AcasăPoliticaVoiculescu a băgat râca în Coaliție. Cîțu vrea răspunsuri de la Barna:...

Voiculescu a băgat râca în Coaliție. Cîțu vrea răspunsuri de la Barna: ”Îi cer public vicepremierului…” – VIDEO

Voiculescu a băgat râca în Coaliție. Cîțu vrea răspunsuri de la Barna: ”Îi cer public vicepremierului...” - VIDEO

Ecourile afirmațiilor venite din direcția lui Vlad Voiculescu sunt departe de a se stinge. Și par să nu ajute deloc la detensionarea situației provocate de demiterea sa din Guvern și la stăvilirea contrelor apărute la nivelul Coaliției, știute fiind nemulțumirile din rândul USR PLUS la adresa actualului premier, venite inclusiv din direcția lui Dan Barna.

Dacă referitor la atacurile venite, vineri, din partea lui Vlad Voiculescu, recent revocat din funcție, a ales să nu comenteze prea mult, nu la fel a făcut premierul când a venit vorba de acuzațiile cărora le-a dat glas fostul ministru al Sănătății, cu privire la decesele COVID.

Nu comentez declarațiile. Cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi? Nu aș avea timp. Avem de trecut țara prin pandemie. Lucruri foarte importante de făcut. Opinii personale nu comentez, dar aș vrea să îi asigur pe români că guvernarea este solidă, Coaliția funcționează, ieri (joi-n.n) a fost un prim pas important, am avut o ședință de Guvern în care lucrurile au mers foarte bine”, a declarat în primă fază premierul, aflat la Cluj.

Cîțu: Barna este coordonatorul Ministerului Sănătății

Referitor la declarația fostului ministru Voiculescu privind raportarea deceselor, șeful Guvernului i-a cerut vicepremierului Dan Barna să iasă public și să facă unele clarificări.

”Aici lucrurile sunt foarte importante și trebuie clarificate, dacă este așa. Eu îi cer public vicepremierului Dan Barna, care este coordonatorul Ministerului Sănătății, (…) să ne spună dacă știa despre aceste lucruri și ce măsuri a dispus”, a declarat Cîțu, spunând că acest lucru ar trebui să se întâmple în ședința de Guvern.

Voiculescu: Să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale

Prima reacție a premierului pe acest subiect a venit la câteva ore, practic, de când Voiculescu a ieșit la rampă, în cadrul primelor declarații făcute după demitere, într-o conferință de presă de aproape două ceasuri, în care i-a transmis un mesaj lui Cîțu, dată fiind noua sa calitate de ministru interimar al Sănătății (postură refuzată de vicepremierul Barna, din câte a anunțat Cîțu încă de miercuri seară).

”Avem acum un ministru interimar al Sănătăţii, care nu ştiu cat timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv le investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale, anul trecut, cu privire la raportarea deceselor, a deceselor din spitale COVID-19. N-aş vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră ne arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale”, a susținut Vlad Voiculescu.

Declarațiile pe acest subiect au generat un val de mesaje din direcția PSD-ului. VEZI AICI.

200 afisari

5 COMENTARII

  1. Vorba domnului Kovaci

    „Caci timpul vostru s-a scurs
    In umbra marelui urss,
    Dar ghearele v-au ramas
    In orice-mbratisare,
    Astazi doare sarutul pe obraz!

    Dar dati-mi viata ‘napoi
    Ce-am risipit pentru voi,
    Uitand de dor si nevoi, ani de pribegie,
    Dintr-o mie, cati au mai ramas?

    Cazut-au frunzele
    Le-a risipit furtuna,
    Unde-s sperantele?
    N-a mai ramas niciuna…

    Un gand subit, nerostit,
    Ma-ncremeneste-n loc:
    Ce-am asteptat, ce-am visat,
    Nimic nu s-a schimbat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger