AcasăPoliticaVreo surpriză? Ce spune George Simion despre Diana Șoșoacă, după recenta petrecere...

Vreo surpriză? Ce spune George Simion despre Diana Șoșoacă, după recenta petrecere cu dedicații: ”Ar fi bine ca…”

Ce spune George Simion despre Diana Șoșoacă, după recenta petrecere cu dedicații: ”Ar fi bine ca...” (sursa foto. facebook/George Simion)

Recenta petrecere la care a participat Diana Șoșoacă, la Iași, de ziua soțului senatoarei AUR nu a fost trecută cu vederea de opinia publică, mai ales să s-au transmis imagini live, pe o rețea de socializare, din care nu a lipsit deja celebra dedicație pentru Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

În acest context, întrebat despre episodul de zilele trecute, George Simion – co-președintele Alianţei pentru Unirea Românilor – a dat de înțeles că altele ar fi, de fapt, problemele țării, nicidecum această petrecere. ”Am văzut nişte oameni care se simt bine, (…) și să mergem mai departe, pentru că avem 14 morţi (în urma incendiului de -n.n) la Matei Balş. Nu doamna Şoşoacă este problema României acuma (…). Asta-l interesează pe Traian Băsescu – dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite şi în ce fel a petrecut ziua soţului”, a replicat Simion, duminică seară, la Antena3.

Treburi mai importante decât dedicaţiile şi cu lăutarii

Mai mult, co-președintele AUR a pus accent pe firea expansivă a senatoarei Șoșoacă. ”Nu e un plan de mediatizare. Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este foarte vocală. Este unul din cei 47 de parlamentari ai AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, să ne simţim bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării”, a afirmat Simion.

Întrebat, dacă ar fi să cânte la rândul său, precum colega sa de partid, cui anume i-ar face, la acel moment, o dedicație, Simion a răspuns: ”Eu (sunt -n.n) mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie (…) la Alba Iulia în 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. (…) Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, experți adevărați, profesionişti la conducerea ţării”.

”La mulți ani, România! E cazul să vă treziți (…) E cazul să vă reveniți la viață. Viața trebuie trăită”, a transmis, zâmbind, senatoarea AUR, aflată la petrecerea de zilele trecute, avânt în fundal refrenul ”Noi suntem români”, interpretat la respectiva chermeză, după cum s-a putut vedea pe imaginile postate pe Facebook.

475 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger