AcasăPoliticaVlad Voiculescu, amenințat cu moartea: „Mafia se simte în largul ei”

Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea: „Mafia se simte în largul ei”

Vlad voiculescuVlad Voiculescu, amenințat cu moartea: „Mafia se simte în largul ei” / foto: Digi 24

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a făcut noi declarații incendiare după ce a fost revocat din funcție. Acesta a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea pentru că a dus o luptă cu mafia.

Ministrul demis de la Sănătate a susținut că a fost amenințat cu moartea de multe ori, din motiv că a încercat să lupte cu corupția din sistemul sanitar.

„Sunt un pic amărât, obosit, dar după ce voi dormi corespunzător o să văd pe mai departe. Dacă e un lucru pe care îl doresc cu orice preț e să fac ceva cu rost. Cam toată viața mea, în ultimii 12 ani, a fost focusată pe oamenii care aveau nevoie de ajutor, mai ales în domeniul sănătății.

Criza potențează mafia, mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize. Oamenii cinstiți au avut cu greu acces. Foarte multe instituții sunt dominate de sinecuriști, care sunt acolo dintotdeuana și sunt mult prea multe carnete de partid”, a spus Vlad Voiculescu într-o emisiune de televiziune.

Denunță mafia din Sănătate

Fostul ministru a vorbit despre mafia Sănătății, dar și de nivelul investițiilor făcute până acum. „Pot să dau exemple de la București, ce s-a petrecut la Foișor. Managerul e din 1997. Doar dacă ne uităm la nivelul investițiilor, vedem doar cu o anumită culoare politică, roșie, cu acele investiții se puteau construi spitale noi. Acolo putem numi mafia din Sănătate”, susține Vlad Voiculescu, precizând că Ministerul Sănătății nu gestionează singur pandemia.

„Pandemia trebuie gestionată din afara spitalului. Sistemul de sănătate gestionează ce nu s-a gestionat înainte, adică trage ponoasele. E ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. (…) Cu stupoare ne-am dat seama, aproape în fiecare săptămână, că ceva este greşit: fie că indicatorii erau greşiţi, au fost modificați în anumită perioadă ca să dea mai bine, fie mai târziu am văzut că inclusiv numărul de decese nu pare să fie raportat corect. Lucrurile astea trebuie reparate şi trebuie să fie reparate rapid.”, mai spune Vlad Voiculescu.

Acesta susține că a primit mai multe amenințări cu moartea. „Am avut SPP până acum trei zile.”, a transmis fostul ministru al Sănătății.

author avatar
Andreea Vlad
333 afisari

3 COMENTARII

  1. 1. Oferta de succes: oportunitate de castig.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber.
    Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Se semneaza un contract in original, trimis prin posta. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: activitatecompletonline@gmail.com

  2. Mentalitate USR: daca managementul spitalului este defectuos atunci il distrugem cu totul.
    Mentalitate USR (2): cum sa ies basma curata din scandal? Gata, stiu. Fac ceva ce nu a mai facut nimeni. Am sa ma victimizez.

  3. Pai pentru aia s-a inventat politia, spp, serviciu. Daca tu primesti ca ministru mesaje de mierlit si apari ca un copil de scoala la tv, atunci noi cei din phulime ce mai facem? Apoi de ce vrei la loc? Dupa astfel de mesaj te duci ca ciocarlia invartindu-te.
    Ai capul muci da ai dat bine un pic de somn nu strica te mai limpezesti, tot ziceai ca o zi la minister pare o eternitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger