AcasăPoliticaZelenski ar urma să vină în România, zilele următoare

Zelenski ar urma să vină în România, zilele următoare

sursa foto: facebook.com/zelenskiy.official

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ar putea veni într-o vizită în România peste doar câteva zile.

Pe surse s-a aflat că președintele Zelenski ar urma să vină în România pe 10 octombrie. Așadar, marțea viitoare.

Ar fi prima vizită la București a liderului de la Kiev, de la începutul războiului din Ucraina.
Din rațiuni lesne de înțeles, ce țin de securitate, detalii despre această vizită nu au fost anunțate oficial deocamdată. Cel mai probabil, acestea vor fi anunțate cât mai aproape de momentul vizitei.

Premierul Ucrainei a fost, în august, la București

În luna august, prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal, s-a aflat într-o vizită de lucru în România, ocazie cu care a ajuns la sediul Guvernului, unde a discutat cu premierul Marcel Ciolacu. La acea dată, de la Palatul Victoria s-a anunțat, într-un comunicat, că „prim-ministrul României a transmis, în cadrul întrevederii, că Guvernul României va continua să acorde sprijin deplin, multidimensional și consistent Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie”.

„Vom rămâne alături de Ucraina până la victorie și restaurarea integrității teritoriale, dar și mai departe, în procesul de reconstrucție a țării”, a subliniat șeful Executivului român.

Mai mult, conform aceluiași comunicat, „prim-ministrul Ucrainei a mulțumit Guvernului și cetățenilor români pentru sprijinul constant și solidaritatea manifestată încă din primele zile ale războiului”.

author avatar
Andrei Coman
483 afisari

16 COMENTARII

  1. Primiti-l dragi rumuni cum se cuvine pe Luptatorul Etern al Luminii si Pacii domnul Jelenski. Guwernerul meu sa-i dea de bun venit vreo doua miliarde de euro moca.

  2. Suntem o rușine de tara ,vine cocalarul păcii, care întreține războiul în Ieuropa la ordinul lui Bideu,un om care nu a avut bun simt sa ne mulțumească, ptr ajutorul dat.Au distrus șoselele, au folosit portul Cta de parca era a lor ,am luat împrumut care în loc sa meargă la noi am sacrificat totul ptr slava ukraina , o simpla
    .scrisoare către cocalar ca șefii tari au alte preocupări ptr decât vizita ovreiului care vrea na tragă în războiul care nu e al nostru .Cu asa u.i conducători vai mama ei de tara ,dacă asta mai e tara.

  3. cine la invitat ? ca doar nu vine nechemat….si care e scopul vizitei ?…..tacere totala la externe…

    • Rdm ,asa par șanț fericit acum fratele meu de idioțenie, ce nu e adevărat din ce am scris ?

  4. TOTI II TRANTESC USA IN NAS, NEVASTA-SA TARGUIESTE BIJUTERII CU KILOGRAMUL SI IDIOTII NOSTRI II CAUTA IN COARNE!!!

    ZELENSKI SE PREGATESTE DE DECAPARE SI IOHANNIS II DA O PARASUTA SA MAI PLUTEASCA UN PIC!!! MARS, PE FRONT, NU LA CERSIT!! DUMNEZEU IL VA SPULBERA PE IDIOTUL UTIL CURAND…CURAND!

  5. Si-a rezervat bilet de la Genova la Bucuresti. Locuieste in vila lui din Toscana pe care a cumparat-o cu 3 milioane de euro.

  6. O să vedem la tv, din nou, Lolek și Bolek/ Pat și Patachon!! A tunat și i-a adunat! Doi păcălici, Asperger și Sniffer!!

  7. O sa ne aduca documentele prin care Ucraina retrocedeaza Romaniei Bucovina de nord, Herta, Tinutul Cernautilor si Bugeagul pana la Cetatea Alba.

  8. Ce sa caute falsul si fariseul asta in Romania?
    Duca-se la fratii lui in Rusia!
    zelenski le-a distrus tara ucrainienilor si a transformat o tara mare si prospera intr-un abator de oameni.
    Romania este o tara pasnica si neutra, iar salbaticii care cer arme si indeamna la razboi, nu au ce cauta intr-o tara cu un popor care iubeste pacea si neutralitatea!
    zelenski s-a purtat ca un mare ticalos cu minoritatea romaneasca din ucraina!
    zelenski, BLEEEAAAH!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger