AcasăPoliticaVot în Parlament. Iulia Scântei și Bogdan Licu, noii judecători de la...

Vot în Parlament. Iulia Scântei și Bogdan Licu, noii judecători de la CCR

(sursa foto: Laura-Iuliana Scântei/Facebook)

Iulia Scântei și Bogdan Licu sunt viitorii judecători de la Curtea Constituțională a României. Marți, 3 mai, s-au supus la vot propunerile, în Senat, respectiv Camera Deputaților.

În primă fază s-a aflat că Iulia Scântei, preşedintele Comisiei juridice din Senat, propusă de PNL pentru a face parte din rândul magistraților CCR, a fost numită de plenul Camerei Superioare a Parlamentului ca judecător la Curtea Constituțională, pentru un mandat de 9 ani.

A fost un vot secret cu buletine, procedură în urma căreia Scântei a obținut 76 de voturi „pentru” şi 34 de voturi „împotrivă”, conform Agerpres. Scântei o va înlocui pe Mona Pivniceru, al cărei mandat de judecător la CCR se va încheia în luna iunie.

Câte voturi „pentru” a obținut Licu

(sursa foto: antena3.ro)

Ulterior, s-a aflat că Bogdan Licu, propus de PSD pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională, a fost ales judecător la CCR. în urma unui vot dat în Camera Deputaților.

Licu a obţinut 208 voturi „pentru” şi 93 „împotrivă”, potrivit aceleiași surse. Și va ajunge în postura de judecător la CCR pe locul actualului președinte al Curții Constituționale, Valer Dorneanu, ar cărui mandat expiră, de asemenea, în iunie acest an.

369 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce diferenta intre cea care iese, doamna Pivniceru, si cea care intra madam Scantei !
    CCR din ce in ce mai slab.
    Cine vrea asta?

  2. NUMAI RUINATI SI IDIOTI….PE PERETII SERVICIILOR SECRETE TREBUIE INFIINTATE GALERIILE PRODUSELOR LANSATE …CA URMASII NOSTRI SA STIE CE INTELLIGENCE ERA…PROSTII SATULUI, PUTORILE FARA CAPATAI, CURVELE IEFTINE, URMASII SECURISTILOR SPECIALIZATI IN FAMILIE CU CIORDEALA SI ASUPRIREA ALTORA…SALTELISTELE CARE AU CALE FERATA IN TRECUT…NUMAI O NENOROCIRE POATE TREZI ROMANIA DE SUB MALVERSATIUNILE PSIHOLOGICE, MASONICE SI SATANISTE…UITATI-VA CUM O TUTA SI UN PROSTALAU AU AJUNS LA CURTEA CONSTITUTIONALA SI CURAND VETI VEDEA SI DE CE…DOAR SE STIE CATA AVERE SI CUM A AGONISIT LICU..
    DE AIA L-AU VRUT MAGISTRATII…ACUM AU LIBER LA CORUPTIE MAXIMA!

  3. UN YESMANN , ABSOLVENT DE -SPIRU HARET-SI O MAHALAGIOACA , DE ASEMENEA ,ABSOLVENTA A FACULTATII DE DREPT, GARNITURA PERFECTA !

  4. & Gheorghe Iancu
    ,,Fostul Avocat al Poporului apără decizia CCR privind pensiile speciale: ”Nu ai cum să iei înapoi ceea ce s-a dat””
    Dacă, o astfel de motivare, precum aceea invocată de fostul avocatul poporului, ar putea fi folosită de avocați și în spețele de dobândire de foloase prin abuzuri în serviciu, chiar și la drepturi litigioase, titluri științifice obținute din plagiate, condamnați cu acuzații de corupție care au benficiat de acte normative ale guvernului și parlamentului, etc. ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger