AcasăPoliticaVirgil Popescu, anunț de ultim moment cu privire la carburanți: „Ministerul Energiei...

Virgil Popescu, anunț de ultim moment cu privire la carburanți: „Ministerul Energiei infirmă categoric existența unei astfel de probleme”

Pe fondul cozilor apărute la benzinării, în urmă cu doar câteva săptămâni, când mulți oameni s-au grăbit să cumpere carburanți, în contextul unor zvonuri privind scumpiri la pompă, care s-au răspândit cu o viteză considerabilă, ministrul Energiei pare decis să prevină o nouă posibilă panică în rândul românilor.

De această dată pe tema rezervelor de carburanți. Așa că a ales să treacă la taste și să transmită un mesaj, prin intermediul Facebook-ului, pentru a risipi orice eventuală temere în rândul românilor, când vine vorba de stocurile de carburant de la nivel național.

Ministrul Popescu: România deține toate resursele necesare

„În urma apariției unor speculații de presă pe tema rezervelor de carburant la nivel național, Ministerul Energiei infirmă categoric existența unei astfel de probleme atât în privința stocurilor, precum și în privința aprovizionării cu carburanți. România deține toate resursele necesare pentru a asigura consumul atât pentru populație, cât și pentru economie”, susține Virgil Popescu în mesajul postat pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare, în 24 martie.

Săptămânile trecute, ministrul liberal al Energiei folosise aceeași rețea de socializare pentru a transmite o serie de mesaje menit a calma situația, după apariția cozilor de la benzinării. Unul dintre ele, postat de către Virgil Popescu în seara zilei de 9 martie, suna astfel: „Fac un nou apel la calm: nu stați la cozi. Avem suficiente stocuri, deci NU există argumente pentru creșteri nejustificate și explozive ale prețurilor.

Să nu ne lăsăm angrenați într-un război hibrid, mai ales în actualul context regional de securitate. Așa cum a anunțat și prim ministrul Nicolae Ciucă instituțiile abilitate vor demara acțiuni ample de control la benzinării pentru că NU VOM PERMITE SPECULA! Să nu intrăm în jocul celor care doresc destabilizarea României!”.

Ulterior, și alți oficiali au anunțat controale la benzinării, inclusiv ministrul Economiei, Florin Spătaru – VEZI AICI.

Citiți și: Cozile din benzinării continuă să genereze reacții. Ciolacu: „Nu putem accepta prețuri crescute din pix”

450 afisari

7 COMENTARII

  1. Dacă miniștrii ar hotărî ceva și guvernul ar fi în slujba românilor, Popescu ar fi fost la închisoare pînă se dădea legea cu pedeapsa cu moartea.
    Dar Popescu este ținut în vitrină ceea ce dovedește, a cîta oară, ca scumpetea ce vine a fost plănuită. Este vorba de sărăcirea noastră. Covidu și războiu, amăndouă din vorbe, sînt pt a ne ține abătute privirile.
    În loc să fim foc și pară de ce ne-au făcut plîngem de grija cailor verzi pe pereți, a victimelor mediatice.

  2. Bai Popeskule, bai tradatorule national al coloniei esuate, vezi sa iti vinzi acum cat mai poti vilele si furkulitele, fiindca cand o sa apara rusnacii aia salbatici pe la voi in batatura prin Bukale, o sa fie prea tarziu, bai handikapatule !! Bai ministrule, esti mai prost chiar si decat permite legea, asa ca cel mai bine e sa stai acum in fata oglinzii, si sa iti dai singur 10 palme peste ceafa, vezi poate iti vine si mintea la loc, bai agariciule tampit !! Ha ha ha 🙂 Mai bine bag-o pe aia cu avem totul pregatit, dar sa nu uiti sa mentionezi ca acest lucru se refera numai la voi, la sobolanii rosii de la gubernare, iar poporul sa se descurce fiecare cum poate !! Ha ha ha 🙂 Bai Virginika, sa ai pregatite toate cravatele, o sa vina niste poporeni in curand, sa ti le schimbe pe toate, pe gratis, tot asa cum a-ti facut si voi smenul cel mare cu vaxxinurile in cap si cu Plandemia voastra de tot kakatul, bai kakatule cu ochi !!

  3. Ce mai cauta terchea berchea asta la Ministerul Energiei, un coate goale in ale gandirii, un jeg liberal

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger