AcasăPoliticaViorica Dăncilă, dezvăluiri senzaționale! Adevărul despre condamnarea lui Liviu Dragnea. „M-am simțit...

Viorica Dăncilă, dezvăluiri senzaționale! Adevărul despre condamnarea lui Liviu Dragnea. „M-am simțit ușurată”

Fostul premier Viorica Dăncilă vrea să candideze la alegerile parlamentare, după ce a fost trimisă în „bătaia puștii” de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea și mai nou, marginalizată de actuala conducerea a partidului.

În legătură cu condamnarea la închisoare a lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a spus, la postul Kanal D, că s-a simțit eliberată.

Ce s-a întâmplat pe 10 august în Piața Victoriei

Despre manifestațiile care au avut loc pe 10 august, din Piața Victoriei, fostul premier este convinsă că nu a fost tentativă de lovitură de stat. Mai mult, Dăncilă cere să se facă dreptate după 10 august 2018 și vrea ca vinovații să plătească, cu regretul că nu a fost în acel moment în țară pentru ca calma spiritele.

Concediul era planificat cu mult înainte. Eram în Spania, eram la Malaga, aveam nevoie de concediu. Lui Dragnea i-am spus că plec 5 zile în concediu, aveam nevoie să încarc bateriile, eram foarte stresată.

Nu aveam cum să știu ce va fi pe 10 august. Nu au fost indicații date de Liviu Dragnea, îmi pare rău de ce s-a întâmplat pe 10 august, sunt alături de toți care au suferit în urma manifestărilor, atât din partea protestatarilor, dar și din partea Jandarmeriei. Regret că nu am fost în sediul Guvernului pentru a putea lua decizii în acea zi. Cred că dacă eram acolo lucrurile poate ar fi stat altfel.

Regret tot ceea ce s-a întâmplat, cred cu tărie că autoritățile vor face lumină în acest caz și vor plăti toți vinovații dintr-o parte și cealaltă. Adevărul trebuie să se afle, vinovații să plătească! Eu delegasem atunci toate atribuțiile organizatorice vicepreședintelui de atunci”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă susține că deciziile se discutau întâi la partid

Referitor la zvonurile potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi condus în realitate întregul Executiv, Viorica Dăncilă a negat, afirmând că toate deciziile se discutau mai întâi la partid.

Erau săptămâni în care nu vorbeam cu Liviu Dragnea, trebuia să iau cele mai bune decizii pentru țara mea. Referitor că am avut după o altă abordare, nu mai aveam acea senzație că o decizie de-a mea poate fi o decizie care va fi discutată la partid. Discutam deciziile pe care le luam la partid și apoi le luam politic. Guvernamental știam toți ceea ce aveam de făcut, că trebuie să îndeplinim programul de guvernare, aveam foaie de parcurs pentru fiecare minister în parte. Liviu Dragnea nu avea cum să conducă din umbră”, a completat Dăncilă.

author avatar
Eli Dan Davidescu
650 afisari

2 COMENTARII

  1. Femeia asta nu are cel mai mic bun simtt.
    Daca era ea in tara pe 10 rezolva problema imediat.
    Uita cum a fost cocotata pe scaunul de premier,cui sa datorat acest lucru,si acum se simte fericita ca si alti din PSD care au tradat in dracii,ca DRAGNEA este unde este.
    Nu stia nimic de statul paralel,dar primea indicatii la intilniri cu seviciile ,,OFICIALE’ sa se departeze de acest om care va fi terminat.
    Tot ce se discuta la partid era transmis prin Dancila si trompetele sale(vezi scrisoarea celor care azi cersesc votul prostimii) sasului si tuturor adversarilor.
    Rezultatl se vede azi,valoarea celor care contestau conducerea atunci.
    Isii fac liste singurii ,pentru parlament,se trec primii,GRANDOMANIA AMESTECATA CU PROSTIA se vede de la o posta. A venit si DANCU care face instructie cu ei,cum sa mearga pe aleia din Modrogan ,si ce mai cum sa realizeze procentajul ca la Cluj al PSDului.la parlamentare
    Daca Plesioianu ,Cristescu,,nu se trezesc o sa aiba atatea voturi cat are PMP.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger