AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisUn om de caracter e cu cine plătește mai bine

Un om de caracter e cu cine plătește mai bine

1. Voi crede în candidatura lui Băsescu la Primărie în momentul în care vor începe atacurile la Elena Udrea. În campania asta, încercatul matelot a fost, oricum, foarte implicat. Pe 1 sau 2 martie, așadar puțin înainte de epoca molimei și de catastrofa numită Școala online, Băsescu s-a dus două seri la rând la televizie, a ridicat cortina ochiului de corsar și a spus „să candideze Nicușor Dan, nicidecum Vlad Voiculescu! Dacă nu va fi așa, candidez io!” Atunci a făcut un lucru foarte bun și îl felicit. Toată lumea știe că Băsescu e bombardier în campaniile electorale. Acum mă îndoiesc că mai poate câștiga, dar are o șansă istorică. Să ne scape de noile partide. Mă îndoiesc, de asemenea, că oamenii care sunt deasupra politicienilor vor mai pune în scenă un 10 august sau o OUG 13 în favoarea USRPLUS.

2. Dar cu fotbalul ce ai avut, nea Traiane? Ai spus sau nu „să se termine cu golanii din fotbal”? Astăzi, ziaricii se lamentează că fotbalul merge prost. Nu, nu merge prost. Merge exact cum a fost programat să meargă. Șmecheria și talentul au fost înlocuite cu Daciada corporatistă.

3. USR așteaptă mila Sistemului, PNL guvernează împiedicându-se, iar pesediștii nu știu să profite. I-am sfătuit, într-un text, să facă o mișcare deșteaptă – un pas înapoi care să-i relanseze. Să urle teatral „pentru că ne considerați hoți și vinovați de tot ce e rău în România, noi nu vom participa la alegerile din această toamnă!” Dar de unde subtilitate în acest partid? PESEDISTUL ESTE PROSTUL LACOM CARE A CHIULIT ȘI DE LA ȘCOALA ONLINE.

4. Elena Udrea e deșteaptă, stați liniștiți! Se povestește că plătea trivialitatea și postacii cu 50 de bani pentru fiecare înjurătură pe care gândacii internetului o scuipau sub textele oamenilor. Un postac bunicel putea să facă 10 lei într-o oră. O altă versiune e că Udrea le dădea doar 30 de bani, pentru că-i chibzuită. Pe urmă, postacii au trecut la noile partide. 10 bani îndemnul la felație politică. Vine campania și Sistemul nu va putea dubla sumele. Din contră. Le va înjumătăți. 0,5 bani. Postacilor, faceți grevă! Pe timp de război, bărbații români au întors armele, iar femeile au trăit cu ocupanții. Un om de caracter e cu cine plătește mai bine.

5. Am desemnat câștigătorii concursului „Iarăși a mâncat voinicul ceva bun cu polonicul”. Aceștia sunt prostoboii eminenți care înjură stațiunea Mamaia, deși ei n-au fost în ultimii ani la Mamaia. Principalul argument este „am auzit io …”

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
1.558 afisari

6 COMENTARII

    • …Mai Emi Contrabas, cind mergeau la Golden Blitz Petrov bea pina cadea Nuti sub masa!…

  1. Boanchiș om de mare înțelepciune. PSD u sa nu candideze,pasu 2 românii sa nu mai voteze !! Să ne conduca cine vrea Boanchiș! deja primi 20 de oameni din conducerea statului român nu sînt români,ci naționalități diverse,aromîni,sași ,unguri soroșiști,armeni,evrei,etc. Toți nealeși de popor ca să-l conducă! Ce e la USR in partid te crucești! Toate națiile ,wiener,clotilde franțuzoaica,băiatu ăla de rabin din Israel ca nu-mi vine numele in minte..Or avea toți cetățenie română? sau nu mai contează asta??

  2. politicienii din Romania a adunat tot ce a fost mai rau si nociv ca si caractere spouma rea dar nu are cine sa o curete sau poate cine stie??!!!!!!

  3. Boanchișe, legat de neparticiparea PSD-ului la vot, sincer te credeam cu un neuron in dotare,măcar o jumătate si tot era ceva fata de majoritatea conaționalilor care au doar umbra de neuroni rămasă de la înaintași ! Bai nea, ori n-ai mai „consumat ” constant si d-aia te cam doare mana care ridica, ori … Tu chiar crezi ca-l durea in dinții de cal pe boul iohan ca nu participa pe-se-de-ul la vot ? Esti dezamăgitor de … naiv daca nu ai trecut si tu pârleazul in abscons sa nu se prindă prostimea cititoare ?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger