AcasăPoliticaZiua şi scandalul pentru AUR! Ancuța Cârcu, cercetată pentru proxenetism, a primit...

Ziua şi scandalul pentru AUR! Ancuța Cârcu, cercetată pentru proxenetism, a primit mandat de arestare

anca carcuZiua şi scandalul pentru AUR! Ancuța Cârcu, cercetată pentru proxenetism, a primit mandat de arestare

Ancuța Cârcu, membră a AUR cercetată într-un dosar de proxenetism, susține că asupra partidului a fost pornită o campanie de discreditare și acuză conducerea că s-a dezis de ea. Femeia spune că este nevinovată, după ce a primit mandat de arestare.

Mandatul a fost emis de judecătoria din Turda. Procurorii o acuză pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

Ce a decis Instanţa?

Dispune arestarea preventivă a inculpatei C. V.-A., cercetată cu privire la săvârşirea infractiunii de proxenetism, faptă prev. de art. 213 alin.1 din C.pen., rap la art. 213 alin. 4 din C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă„, se arată în hotărârea instanței.

Cum se apără Ancuța Cârcu?

Femeia susține că nu există nicio probă în dosar împotriva ei și a anunțat că va ataca decizia de arestare preventivă în instanță. Crede că este o campanie de discreditare la adresa partidului AUR.

Am fost în partidul lui Vadim Tudor, nu am mai făcut politică opt ani. Acum am făcut campanie din Tenerife pentru AUR, care a venit să dea o palmă sistemului. Sunt un influencer și un om care susține femeia, nu o exploatez, nu o determin să facă nimic.

Am aflat cu stupoare că a fost admisă propunerea de arestare pe numele meu. Nu credeam că în statul de drept cineva poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sunt profund nevinovată.

Am fost tratată la pachet cu ceilalți inculpați. Nu se poate așa ceva, să fim arestați toți fără nicio diferență! În câteva zile voi avea contestația în fața Tribunalului Cluj, unde am înțeles că judecătorii sunt mai bine pregătiți.

La Câmpia Turzii este legea haiduciei, așa este și la Vaslui”, a spus Cârcu.

Cum explică acuzaţiile?

Se spune că am determinat două angajate și le-am pus localul meu luxos la dispoziție, cu permisiunea mea, că eu îl controlez. Eu administrez un local care mi-a rămas de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva și toți vor vedea că sunt nevinovată.

Acolo la mine nu există ce se spune. Nu mă interesează ce fac fetele după program.

Este un fel de karaoke, unde clientul plătește o șampanie și stă de vorbă cu fata. Fetele au contract, li se plătește tot ce ține de Seguridad Social (asigurări sociale, n.r.), au comision și, bineînțeles, rezidență!„, a mai zis Cârcu.

author avatar
Andrei Ștefan
605 afisari

4 COMENTARII

  1. Legalizati prostitutia si bordelurile.
    Prostitutia este o realitate care nu poate fi contestată .
    Bani în plus la buget.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger