AcasăPoliticaVlad Voiculescu, anunț despre noaptea de Înviere și restricții: ”Dacă eu respect...

Vlad Voiculescu, anunț despre noaptea de Înviere și restricții: ”Dacă eu respect o măsură…”

sursa foto: Facebook

Oficialul din fruntea Ministerului Sănătății a făcut noi declarații cu privire la noaptea de Înviere.

În sensul în care s-a aflat de la șeful MS că se speră să existe cât mai puține restricții. Nu denumite astfel, ce-i drept.

Vlad Voiculescu nu a dat detalii concrete cu privire la măsurile care ar putea fi valabile la acel moment. A cerut, însă, presei să nu le mai numească restricții. ”A fost relativ clar, sperăm cu toții ca noaptea de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție. Vă rog, nu le mai spuneți restricții, nu vrea nimeni să impună restricții, sunt măsuri de protecție a oamenilor. Dacă eu respect o măsură, o respect în primul rând ca să mă protejez pe mine și pe ai mei. Nu vrea nimeni să impună niște restricții”, a fost auzit spunând Vlad Voiculescu

Precizările ministrului Sănătății vin pe fondul discuțiilor purtate la Guvern, zilele trecute, cu reprezentanții cultelor religioase. După dialogul avut la Palatul Victoria inclusiv cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române, s-a aflat că detaliile cu privire la desfășurarea slujbelor de Paști, pe care le așteaptă credincioșii ortodocși, vor fi stabilite după 14 aprilie, când ar urma să se prelungească starea de alertă.

”S-a discutat și de perioada Paștelui ortodox, deci 1 mai – 2 mai, care și atunci vor fi stabilite ore de permisiune de participare la sărbătoare și nu vor fi limitări, însă nu va apărea în hotărârea de guvern acest lucru, pentru că actuala Hotărâre de Guvern este valabilă până în data de 14 aprilie, pe când Paștele ortodox este în 1 spre 2 mai și reglementarea va apărea în următoarea Hotărâre de Guvern, de prelungire a Stării de Alertă”, anunța săptămâna trecută secretarul de stat Raed Arafat, aflat la Guvern.

455 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger