar
Flavius Dobrescu