AcasăPoliticaVlad Voiculescu, bombardat din toate direcțiile. „S-a urcat pe cadavre și suferință....

Vlad Voiculescu, bombardat din toate direcțiile. „S-a urcat pe cadavre și suferință. DEMISIA!”

Vlad VoiculescuVlad Voiculescu, bombardat din toate direcțiile. „S-a urcat pe cadavre și suferință. DEMISIA!” / foto: Mediafax

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu este făcut praf de un cunoscut psihiatru dar și de fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Medicul Gabriel Diaconu și senatoarea PSD fac acuzații grave la adresa lui. 

Medicul susține că Voiculescu s-a urcat efectiv pe cadavre în scopul avansării în cariera sa politică și că a făcut trafic de medicamente. Actualul ministru al Sănătății s-a cocoțat în ministerul tehnocrat al lui Dacian Cioloș pe emoția lăsată în urmă de incendiul din Colectiv, pe care și l-a luat în posesie plecând de la povestea că el, Vlad Voiculescu, s-ar fi ocupat de transportul victimelor în Austria, spune Diaconu.

”Vlad Voiculescu a mințit. Pentru că eu știu, de fapt, cine s-a ocupat de asta. Și n-a fost el. Eu eram la Viena în noiembrie 2015. Dar Vlad n-are de unde ști asta. Consulul României de la acea vreme însă are să-și aducă aminte. Și ce-a făcut pentru victime, și cât s-a zbătut. Dar și cine s-a zbătut pentru ei de la București”, susține medicul psihiatru, potrivit stiripesurse.ro.

Acuzații deosebit de grave

Voiculescu este acuzat că nu a avut nici o remușcare atunci când, o dată ajuns ministru, i-a oferit Monicăi Althamer poziția de ”secretar de stat pe problemele pacienților”, cu ”calificare la locul de muncă”.

O altă acuzație adusă actualului ministru al Sănătății este că el, împreună cu Emanuel Ungureanu, au distrus transplantul în România. Acesta a amintit și de linșajul profesorului Mircea Burnei, acuzat de rele tratamente aplicate pacientului, șpagă și tortură.

Diaconu mai aduce în discuție încă o temă. Este cea referitoare la centrele de vaccinare, despre organizarea cărora spune că Vlad Voiculescu a aruncat pisica autorităților locale, pentru că sistemul medical e descentralizat, pentru că n-are statul bani, pentru că oricum erau niște răzvrătiți în PNL care aveau nevoie de un motiv să se ia de Ludovic Orban.

PSD cere demisia ministrului Sănătăţii

PSD, prin vocea prim-vicepreședintelui Gabriela Firea, îi cere ministrului Sănătății Vlad Voiculescu să demisioneze. Senatoarea îl acuză de faptul că ar fi subminat campania de vaccinare şi ar fi transmis mai multe mesaje mincinoase pe această temă.

„Cerem demisia ministrului USR- Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația. (…) Voiculescu nu poate susține că nu știe realitatea! Însă minte intenționat pentru a acoperi haosul, debandada, dar și incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare.

De altfel, a fugit de răspundere încă din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare si să dea declarații, a intrat în conflict cu primarii și a întârziat astfel constituirea centrelor de vaccinare și a ignorat problemele legate de funcționarea platformei online. (…) România are nevoie de un ministru al Sănătății responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, nu de un mincinos și-un dezertor incapabil., scrie Gabriela Firea pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
675 afisari

4 COMENTARII

  1. @ Ăștia fac reclamă, din funcțiile publice în care se află, la firme farmaceutice și producătoare de vaccinuri pronunțând mărcile firmelor producătoare, Adrian Severin fiind trimis în instanță de la Parlamentul European și judecat pentru o acțiune de lobby pentru care nu a făcut publicitate când a acceptat să o prezinte în Parlamentul European, ?

  2. Strategia trebuia sa prevadă imunizarea marilor orase in special poluate si turistice. Tot respectul pt țața Floarea din comuna Ghimpati. Dar posibilitatea ca țața Florea sa ia covid de la țața Marghioala cand iese odata la cimitir dumineca e de sub 0,01%. Timp ce batranul oresan iese zilnic si se împinge la raft la marchet. El e transmisibil 99,9%.
    Daia pierdem rasboaie cacum strategia.

  3. Vaccinarea ministrilor ,a parlamentarilor a politicienilor mafioti nu opreste pandemia .Cele cateva centre de vaccinare unde nu poate ajunge tot NECAJITUL ,or AMARATUL de la tara sunt facute dinadins doar pentru clientela politica.Dupa ceasuri in care cu chiu cu vai te-ai programat vezi ca te trimit la DRACUL IN PRAZNIC DINTR-UN JUDET IN ALTUL in vreme de iarna !!
    ,in felul acesta multi nu ajung sau daca ajung li se spune ca au intarziat si sa-si faca alta programare ,in loc este chemat ALA CU PILE ,RELATII ,clientela peste rand -vezi declaratia lui Ion Cirstoiu la TV de aseara !!.Ce mai trebuie demonstrat ?,ce dovada mai vreti ?.
    Organizarea acestei campanii de vaccinare s-a lasat pe mana a 2 nepriceputi or iresponsabili ,DEMISIA CELOR 2 :Voiculescu si Ghiorghita ar fi un gest de onoare !,dar de unde nu-i nici
    marele Johanis nu cere .
    Ce campanie de vaccinare este aia cand nici in MUICIPII NU-i UN CENTRU DE VACCINARE (n-am spus CENTRE !!!),in inconstienta lor campania de vaccinare se face la TEMBELIZOR !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger