AcasăPoliticaViorica Dăncilă, supusă unei radiografii tranșante. Alexandru Rafila a explicat de ce...

Viorica Dăncilă, supusă unei radiografii tranșante. Alexandru Rafila a explicat de ce NU a votat-o – VIDEO

Rafila a anunțat că nu a votat-o pe Dăncilă. Și a explicat motivele

Nici bine nu s-a alăturat profesorul Alexandru Rafila formațiunii social-democrate, pe listele căreia urmează să candideze la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare programate în decembrie, că s-a aflat cum anume o vede reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății pe fosta șefă a PSD-ului.

Respectiv pe fostul premier Viorica Dăncilă, care a candidat la prezidențialele de anul trecut, din postura de candidat al Partidului Social Democrat.

Alexandru Rafila a fost cât se poate de direct când a lămurit de ce anume votul său nu a mers către candidata PSD – despre care, se știe, a ajuns în turul doi al alegerilor, alături de președintele Klaus Iohannis, care a și câștigat cursa, obținând un al doilea mandat la Cotroceni. Din explicația dată de acesta a reieșit, de fapt, o caracterizare nu tocmai măgulitoare a fostei șefe a Partidului Social Democrat.

„Nu. Nu am votat PSD? Nu puteam. Știți că Viorica Dăncilă este o persoană respectabilă, nu am absolut nimic cu dânsa, dar totuși această calitate de preşedinte al partidului, de prim-ministru trebuie ocupată – mai ales dacă discutăm de un partid mare (…) – de o persoană care are abilităţi nu numai manageriale, trebuie să aibă o cunoaştere profundă a lucrurilor din multe domenii şi trebuie să aibă abilităţi de comunicare. Or, aceste trei elemente i-au lipsit, din punctul meu de vedere, Vioricăi Dăncilă şi, în lipsa lor, credibilitatea – mai ales pentru reprezentarea unei ţări cum este România – nu cred că era cea potrivită”, a declarat Alexandru Rafila într-o emisiune la Digi24.

În altă ordine de idei, rămâne de văzut dacă numele Vioricăi Dăncilă se va regăsi, până la urmă, pe listele PSD la alegerile parlamentare din acest an, pe un loc eligibil. Întrebat, recent, despre acest aspect, Marcel Ciolacu, actualul număr 1 în PSD, a dat de înțeles că decizia aparține Organizației Teleorman, din care face parte Dăncilă.

288 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa nu-l voteze nici Dancila pe el , acum s-a aflat ca Rafila e fiu de tortionar care a omorat 27 de tarani pe Valea Crisului Alb .

  2. Pana la 11 milioane …hohoooo!Mai este Voi ce ati patit pentru ca ati fost criminali de atatea ori:1907,1929,1933…COLECTIVetc Criminalilor inventati crime la altii iar voi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger