AcasăRecomandariAu scăpat porumbelul. Viitoarea pandemie, provocată de o nouă tulpină de gripă

Au scăpat porumbelul. Viitoarea pandemie, provocată de o nouă tulpină de gripă

Alexandru Rafila intră în forță cu legea vaccinării

În Strategia națională de vaccinare în România pentru perioada 2023-2030, Ministerul Sănătății vorbește despre amenințarea unor viitoare pandemii, nominalizând, ca din întâmplare, o tulpină nouă de gripă. Mai mult, strategia urmărește adoptarea unei legi a vaccinării, prin care să se introducă imunizarea obligatorie a populației, copii și adulți, împotriva bolilor transmisibile și netransmisibile. ”Furnizarea de servicii de imunizare pe tot parcursul vieții este esențială pentru sănătatea populației”, susține Ministerul Sănătății.

În mod intenționat sau nu, Ministerul Sănătății a lăsat să se înțeleagă că următoarea pandemie va fi provocată de o tulpină nouă de gripă. Informația se regăsește în Strategia națională de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030, în care se subliniază că vaccinurile sunt esențiale pentru prevenirea și controlul multor boli transmisibile și, prin urmare, susțin securitatea globală asociată sănătății.

”Mai mult, ele sunt considerate ca fiind esențiale pentru abordarea bolilor infecțioase emergente, de exemplu prin stoparea sau limitarea focarelor de boli infecțioase sau combaterea răspândirii rezistenței antimicrobiene. Focare regionale (de exemplu, virusul Ebola), pandemia Covid-19 și amenințarea unor viitoare pandemii (cum ar fi cu o tulpină nouă de gripă) sunt și vor continua să fie provocări chiar și pentru cele mai reziliente sisteme de sănătate”, se precizează în Strategie. Totodată, potrivit Ministerului Sănătății, furnizarea de servicii de imunizare pe tot parcursul vieții este esențială pentru sănătatea populației, fiind necesară o extindere a abordărilor actuale în materie de imunizare, prin formularea unor programe specifice pentru femei însărcinate, copii, adolescenți și adulți cu boli cronice, persoane cu imunosupresie, migranți, persoane cu mobilitate mare care schimbă frecvent domiciliul, locuitorii din mediul rural, și comunități defavorizate socio-economic, comunități afectate de conflicte, dezastre și crize umanitare, precum și pentru lucrători din domeniul sănătății.

Război împotriva reticenței populației

Potrivit Strategiei, programele de imunizare trebuie să abordeze barierele legate de reticența față de vaccinare. Astfel, în România populația are un grad de ezitare la vaccinare, iar parte din personalul medical adoptă o practică oarecum defensivă în materie de vaccinare. ”Vaccinarea este efectuată în principal de către medicii de familie, care nu întotdeauna oferă informații aparținătorilor în legătură cu vaccinările la care este eligibil copilul sau în legătură cu posibilele reacții adverse postvaccinale indezirabile (RAPI) și managementul acestora. Există un grad de neîncredere a populației privind siguranța vaccinării, teama de reacții adverse constituind un motiv important de nevaccinare. Aceste probleme ar putea fi rezolvate prin asigurarea unor campanii susținute de informare a populației și prin consilierea individuală privind beneficiile vaccinării, dar și riscurile nevaccinării. Adesea, diverse entități din societate promovează în spațiul public mesaje distorsionate privind vaccinarea, scopurile și consecințele acesteia, sau privind calitatea vaccinurilor sau așa-zisul caracter experimental. Pentru creșterea adresabilității și a acceptanței la vaccinare este nevoie de campanii de comunicare ample și credibile, susținute la nivel național, în general, și la nivel local, în special, în funcție de caracteristicile comunităților respective”, se precizează în Strategia Ministerului Sănătății.

Se pregătește legea vaccinării

Unul dintre obiectivele principale ale Strategiei este promovarea Legii vaccinării și a altor instrumente de reglementare favorabile vaccinării, precum și promovarea de legislație care susține vaccinarea de-a lungul întregii vieți, inclusiv prin mecanisme de compensare. De asemenea, printre acțiunile anunțate în Strategie se numără utilizarea de strategii inovatoare și abordări personalizate pentru a reduce numărul persoanelor nevaccinate și insuficient vaccinate în fiecare comunitate, formarea altor categorii de profesioniști (cadre didactice, asistenți sociali, personal cleric) pentru înțelegerea beneficiilor vaccinării și pentru informarea corectă a publicului cu privire la recomandările oficiale, precum și identificarea grupurilor ezitante la vaccinare și a barierelor care influențează succesul programului de vaccinare.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
6.947 afisari

72 COMENTARII

  1. Deci Dumnezeu cu mila….. trebuie uciși câți mai multi oameni cu acordul medicilor

    • dar de ce le este unora atat de greu sa creada? Au spus-o in toate felurile, pe fata de nenumarate ori! Si in planul lor este sa se duca si politicieni si afaceristi etc. Nu pot avea o lume de 500 mil din care sa fie 100 mil afaceristi, 200 mil politicieni, 100 mil nobili (astia plus familiile vechi vor ramane probabil dar se va decima mult si aici). Au nevoie si de mana de lucru si de oameni care sa gandeasca (oameni de stiinta, plus artisti dar adevarati artisti, arhitecti, fermieri, bijutieri etc). Vor reduce si din politicieni si din cadre militare, politie, de toate. Sa fie cum scria pe placile alea din georgia (stat american) 500 mil oameni in perfecta armonie cu natura… mai putini politicieni bla bla. Este la mintea cocosilor. Prostii astia pun mana si la exterminarea lor! Astia de sus mai degraba au nevoie de mineri si de cultivatori si de oameni care sa ii distreze (opera, balet, scufundari, teatru, polo, cricket), decat de politicieni ca din astia au destui.Armata vor avea de roboti!!! Nu vor mai avea nevoie de armata si de politie!!! Daca acestia nu vor fi cu noi o sa vada ca le vine si lor randul, de s-ar trezi o data toti

  2. cand guvernul iti vrea binele cu forta, atunci asta e un Mare semn de intrebare.
    in plandemia trecuta guvernul a fost trompeta oms impreuna cu dsp-urile si cu criminalii in halate albe, sprijiniti de presa si tv.
    rezultatul…multi dintre vaccinati nu mai sunt, iar si mai multi au probleme mari gen tromboze si miocardite.
    in aceste conditii, cum sa mai ai incredere in vaccinare? mai ales cand e impusa tot de ministerul nesanatatii al guvernului oms.
    iar poporul nu este reticent, pur si simplu vede adevarul.
    „binele” facut cu forta se numeste viol, fizic sau legislativ. in aceste conditii, sa va fie foarte clar: vom fi in legitima aparare.

    • Nu exista ca guvernul sa ne vrea binele. Vedem asta zi de zi în tot ceea ce fac. Dacă insista cu ceva sunt sigura ca este spre Raul nostru și atât. Ei nu ne vor binele sunt niște drone niște nehaliti niște lipitori care sug sangele nostru. Ar trebui sa ii zdrobim ca pe o căpușe. Ăștia sunt. Amok. Asta e dnaul lor. Scuzați va rog greselile de la autocorrect care mai mult strica.
      Nu ne vor binele. Azilele groazei fac parte din planul de a elimina povara pe buget a celor care nu mai pot munci ii terminau repede. Sa iasă ei la pensii tineri și restul sa munceasca pana în cavou. Ăștia sunt dar o sa piară tot neamul lor toată sămânță lor spurcata. Nu mai este mult câțiva ani gen 2 sau 3 max o sa rad de o sa ma prăpădesc figura de stil ca nu ma voi prapadi prea repede deși mi am dorit asta însă atotputernicul are alte planuri pentru mine ma vrea aici mult timp și mie nu prea îmi place asta dar dacă tot este sa fie o sa ma distrez și sa nu va mai aud când crapă câte unul corupt vai ce rău ce suferim om bun bai proștilor ta.putulor ce ii cârnați pe calai voștri aveți sindromul Stockholm?

    • E bine, sa se aleaga paful de economia muribunda americana !!!
      Cit despre vaccinarea obligatorie, vom merge la intepat cu molotovul, cutitul, arma de foc, toporul etc.
      Legitima aparare !
      Cind vor incepe sa zboare in aer ”centrele de vaccinare”, cu criminalii in halate albe cu tot, vor fugi in pesteri sa scape cu viata.

  3. Trebuia bagat la bulau demult pentru mortii de la reanimare , et comp , Streinu , mahalera si gasca . Virusii respiratori au acelasi tratament anuntat la corona de dna Marcu si dr.Socolov . Nimic nou sub soare , vaccinurile …alo DNA se aude totusi ?

  4. De cand e lumea si pamantul de vin boli vin ,dar nu ca le anunta unii si altii ca e facatura ,facuta!!Mars!!

  5. Comentariul dvs. așteaptă să fie moderat
    Vaccinarea este tratament medical si nici un tratament medical nu poate fi obligatoriu. In cursul Procesului Medicilor de la Nuremberg, Procurorii SUA au adoptat un set de principii legislative care definesc conditiile ce trebuiesc indeplinite de interventia medicala numit „Codul Nuremberg”. Este posibil ca procedura vaccinarii obligatorii sa vina in contradictie cu acest Cod. Mai mult decit atit, CONGRESUL SUA a audiat zilele acestea o Jurnalista care a fost concediata de Canalul de Televiziune ESPN pentru refuzul vaccinarii impotriva COVID-19.
    (ESPN Fired Her for Refusing to Take the Covid Vaccine) Informatii despre „Codul Nuremberg” se pot gasi in Enciclopedia Wikipedia.

  6. e unu x care de cand s ntepat boraste kacat pe gura si apoi inghite voma maro cu mormoloci in ea

  7. ‘ Nimic nou ‘, dezaxații lumii au cumpărat bunăvoința guvernelor lumii, plandemia merge mai departe

  8. Sa ne lase cu plandemiile. Plandemii erau cand oamenii abia aveau ce manca, se cc in case, stateau intr-o mizerie de nedescris chiar si nobilii dar aveau parfumuri. Se stie ca Versailles mirosea ca un wc public! Este consemnat istoric.
    Nu aveau mancare (cei saraci adica toti in afara de nobili), nu stateau la soare sa aiba vit D nobilii, stateau in camerele alea umede. Nu aveau apa curata in orase. De cand oamenii au avut acces la apa curata potabila si la hrana si adapost cat de cat s-a terminat cu plandemiile. SI polio se dusese aproape natural cand au bagat vax si ani de zile au distrus o groaza de copiii, ca primele vax polio erau cu ceva de la maimute. Dupa au facut cu celule umane.
    Sa nelas cu gripele. Daca ai vit D suficienta, plus celelalte vitale, nu ai treaba cu niciun virus. Stim asta, sa ne lase in pace cu pandemiile ca sunt numai minciuni

  9. Вакцинация-это медицинское лечение, и никакое медицинское лечение не может быть обязательным. В ходе судебного процесса над Нюрнбергскими врачами прокуроры США приняли набор законодательных принципов, определяющих условия, которые должны быть выполнены медицинским вмешательством, под названием „Нюрнбергский кодекс”. Вполне возможно, что обязательная вакцинация Савина идет вразрез с этим кодом. Более того, Конгресс США в эти дни заслушал журналиста который был уволен телеканалом ESPN за отказ от вакцинации против COVID-19.
    (ESPN Fired Her for Refusing to Take the Covid Vaccine) информация о „Нюрнбергском коде” может быть найдена в энциклопедии Википедии.

    Spre deosebire de GUVENELE din Toate Tarile Lumii, Narcotraficantii nu obliga pe nimeni sa consume substantele traficate de ei.

  10. Mi-am pus benzina in drujba si ii astept pe CRIMINALI sa vina cu vaccinatul.
    O sa ma coste sa varuiesc scara blocului dupa ce ii voi face carne de mici, dar merita.
    Legitima aparare in cazul tentativei de CRIMA cu ARMA BIOLOGICA numita ,,vaccin” este conform legii si nici Dumnezeu nu te poate pedepsi daca iti aperi viata ta si a familiei tale.

    Dar CRIMINALII RETARDATI ca Rafila, ZoiAnus si altii nu mai apuca sa repete mascarada pentru ca pana si IDIOTII s-au trezit si inteleg ca totul a fost GENOCID planetar.

    Cei vaccinati ( eutanasiati ) stiu ca vor muri in maxim 5 ani de la vaccinare si strang grau pentru coliva si bomboane colorate, asa ca nu te poti baza pe ei pentru ca sunt deja cu un picior in IAD, fiindca au accptat ZOAIA in care codul 666 este prezent sub forma unui cod Bluetooth care poate fi verificat cu telefonul.
    Cel care este vaccinat dar nu emite codul Bluetooth, poate fi verificat cu un detector FM.
    NEeutanasiatii trebuie sa se trezeasca si sa-i astepte pe CRIMINALI in prag cu Drujba si sare.

    Crimiinalii poponari Arahat si Gheorghitza Muitza au fugit sa se ascunda de Curtea Martiala, dar nu se pot ascunde nici in alta galaxie.
    L-au lasat pe IDIOTUL Rafila sa execute ordinul reptilei Rockefeller, insa sclavul fiind drogat nu pricepe nimic din ceea ce se intampla cu omenirea in prezent – nu vorbim de romani ci de cei care dintotdeauna au fost cu 100 de ani inaintea romanilor.

    • Chestia cu drujba e ridicola ; ai nevoie cel putin de pistol automat … dar nu vor veni la usa ta sa te vaccineze cu forta … scrie si in APOCALIPSA ca semnul de pe brat si de pe frunte trebuie sa fie primit ….

      Decit sa Traiesc Vaccinat mai bine Mor Nevaccinat! TRAIASCA MOARTEA!

  11. EL Pistolero de Barrio Aztecas y Gazprom, traiesti intr-o lume paralela.

    Exista un filmuletz din Republica Comunista America, in care Criminalul Faucci, cel adevarat sau o clona de-a lui, impreuna cu alti satanisti mergeau din casa in casa ca sa vaccineze americanii.
    Un cetatean afroamerican le-a dat-o prin guritza cu replici la care nu au avut ce comenta, si satanistii s-au urcat in masina si au plecat, dupa ce satanistul Faucci si-a luat hapurile pentru a se calma.
    Asa ca stai linistit ca satana te cauta acasa si te eutanasiaza, fara sa te deplasezi la vreun medic Criminal.
    Cand o sa fii eutanasiat cu forta atunci sa te gandesti daca ,,chestia cu drujba” mai este ridicola.

    Am ramas uimit cand am aflat ca si in luna august 2023 mai sunt IDIOTI irecuperabili care se vaccineaza, iar pe strada am vazut si nu mi-a venit a crede, IDIOTI cu masca pe figura.
    Asta dovedeste ca acestia isi merita soarta si IADUL ii asteapta cu portile larg deschise.

    • Am vazut filmuletul. Nu mergeau sa-i vaccineze cu forta, mergeau sa-i convinga pe Negrii din Washington D.C. pentru ca Negrii, spre deosebire de Albi, n-au prea pus botu’ la vaccinare pentru ca in trecut Guvernul a mai facut experiente pe ei. Chestia cu drujba nu merge, asa cum ti-am mai zis: ai nevoie de pistol automat si de grenade ofensive si de grenade defensive. DAR TINE MINTE ASTA: Nu te vor vaccina cu forta in sensul ca nu vor folosi catusele….vor folosi mijloace coercitive: concediere, blocarea conturilor, etc. pntru ca e scris in CARTEA APOCALIPSEI ca semnul de pe brat fara de care nimeni nu va mai putea vinde sau cumpara trebuie sa fie primit; nu va fi pus cu forta.
      In aceste momente de mare RESTRISTE pentru intreaga OMENIRE, trebuie sa amintim zilnic si pe cei care si-au data viata pentru ADEVAR.
      Presedintele Tanzaniei John Pombe Magufuli s-a adresat Poporului in Decembrie 2020 si le-a spus ca atita vreme cit este el in viata, VACCINURILE nu vor intra in Tanzania si ca STRAINII nu ii iubesc pe Tanzanieni asa de mult cum spun. Pe 17 Martie 2021, Guvernul din Tanzania a anuntat brusc trecerea sa in nefiinta dupa care VACCINURILE au fost importate masiv in Tanzania. Robul lui Dumnezeu John Pombe Magufuli si-a dat viata pentru adevar, neprecupetindu-si singele si viata, si de aceea se trece in rindul SFINTILOR lui Dumnezeu, iar Natiunile recunoscatoare isi pleaca cu umilinta capul in fata sacrificiului sau, il va cinsti intotdeauna si nu-l va uita NICIODATA!

      • EL Pistolero de Barrio Aztecas y Gazprom, ceea ce spui din APOCALIPSA este adevarat dar deja s-a intamplat si inca se intampla cu idiotii care se vaccineaza pentru mici si coliva.
        Armata SUA divizia Palariilor Albe au distrus zerezvele de sange provenite de la militarii vaccinati care au cedat ordinului Ministrului Apararii din Deep State, dar, rezervele s-au completat in scurt timp pentru ca foarte multi militari au refuzat sa se vaccineze, fiind sub juramant militar, asa ca vrajeala cu concedierea, etc este doar pentru IDIOTI.
        Daca ai minim doi neuroni valizi care se pot conecta si prin asta poti gandi ca cetatean care poate citi in Constitutie ce drepturi si obligatii are, atunci poate da in judecata angajatorul CRIMINAL, asa cum a facut un student din Cluj care nu a fost de acord sa se eutanasieze pentru a avea acces la examene.

        FALSA PANDEMIE nu a fost declarata OFICIAL de Parlamentul Penal Criminal Tradatopr si Jefuitor, asa ca toate legile si hotararile pe care le-au dat atat Parlamentul Criminalilor cat si Guvernele Criminale in acesti 3,5 ani, SUNT NULE, pentru ca nu au fundamentul legal : ,,Pandemia” declarata oficial.
        Atat timp cat nu exista o lege pentru ,,vaccinarea” obligatorie cu ARMA BIOLOGICA numita ,,vaccin”, si nu poate exista fiindca niciun CRIMINAL nu are curajul s-o faca stiind ca oficial nu exista Pandemie, nimeni nu te poate forta sa te injectezi.
        Da, ai dreptate ca au fost si sunt inca multi IDOTI care accepta sa se sinucida cu ,,vaccinul” ucigash ca sa nu-si piarda serviciul.
        Ei nu stiu nimic nici despre ,,vaccin”, nici despre Constitutie, si nici despre asa-zisul Covid care este doar efectul radiatiilor electromagnetice 5G, dar inca mai cred in Liliacul din piata chineza.
        In acelasi timp, Dumnezeu a ingaduit acest al treilea razboi mondial biologic pentru a curata planeta de IDIOTI, poponari, Criminali, etc, asa ca numai cei doi neuroni valizi ai fiecaruia si scanteia de Dumnezeire din noi ne apara de Satana.
        Daca Dumnezeu te vrea mort poti sa faci orice ca tot in garsoniera cu usa in tavan ajungi, iar daca te vrea viu poti trece prin multe nenorociri si scapi cu viata.

        P.S. Corpul uman este format 70 % din APA.

        Daca spunem des rugaciunea ,,Tatal nostru” si ne facem corect semnul crucii ORTODOX in batjocura ca sectantii catolici, atunci apa din organismul nostru se curata in proportie de 85 % de toxinele pe care le consumam involuntar prin intermediul apei, aerului si mancarii otravite pe care Satana ni le prepara.
        O echipa de medici din Rusia a facut acest experiment cu apa de la chiuveta. Aceste analize se pot face oriunde in lume in laboratoare de analiza a apei, si astfel se pot convinge toti paganii ca acesta este adevarul. Eu asa imi curat apa si hrana pe care o mananc.
        In Ortodoxie este cunoscut acest procedeu dar acum este dovedit si stiintific.
        Vaccinatii au sansa ca prin rigaciune si semnul Sfintei Cruci sa elimine multe din Zoile Toxice pe care le-au primit prin ,,vaccinare”, cand s-au temut sa nu-si piarda servicul si au preferat sa-si piarda viata.
        Daca ai primit fara sa stii semnul Fiarei 666 prin Oxidul de Grafen din ,,vaccin”, acum dupa ce sunt atatea informatii pe net si nu le citesti sa te informezi, inseamna ca iti meriti soarta de Zombi temporar pana sa mirosi florile la radacina in maxim 5 ani de la vaccinare : ,,moarte subita’’.
        Din pacate prin mesajele suliminale raspandite de TEMBELIZOR, oamenii au fost teleghidati sa accepte ,,vaccinul” ucigash si sa creada minciunile Criminalilor Jefuitori si Tradatori de tara.

  12. Nemernicii nu se lasă !putini oameni informați și atunci frica ii transforma în turma!acum mai santem și ocupați de trupe straine!

    • Oamenii neinformatii sunt doar IDIOTII care nu accepta adevarul, sau sa le VORBESTI ce stii despre acest GENOCID.

      Am incercat de multe ori sa le spun ADEVARUL multora cu care stateam de vorba, dar in 99 % din cazuri am vorbit singur, ba chiar unii aproape ca m-au injurat ca le spun lucruri pe care ei le considerau prostii.

      Un caz relevant: i-am vorbit jumatate de ora unui cunoscut despre asa-zisul Covid, sfatuindu-l sa nu se vaccineze.
      S-a plictisit, desigur, si un an si jumatate m-a evitat, ca apoi sa ma abordeze el si sa-mi spuna ca-i pare rau ca nu m-a ascultat si s-a vaccinat, pentru ca i-a fost rau de a crezut ca va muri.

      Ce puteam sa-i spun: ca oricum va muri ?
      I-am spus ca si mie imi pare rau ca nu am reusit sa-l conving sa nu se vaccineze.
      Cu ce il mai puteam ajuta ?
      M-am declarat invins de TEMBELIZOR, care este o arma de dostrugere in masa redutabila, cu care eu nu ma pot lua la intrecere ca s-o combat.

      Nu am de multi ani si nu cred ca voi mai avea vreodata asemenea obiect TOXIC in casa: TEMBELIZORUL !
      Ichideti-l si aruncati-l la tomberon !
      Invatati sa folositi un PC si asa veti avea sansa sa va alegeti singuri informatiile fara sa consumati otravurile informationale raspandite cu TEMBELIZORUL !

  13. Bai prafila, bai politrukul lui peste p;rajit, dar un cap in gura nu vrei ? Bai, fii atent, ti-o iei ieftin !! ha ha ha 🙂 Hai cu vaxxinarea obligatorie, sa vedem daca chiar au satanistii astia sange in instalatie, ca daca nu, si au numai gura mare, si-o vor lua in stil mare, razboi civil scrie pe micuta colonie semi-bananiera esuata de la Bukale !! Sieg Heil, Sieg Heil, prafila Macht Frei 🙂

  14. ,,Nanotehnologie descoperită atât în sângele persoanelor vaccinate, cât și la cele nevaccinate.
    • Dr. Anca Nițulescu: NANOTEHNOLOGIA DIN SÂNGELE OMENESC – Interviu în limba română cu dr. Ana Maria Mihalcea, medic american de origine română – VIDEO
    • Dr. Ana-Maria Mihalcea, descoperire îngrijorătoare: Alimente contaminate cu structuri similare descoperite în sângele vaccinaților – IMAGINI
    • Structuri mecanice ciudate în vaccinuri: „arată ca niște circuite și microcipuri”. Doctorița Ana-Maria Mihalcea din SUA face noi descoperiri stranii: ARNm trunchiat sau inexistent în fiolele de vaccin Covid-19. FOTO
    • ActiveNews Exclusiv: Mesajul Doctoriței Ana Maria Mihalcea din SUA pentru români: „Suntem în al Treilea Război Mondial. Numărul victimelor va fi mai mare decât în cele două războaie mondiale la un loc. Luptați pentru libertate!”

    Greg Reese a realizat un video pentru Infowars, în care a rezumat descoperirile dr. Ana Maria Mihalcea, rezumat care a fost preluat pe blogul medicului român și pe care îl prezentăm mai jos, studiu care e leagă și de cel publicat de ActiveNews cu titlul Încă o Teorie a Conspirației confirmată: Vaccinul COVID se TRANSMITE de la Vaccinați la Nevaccinați:

    Doctorul Charles Morgan, fost CIA și consultant al armatei americane în științe neurologice, a vorbit cadeților săi la West Point în 2018 despre stadiul actual de dezvoltare a tehnologiei. El a informat cadeții despre experimente din 2013, în care oamenilor li s-au administrat implanturi neuronale care le-au permis să își controleze brațele protetice cu gândurile lor. Precum și experimente în care o persoană putea controla mâinile altei persoane purtând doar o cască EEG. Și experimente în care informațiile erau transmise de la o minte la alta, sau experimente în care amintirile erau șterse.

    Doctorul Morgan recunoaște că dețin tehnologia prin care pot ținti o persoană și lucrează la capacitatea de a șterge amintirile oricărui om pe care îl aleg. În urmă cu cinci ani, cea mai mare provocare a lor era posibilitatea de a interacționa cu hipocampul fără a utiliza fire fizice. Acesta este, cel mai probabil, unul dintre factorii care i-au motivat în impunerea vaccinurilor experimentale COVID.

    Folosind microscopia în câmp întunecat, dr. Ana Maria Mihalcea a surprins în detaliu ceea ce literatura științifică descrie drept tehnologii eficiente care există astăzi – de exemplu, Quantum Dots (punctele cuantice).

    Punctele cuantice sunt nanotehnologie cu capacitatea de a organiza, opera, comunica și construi structuri în sânge. Ele fac acest lucru cu ajutorul unei fotoluminiscențe reglabile care poate fi programată să dicteze diferite sarcini prin comunicare optică. Descrierea și imaginile afișate în literatura științifică, în comparație cu ceea ce a captat dr. Mihalcea prin microscopia în câmp întunecat, sunt aceleași. Puteți vedea punctele cuantice clipind în diferite culori, acționând precum inteligența artificială, direcționând auto-asamblarea în jurul lor. În sânge sunt create bule care acționează ca niște „șantiere de construcții”. În cadrul acestor bule de construcție, punctele cuantice organizează diferitele materiale pentru a se autoasambla.

    Aceste tehnologii se găsesc atât în sângele celor vaccinați, cât și în sângele celor nevaccinați. În funcție de ce materiale sunt disponibile, punctele cuantice le vor face să se autoasambleze. Vaccinurile COVID sunt pline de metale rare și grele prin care se creează nanotehnologie. Dar se pare că aproape toată lumea este infectată cu un fel de nano-tehnologie. Potrivit mai multor echipe de cercetare, sângele fiecăruia pare să conțină materiale necesare producerii unor filamente, iar rețeaua funcționează pentru această tehnologie. Probele de sânge care par a fi sănătoase au fost total transformate prin aplicarea a doar 10 miliamperi de curent electric timp de două ore. Și se pare că am fost infectați prin Chemtrails.

    Boala Morgellons a fost raportată pentru prima dată în 2002. Apare atunci când fibre sau filamente sintetice cresc în corpul unei persoane. De zeci de ani se teoretizează faptul că acest lucru a fost răspândit prin Chemtrails. Analizate la microscop, se pare că sunt aceleași filamente pe care oamenii le numesc astăzi cheaguri de sânge. Și ceea ce revistele științifice descriu drept hidrogeluri auto-asamblante. Potrivit lui Dane Wiggington de la Geoengineeringwatch, nanoparticulele sunt pulverizate în întreaga lume.

    Vestea bună este că cercetările medicului Mihalcea au descoperit un remediu. Fierul din sângele infectat a fost oxidat la o stare de peste 3.
    Luând antioxidanți, se pot dizolva aceste cheaguri de filament.
    Ea a descoperit că terapia de chelare cu EDTA va remedia sângele infectat în decurs de 3 zile.
    De asemenea, este utilă și megadozarea cu vitamina C.’’
    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/VIDEO-Nanotehnologie-descoperita-atat-in-sangele-persoanelor-vaccinate-cat-si-la-cele-nevaccinate-183623

  15. Vai ce grilulii sunt cu sanatatea noastra! Vor sa traim cat mai mult, cand acum ceva timp, spuneau ca o sa sufoce planeta cu noi!
    Criminalilor!
    Repet, nicio persoana nu poate fi supus unui act medical, fara acceptul ei! Obligativitatea supunerii la un act medical, fara vointa persoanei in cauza, este o incalcare grava a drepturilor omului!

  16. ,,Ce trebuie sa facă cei care au primit vaccinul pentru a se proteja de consecințe?
    Dr. Peter McCullough a propus un plan de tratament, prezentat în acest video.
    Iată planul de tratament al Dr. McCullough:
    Avem un studiu major acceptat spre publicare cu aceste tratamente. Sunt necesare două soluții pentru a degrada proteina spike, pentru a o elimina din organism: Prima este nattokinaza, 2000 unități de două ori pe zi; a doua este bromelaina, 500 miligrame o dată pe zi. Ambele degradează proteina spike în moduri diferite și accelerează eliminarea ei.
    Iar cealaltă terapie reduce inflamația și leziunile create de proteina spike: curcuminul, fie nano sau lipozomal – Curcumin 500 de miligrame de două ori pe zi.
    Toate aceste tratamente sunt disponibile rapid fără prescripție medicală, iar oamenii ar trebui să apeleze la ele, întrucât aceste sindroame sunt grave, așa cum descoperim.
    Să ne gândim la aceste stopuri cardiace, cheaguri de sânge majore, oameni care se prăbușesc – aceste leziuni majore apar din cauză că proteina spike nu este eliminată din organism.
    Oamenii pot lua măsuri și pot prelua controlul asupra propriului lor corp.’’
    https://www.instagram.com/reel/CvcwjmCNG7r/?igshid=M2MyMzgzODVlNw%3D%3D

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger