Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » C. T. Popescu a politizat moartea Cristinei Țopescu

C. T. Popescu a politizat moartea Cristinei Țopescu

Autor:

C. T. Popescu a politizat moartea Cristinei Țopescu. Atunci o să politizez și eu viața ozenistului în gecuță de fochist.

 

1. Tenismanul farfuriot a scris că biata femeie nu se simțea bine la locul de muncă. Dacă nu-ți place unde lucrezi, pleci, fiindcă suntem în capitalism. Cristina Țopescu a forțat frontiera pe vremea lui Ceaușescu și a stat după zăbrele. Credeți că era mare problemă pentru ea o demisie? Și nici n-ar fi fost la primul loc de muncă schimbat.

2. Văd că tot insistă să ne dea lecții de anticomunism unul care l-a votat pe Iliescu, în 1990. Pe vremea aia, Popescu era pe post de Sancho Panza al lui Darie Novăceanu, la “Adevărul”. Când poziția hispanistului Novăceanu a început să se clatine, CTP a lăsat moara de vânt pentru moara de palavre rentabile. Se tot vorbește despre “formatorul de opinie” Popescu. Da, formator cu păreri formate de alții. La “Adevărul”, Popescu a făcut politica lui Dumitru Tinu. La ProTV și la Digi, calviția cu instalație de nocturnă a mers pe linia patronatului. Iar “Gândul” a fost o catastrofă. “Gândul” nici nu e nume de cotidian. Poate fi, cel mult, nume de foaie cu pretenții culturale, scoasă de Primăria Fetești.

3. În zilele sale fastuoase, C. T. Popescu își bagă o ghiulea sub poponeață, ca Baronul Munchausen. De acolo, de sus, de pe ghiulea, C.T.P. a decretat că “la mitingul pentru familia tradițională vor veni numai handicapați mintal.” Dincolo de complimentul adus bunicuțelor și gravidelor, declarația a provocat tristețe și apoi revoltă în rândul nimfomanelor sensibile. S-a plâns ca la moartea lui Kim Ir Sen, înjurau și blestemau tarabagioaicele din Piața Obor! A fost belea în tot orașul. O ceferistă și o transatoare la un abator cu circuit închis au căzut pe interceptări, deși au fost prudente, au vorbit pe Signal. Ceferista a zis: “fă, sunt topită de durere, fă! Chiar așa, să o dea pe invers și CTP? Păcat, că era băiat frumușel!”

4. Frumușelul național a măcelărit și “The Irishman”. N-am văzut filmul, dar nu filmul mă interesează, ci perlele – zdrobite sub maxilarul popescian – despre Robert De Niro și Al Pacino. “Oamenii arată ca niște morți galvanizați umblători.” Tenismanule de duminică, poți să mergi mai departe, dacă vrei să te pui bine cu zgura! Cu zgura neomarxistă. Vezi că la premiile Oscar au fost nominalizați doar actori albi și heterosexuali. Du-te la festivitate și fă scandal! Intră în folclor, simpaticule! Lăutarii vor cânta “marțianul cu chelie, încasator de meserie!” Iar trubadurii vor răspunde “iarăși a mâncat voinicul ceva bun cu polonicul!”

5. Șoferul care conduce ostentativ o “Dacie preistorică” (a lui Densușianu) se leagă mereu de oamenii care fac accidente de mașină. Dar când Dumitru Tinu s-a dus în șanț, Popescu a acuzat “hienele din presă.” Fiindcă azi e 15 ianuarie, ziua lui Eminescu, e cazul să vă omagiez în versuri, domnule Popescu! “Craniule haios ca un cartof bărbierit /de ce te-ai răsucit, de ce te-ai răsucit?”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-01-2020
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!