AcasăPoliticaViralul momentului pe Facebook: grupul de Whatsapp din care au fugit toţi...

Viralul momentului pe Facebook: grupul de Whatsapp din care au fugit toţi politicienii când a intrat Laura Codruţa Kovesi – VIDEO

grup WhatsappViralul momentului pe Facebook: grupul de Whatsapp din care au fugit toţi politicienii când a intrat Laura Codruţa Kovesi

Marea „familie” a politicii româneşti s-a adunat într-un grup pe Whatsapp. Deocamdată, este o glumă ce circulă pe Facebook, dar niciodată nu se ştie… Viralul sună cam aşa: Dan Barna a creat un grup numit „Romania”, la care au aderat Cîţu, Ciolacu, Băsescu, Iohannis, Şoşoacă şi alţii.

Şoşoacă a părăsit grupul

Diana Şoşoacă a intrat şi ea la un moment dat în discuţii, dar a ieşit imediat. De asemenea, Klaus Iohannis a reuşit cu greu să scrie ceva, trimitere la discursul lent pe care îl ţine public.

Interesant e că şi Dragnea şi Udrea şi-au făcut prezenţa, precum şi George Simion. Traian Băsescu nu lipseşte nici el, dar a fost rugat de ceilalţi participanţi la discuţii să nu mai înjure.

Laura Codruta Koveşi i-a alungat

Toată gaşca s-a „spart” în momentul în care a intrat în grup Laura Codruţa Kovesi, cea care este acum procuror general european. Reacţia politicienilor: „Toţi participanţii au părăsit grupul”.

Chiar şi aşa, la final, Iohannis a reuşit şi el să scrie ceva: „Bună ziua, dragi români”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.986 afisari

6 COMENTARII

  1. tanti asta laura kodruta kovesi a „avut” un sofer subofiter la jandarmi.asta a rugat-o sa i-o angajeze pe nevasta-sa care facea merdenele la politia locala sector 5.acolo e colega cu cumnata-sa,ca asta avea un frate mai mic.canta la acordeon,a plecat cu prunariu la rusia ca paznic.s-a intors „procurator militar secret”..bella italia-rusia.are la saracia de sectie de investigare a infractiunilor din justitie parca o hartie…..1004/2020.la multi ani la cucuveaua…bufnita…si alte pasari iubitoare de „putere” si bani.✔

  2. Doar proștii se mai sperie de Ciorduța! Asta e impostoare, sfertodoctă, nimfomană, habarnistă și șantajabilă până-n pânzele albe!! Din foncția pe care au propulsat-o stăpânii ei occidentali, va ateriza direct în pușcărie!! Ciorduța, fetele de la Târgșor, te așteaptă cu mult dor!!

  3. Bai Dumitras,pai hotii fug si de Iohanus asa-i ? Trage-i o limba si lui Iohanus,doar esti baiat destept.Ti-ai dreacu de lingai.

  4. Nu faceti reclamă unei prostii useriste. E o prostie bună pentru useriști idioți care ai cred în marea războinică a dreptății, in realitate o emanație a serviciilor care a folosit oficiul la ordin politic.

    Dovadă că in UE, Codruța se ocupă de găinării (hoți de mașini bulgari) și NU a deschs anchetă pentru contractul secret dubios al Ursullei care a cumpărat un miliard de vaccinuri fără scrupule, un tun de miliarde din bugetul UE, ca și Cațu care a spart 2 miliarde pe 120 de milioane de vaccinuri care se strică pe stoc.

    Kovesi face ce știe ea – acum merge peste polonezi sa-i șicaneze la ordinul Ursullei , noul băsescu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger