AcasăPoliticaPanică la Palatul Victoria: Marcel Ciolacu bagă în ședință patru miniștri!

Panică la Palatul Victoria: Marcel Ciolacu bagă în ședință patru miniștri!

sursa foto: Facebook/Guvernul României

Agendă plină, miercuri, pentru șeful Guvernului, Marcel Ciolacu. Premierul va avea întâlniri de lucru cu patru dintre miniștrii Cabinetului pe care-l conduce.

Startul șirului ședințelor pe care premierul le va avea cu miniștrii, la Palatul Victoria, se va da în jurul prânzului. Mai exact, conform programului oficial al premierului, Ciolacu va avea, de la ora 12:30, o întâlnire de lucru cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Discuții cu Odobescu și Rafila

Două ore mai târziu, la 14:30, este programată să înceapă întâlnirea de lucru cu ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu. Iar de la ora 16:00, premierul va discuta, la sediul Guvernului, cu Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Şeful Executivului le transmitea recent miniştrilor, într-o ședință de guvern, că până la sfârşitul lunii august trebuie să fie finalizată renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență –PNRR. De asemenea, e posibil ca în cadrul discuțiilor de miercuri să fie vizată și legea pensiilor speciale, care trebuie să ajungă din nou în Parlament, într-o sesiune extraordinară, ca urmare a deciziei CCR.

„Până la 31 august, trebuie să finalizăm renegocierea PNRR. Toţi miniştrii care coordonează reforme trebuie să facă un efort pentru a regândi priorităţi şi a reajusta proiecte. Deci vara aceasta – îmi pare foarte rău – nu vom avea concedii. Suntem într-o cursă contratimp să accesăm toți banii europeni disponibili” – le transmitea premierul Ciolacu reprezentanșilor Executivului, în startul ședinței de guvern din 20 iulie.

770 afisari

3 COMENTARII

  1. Discutii cu rafila si odobescu!
    Neom arxistu’ il cheamá la apel pe fiul tor tionarului sec urist sa tanist rafila sa vadá cum plánuieste acum inselarea a doua oará si vax enarea romanilor!
    Iar cu odobeasca…grábirea intrárii in rázbel a coloniei Romania!
    Ordinu’ nu se discutá,doar se executá!

  2. Fis!
    Trebuie luat împrumut mare de la FMI…
    Asta, ca să rămână Manole la BNR și după 2024, încă un mandat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger