AcasăPoliticaVlad Voiculescu, atac tranșant la Florin Cîțu, după demitere: S-a transformat în...

Vlad Voiculescu, atac tranșant la Florin Cîțu, după demitere: S-a transformat în primul epidemiolog al țării – VIDEO

Vlad Voiculescu, atac tranșant la Florin Cîțu, după demitere: S-a transformat în primul epidemiolog al țării - VIDEO

În cadrul primei sale ieșiri în fața presei, la două zile de la revocarea sa din fruntea Ministerului Sănătății, decizie a premierului care a iscat un val de nemulțumiri în cadrul USR PLUS, Vlad Voiculescu a vorbit despre ”113 zile de mandat” și despre ”113 zile de ciocnire de mentalități”.

Fostul ministru al Sănătății l-a atacat dur pe șeful Guvernului. ”Gestionarea pandemiei, aşa cum s-a petrecut în ultimele luni, a avut parte de câteva episoade pe care publicul cred că le-a realizat mai puţin. Premierul României discutând aproape niciodată cu Ministerul Sănătăţii, premierul României lansând targeturi, ținte, fără să discute cu nimeni, transformându-se în primul epidemiolog al țării, vorbind despre lucruri pe care nu le cunoştea, despre lucruri pe care nu s-a sfătuit cu nimeni din toată structura Ministerului Sănătăţii (…). Este un lucru peste care putem să trecem la nivel personal, e un lucru mai puţin îmbucurător pentru un stat”, a acuzat Vlad Voiculescu.

Nu a fost singura remarcă acidă trimisă în direcția premierului din partea fostului ministru Voiculescu, cel care l-a acuzat pe șeful Guvernului că ”își bate joc de munca unei echipe, pe care nu a construit-o, pe care nu a cunoscut-o”.

Totodată, a lansat și alte săgeți, susținând că ”dacă superi prea tare sistemul, atunci nici nu mai are nevoie de argumente pentru a te elimina”.

”Am preluat un Minister al Sănătății în colaps și îmi măsor bine cuvintele”, a mai declarat Vlad Voiculescu, în fața presei.

”Am crezut, de asemenea, că am ieșit din epoca epoleților, a specialilor, a privilegiilor nemăsurate. Cred că și aici m-am înșelat. Cred că mai avem ceva drum până acolo”, a mai ales să menționeze fostul ministru al Sănătății, în fața presei.

159 afisari

4 COMENTARII

  1. jale si dupa , adica tot nu a inteles ce rol are premierul ,de ce evalueaza si decide , in fine spune lucruri traznite sa zica lumea ca de fapt e victima!!!!!!!si cu spitalele ca nu sunt la minister ,dar politicile de sanatate de oriunde le face ministerul .nu primari ca nicusor sau altii , si uite ca toti mortii de la colectiv incoace se vor razbunati si el e doar inceputul!!!!!!!!!

  2. Se pare ca singura diploma pe care o poseda acest surogat de ministru al sanatatii este diploma de santajist, probabil insotita de un master cu tema cum sa distrugi sistemul public de sanatate ale unei tari pentru dummy

  3. Vai de capul lui saracul!!!!
    Asta chiar e prost rau de tot.
    Exact, mortii se vor razbuna pe toti cei care si-au batut joc de ei. Chiar ca el e doar inceputul. Il astept cu interes pe Arafat. Nu vor sta linistiti cei carora le-au luat si dreptul la o inmormantare civilizata acesti bolnavi mintali. Pe ce maini si minti bolnave a ajuns poporul asta! Dumnezeule mare! Nici nu stii, sa te enervezi, sa vomiti …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger