AcasăJUSTIȚIEConfederația patronală CNIPMMR, clădită prin adeziunea unor buticari și interlopi

Confederația patronală CNIPMMR, clădită prin adeziunea unor buticari și interlopi

Florin Pârvu zis Chinezu, mare amator de jocuri de noroc, acte de evaziune și trafic de influență, este reprezentantul Consiliului în negocierile cu autoritățile statului

Interlopi mărunți, buticari de duzină, cartofori și samsari de mașini și-au arogat calități de reprezentare a breslei patronatului român și au ajuns să stea la masă cu Guvernul, să negocieze chiar proiecte legislative. Înființat în anul 1992  drept confederație patronală la nivel național, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a ajuns să fie format, condus și reprezentat de persoane dubioase, cercetate pentru evaziune și trafic de influență. Cea mai evidentă este situația consemnată în jurul lui Florin Pârvu zis „Chinezu”, personaj ce controlează Târgul Autovit, ce deține în cadrul CNIPMMR funcția de vicepreşedinte relații cu autoritățile publice și alte organisme de drept public și private. Adică exact personajul abilitat să discute cu reprezentanții statului român.

Cei doi interlopi din imagine sunt Popescu Cristian și Andreescu Ciprian, presedinte executiv si secretarul general al Patronatului lui Pîrvu zis Chinezu

Deși CNIPMMR pare, din exterior, o structură onorabilă construită cu sprijinul și în sprijinul antreprenorilor, realitatea arată că baza acestui organism este formată din așa-ziși patroni de carton, persoane interpuse, „săgeți”. Florin Pârvu, de exemplu, a reușit să aceadă la funcția de vicepreședinte CNIPMMR printr-un mecanism simplu și ingenios, bazat pe sprijinul locotenenților săi sau a unor chiriași din Autovit. Nici vorbă de antreprenoriat, competitivitate și mediu de afaceri.

Cunoscut pentru pasiunea pentru jocurile de noroc, dar dornic să își prindă la butonieră și eticheta de onorabil om de afaceri, Florin Pârvu și-a înființat în anul 2012 un ONG cu o denumire pretențioasă: Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din București și județul Ilfov. Conform actelor de înființare, acest ONG a fost creat efectiv de câțiva locotenenți și clienții lui Pârvu în Autovit. Popescu Cristian și Andreescu Ciprian – președinte executiv, respectiv secretar general al Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din București și județul Ilfov, nu sunt altceva decât oamenii de casă folosiți de Pârvu pentru a-și masca interesele în anumite firme sau pentru a-și rezolva afacerile personale. De altfel, în vara anului 2019, locotenenții Popescu Cristian și Andreescu Ciprian, etichetați de presă drept interlopi, au fost monitorizați de instituții în timp ce efectuat o operațiune de șantaj și intimidare a unor martori audiați de procurori în legătură cu afacerile patronului lor, Florin Pârvu. După această ispravă au fost ei, la rândul lor, chemați de procurori. Și vicepreședintele Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din București și județul Ilfov, Nicolae Răgălie, este tot un angajat al lui Pârvu, fiind executantul multor operațiuni financiare cercetate în prezent de Antifraudă și de DIICOT. Conform procesului verbal de constituire a ONG-ului Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din București și județul Ilfov, printre membrii fondatori se află reprezentanții firmelor Alex & Bianca Auto Style SRL, Bebi Distribution SRL, Dumadi Serv SRL, Stefy Top 2004 SRL. Toate aceste firme, dar absolut toate, funcționează în standurile puse la dispoziție de Florin Pârvu în Târgul Autovit. Forțați mai mult sau mai puțin de proprietarul Pârvu să adere pentru înființarea Patronatului, reprezentanții acestor firme au semnat procesul verbal de constituire. Dar se poate vorbi de o reprezentare reală, de o legitimitate a Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din București și județul Ilfov cât timp acesta a fost înființat cu buticarii din Autovit și cu șoferii lui Florin Pârvu? Și dacă Florin Pârvu zis „Chinezu” a ajuns astfel mare vicepreședinte CNIPMMR, ce mai înseamnă, de fapt, această confederație patronală ce își arogă reprezentativitatea la nivel național al antreprenorilor?

author avatar
Catalin Manolache
1.836 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Guvenul meu” a atacat recent la CCR,foarte revoltat, legea prin care se inasprea Legislatia care sanctioneaza infractiunile de pedofilie ( relatii sexuale cu minorii,violuri asupra minorilor)si alte infractiuni pe care „judecatorii mei”ticniti sau la fel de criminali cu minorii,dadeau pe banda rulanta pedepse cu suspendarea,cu amanarea sau chiar cu achitarea. Evident,infractorii mangaiati pe crestet recidivau,fiind iarasi pedepsiti cu pedpse derizorii.Dupa ce anterior fusesera pedepsiti sa presteze munca obligatorie nu la sapat santuri,ci la a se face ca muncesc in incinta scolilor,ca sa fie aproape de copii!!Se cunosc din presa nenumarate cazuri,ultima relatare se refera la un judecator si o judecatoare,niste nemernici dela Panciu.Asa ca ce mai conteza ca „Guvernul meu” trateaza pe cale oficiala problemele interlopilor ca dela egal la egal.”Analizeaza” fata in fata,fara „intermediari”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger