AcasăPoliticaVlad Voiculescu a fugit pe ascuns de la Ministerul Sănătății. Cum a...

Vlad Voiculescu a fugit pe ascuns de la Ministerul Sănătății. Cum a fost surprins – FOTO

Vlad VoiculescuVlad Voiculescu a fugit pe ascuns de la Ministerul Sănătății. Cum a fost surprins - FOTO

Vlad Voiculescu a fost luat prin surprindere de decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite, la doar două zile după ce coaliția de guvernare bătuse palma să îl mențină în funcție.

Scandalul Ordinului care introducea noi criterii pentru instituirea carantinei în localități, cel care a dus la demiterea sa, izbucnise cu o seară înainte, imediat după ce documentul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan fusese publicat în Monitorul Oficial.

Vlad Voiculescu a venit miercuri dimineață la Ministerul Sănătății ca într-o zi obișnuită. Nu se aștepta la o demitere! În biroul său de la Ministerul Sănătății, prins între discuții cu colegii de la USR-PLUS, în primele ore ale zilei, și cu echipa din minister în cea de-a doua parte a zilei. Așa și-a petrecut Vlad Voiculescu ziua demiterii, după mai puțin de 4 luni de mandat.

Final silenţios de carieră

La finalul zilei, nu mai era ministru la Sănătate! Vlad Voiculescu a preferat să părăsească sediul Ministerului Sănătăţii pe uşa din spate, cu capul plecat. Nu a făcut nicio declaraţie, ieșind din zonă într-o maşină cu geamuri fumurii.

foto captură Antena 3

Ieri după-amiază, la Ministerul Sănătății a venit într-o vizită-fulger și iubita lui, jurnalista Laura Ștefănuț. Spre deosebire de Vlad Voiculescu, care a evitat să dea ochii cu presa, aceasta a intrat și a ieșit pe ușa din față, unde era înțesat de reporteri și de cameramani. Partenera de viață a ministrului demis a avut și un scurt dialog cu reporterii din fața ministerului.

Până la liniștirea apelor în coaliție și desemnarea unui nou ministru al Sănătății, Florin Cîțu va prelua interimatul doar cu numele, delegând majoritatea atribuțiilor lui Andrei Baciu.

author avatar
Andreea Vlad
740 afisari

5 COMENTARII

  1. e bine ca a plecat dar iuresul ramas nu-i bun. copii astia care au votat usr-ul tot in bataia crivatului sunt. daca usr nu-si revine nu numai ei vor pierde ci si pnl ptr a doua gresala de acest gen(vezi plecarea pripita pe vremea lui antonescu!)

  2. Figurantul asta, mai fost ministru pe vremea unui al cretin, Ciolos.Cine naiba i-au aciuat astfel de personaje sinistre, venite cu scopuri impuse, fiind teleghidati de pe alte taramuri, cu interese straine, pusi pe distrus, acceptati de coziile de topor din nauntru !

  3. Tot ce se intampla e din cauza nenorocitului asta de sas.Sa plece naibii din tara si sa ne lase tara in pace si in liniste.Ne vom reveni in ciuda Europei care ne iubeste atat si ne tine de slugi si sclavi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger