AcasăRecomandariBomba! Mutarea anului in televiziune!

Bomba! Mutarea anului in televiziune!

Pe locuri, fiti gata, start! Televiziunile de la noi au inceput deja goana dupa audienta, pregatind cu mare atentie grilele de toamna. Deocamdata, batalia cea mare se da intre Kanal D si Antena 1, institutii care au facut performanta si in sezonul trecut.

Madalin Ionescu si Andreea Mantea au facut din WOWBIZ emisiunea mondena cu cea mai spectaculoasa ascensiune

Hotarati sa isi consolideze pozitia privilegiata pe care o au la momentul acesta pe piata, turcii de la Kanal D au inceput deja ofensiva. Vor miza, desigur, pe deja faimoasele seriale turcesti „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubiri” si „Iffet”, la care se adauga cea mai noua achizitie a postului, „Cu capul in nori”, un serial cu si despre adolescenti, in care rolul titular este interpretat de frumoasa Pelin Karahan ( printesa Mihrimah din „Suleyman Magnificul”). Si nu doar cu filme se straduieste Kanal D sa isi fidelizeze telespectatorii, ci si cu emisiuni  care vor capata nu doar haine noi, ci si prezentatori noi. Este vorba despre vedete cu greutate, care, cu siguranta, vor face ca o buna parte a publicului sa lase celelalte posturi concurente si sa ramana pe Kanal D. Prima miscare a turcilor a fost sa o aduca pe Teo Trandafir, care o inlocuieste pe Oana Roman, pana de curand prezentatoarea emisiunii „Drept la tinta”. Cea de-a doua, anuntata in urma cu doua zile, revenirea in sanul familiei Kanal D a Gabrielei Cristea, care va prelua fraiele emisiunii „Te vreau langa mine”  de la Viorica si Ionita de la Clejani.

Dan Capatos ar urma sa sara in barca turcilor de la Kanal D

Ar exista si o a treia mutare spectaculoasa, neconfirmata inca oficial, dar intens discutata prin cercurile media. Mai exact, se zvoneste ca bosii de la Kanal D ar intentiona sa isi intregeasca panoplia de vedete cu Dan Capatos. Turcii ar fi pus de mult ochii pe vedeta Antenei 1, pe care au incercat sa o atraga in barca lor inca de anul trecut. Intrebat la vremea respectiva (februarie 2012) daca i s-a propus sa lase „Un show pacatos” si sa se mute la Kanal D, Capatos nu a negat ca s-a aflat in negocierii cu turcii, dar a precizat ca a preferat sa semneze pentru inca doi ani cu Antena 1. Potrivit ultimelor barfe, de curand, s-ar fi reluat tratativele dintre cele doua parti, lui Dan propunandu-i-se sa ii dea la o parte pe Madalin Ionescu si Andreea Mantea. Motivul acestei miscari? Se pare ca sefii de la Kanal D, care, in paranteza fie spus, ii pretuiesc pe Madalin si Andreea si apreciaza felul in care au condus „WOWBIZ”, facand din ea emisiunea mondena cu cea mai spectaculoasa ascensiune, isi doresc mai mult, iar Capatos ar fi omul potrivit, la locul potrivit. Din cate se pare, amfitrionii „WOWBIZ” nu au fost informati despre intentiile patronilor. Ca dovada, acum doua zile, Andreea Mantea isi anunta fanii ca si-a incheiat vacanta si se pregateste sa revina la munca. „WOWBIZ se intoarce in septembrie cu forte proaspete!”, scria Andreea pe Facebook. Ramane de vazut acum cine  se va afla in fruntea emisiunii. Tot cuplul Ionescu-Mantea sau “pacatosul” Dan Capatos?

author avatar
Mihaela Grigorescu