AcasăPoliticaVoiculescu i-a impacat pe conservatori cu Antonescu

Voiculescu i-a impacat pe conservatori cu Antonescu

Dupa ce i-a lasat pe liberali si conservatori sa se ciondaneasca pret de doua saptamani, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a decis ca a venit momentul sa intervina si sa stinga conflictul.

Dan Voiculescu si Crin Antonescu au batut din nou palma

Dan Voiculescu si Crin Antonescu s-au asezat ieri la masa negocierilor, in incercarea de a salva ce a mai ramas din Alianta de Centru Dreapta. Intalnirea vine pe fondul tensiunilor care au avut loc intre PNL-PC, tensiuni provocate de anuntul intempestiv al conservatorilor legat de ”defectarea” protocolului ACD. Potrivit unor surse din PNL, Dan Voiculescu se pare ca l-a convins pe Crin Antonescu se mai dea o sansa aliantei liberalo-conservatoare.

”Putem spune ca este pace in momentul de fata. Mai mult, in cadrul reuniunii, s-a discutat despre pozitia pe care cele doua formatiuni trebuie sa o aiba pe regionalizare si modificarea Constitutiei, despre strategia pentru prezidentiale, dar si despre sprijinul pe care conservatorii i-l vor acorda lui Crin Antonescu in 2014”, ne-au mai spus sursele liberale.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
968 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger