AcasăEditorialRazvan Ioan BoanchisÎn nordul Capitalei au apărut cam multe mașini scumpe cu numere roșii

În nordul Capitalei au apărut cam multe mașini scumpe cu numere roșii

1. PSD a fost întotdeauna un partid de apucători lipsiți de subtilitate. La câte tâmpenii comite actualul guvern și la câte aberații aglomerează dentar useriștii, PSD ar avea loc să urce lejer la 35%. Dar domnul Ciolacu va duce PSD la 12%. Și am fost un sceptic generos, fiindcă domnul Ciolacu a declarat că mentorul dumnealui este domnul Vasile Dâncu. Dacă domnul Dâncu va fi responsabilizat potrivit competenței sale indenegabile, PSD se va duce la 5%.

2. Trebuie să se facă pârtie pe stânga. Trebuie să dispară PSD. Trebuie să avem un partid modern de stânga. Trebuie să fie USR pe partea aia. Asta trebuie, de ce nu înțelegeți că asta trebuie? Probabil că s-a hotărât deasupra lui Iohannis că asta trebuie.

3. Și, cum scriam, USR e ușor de bombardat electoral. Trebuie doar să vrei. Sau nu trebuie? Dacă aș fi strategul PSD, aș rezolva USR foarte simplu. Aș infiltra în USR un om care să ceară, într-o ședința de partid, un moment de reculegere pentru tovarășul borfas Floyd. Ziaricii ar filma scena. Normal că ar filma-o, fiindcă sunt incapabili să scrie. În genunchi pentru BLM! Cred că trei sferturi dintre useriști și-ar face picioarele echere. Vă dați seama ce impact electoral ar avea imaginea asta?

4. Ziaricii fără servicii, dependenți doar de Servicii și de oengeuri, cerșesc pe facebook și pretind că fac „jurnalism independent.” Jurnalismul independent este un nonsens absolut, o caramea deontologică. Jurnalismul independent e un sex oral cu mască. Atingi organul doar cu privirea.

5. „Bombardați Mamaia, distrugeți și turismul!”, asta e ultima comandă pe care au primit-o ziaricii care prestează anticorupție pe banii Sistemului. La Mamaia e scump dacă nu ai bani, dar vrei să lași impresia că ai bani. Și te înfigi unde nu e de buzunarul tău. Pe centurile de socializare se mănâncă borșul „100 de lei șezlongul la Mamaia!” Și apar imediat comentariile stupide – „dacă dai 100 de lei, iei șezlongul acasă!” Există și plaje, inclusiv în nordul stațiunii, unde șezlongul e 30 de lei. Iar dacă plătești în avans pentru câteva zile, îl scoți și la 20. Știu eu o plajă foarte frumoasă din nordul Mamaiei, unde șezlongul e 25 de lei, înghețata patru lei, apa minerală cinci lei și berea românească la draft șase lei. Și tot în Mamaia sunt autoserviri foarte curate, unde toată familia poate mânca de prânz cu 70 – 80 de lei.

6. Dar să vedeți ce se petrece în zona de nord a Capitalei! Au apărut câteva sute de mașini, de 100 – 200 de mii de euro, cu numere roșii. Deci luate foarte recent, din mai – iunie încoace. Are lumea bani? S-a câștigat bine cu pandemia? Mai sunt măști de vânzare? Să întrebăm la PNL.

author avatar
Razvan Ioan Boanchis Publicist-comentator
Publicist-comentator la "Național" din 1997. Ziarist original și de contra-opinie. Autor a zece cărți. I s-au decernat numeroase premii jurnalistice și literare. Îl citesc cu plăcere chiar și cei care nu îi împărtășesc părerile. Uneori, nici el nu e de acord cu el.
4.859 afisari

3 COMENTARII

  1. @ Bă Boanchiș , dacă articolul ar fi fost scris de Tache ăla ar fi zis și cine ar fi cei implicați în „afacere”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger