AcasăPoliticaViorica Dăncilă a răbufnit. Concluzie tranșantă: „Când strănută Zelenski, ai noștri de...

Viorica Dăncilă a răbufnit. Concluzie tranșantă: „Când strănută Zelenski, ai noștri de la București răcesc”

Viorica Dăncilă a răbufnit. Concluzie tranșantă: „Când strănută Zelenski, ai noștri de la București răcesc” (sursa foto: Facebook/Viorica Vasilica Dăncilă)

Viorica Dăncilă – fost premier și ex-lider al PSD, până să plece din acest partid – a ieșit la rampă cu un mesaj tranșant la adresa actualilor decidenți, în speță actualii guvernanți.

Dăncilă a pornit, invitată într-un podcast al jurnalistului Ionuț Cristache, de la afirmațiile fostului ministru al Apărării, de la momentul în care Vasile Dîncu și-a anunțat demisia de la șefia MApN, din care reieșea că nu poate lucra cu președintele.

„Ne comportăm ca slugi”

Dar și de la spusele fostului ministru al Apărării, din momentul în care încă făcea parte din Guvernul Ciucă, referitor la situația din Ucraina, declarații care au iscat și reacția șefului statului.

„Tind să-l cred pe dl.Dîncu. El a ieșit cu o afirmație care cred că a deranjat, a spus că trebuie negociată pacea. După ce a ieșit cu această afirmație, că trebuie să se așeze la masă marile puteri și să negocieze pacea, am văzut că împotriva dânsului a ieșit atît dl.președinte, care i-a spus să citească presa, președintele PSD nu a ieșit cu vreo reacție de susținere a dlui.Dîncu…Mai este un aspect – să nu uităm că a venit și o reacție din partea ucraineană – senzația mea în acest moment e că atunci când strănută dl.Zelenski, ai noștri de la București răcesc. Ne comportăm ca slugi”, a declarat Dăncilă, citată de stiripesurse.ro.

Despre vizita lui Rutte în România: Ai noștri parcă erau de pe altă lume

Și nu a fost singura dată în care Dăncilă a vorbit – în acest podcast – de slugărnicie, în legătură cu atitudinea autorităților de la București. Fostul premier – și ex-membru al PSD, partid pe care l-a și condus la un moment dat – a mai semnalat și o altă chestiune, de această dată în privința vizitei în România a premierului olandez, de săptămânile trecute.

Produsele din Ucraina pline de pesticide au pătruns pe piața românească, iar fermierii noștri au mari probleme. Vedem că nu avem nicio reacție la măsurile care se iau la Bruxelles. Ni se vorbește de solidaritate, ni se spune să tăiem animalele din România în condițiile în care avem cel mai mic număr pe cap de locuitor.

Va veni un nou regulament în care ni se va cere să reducem cu 35% consumul de pesticide la hectar. Nu vedem nicio reacție, ceea ce ni se spune, executăm. A venit premierul olandez Rutte la noi cu un aer autoritar, iar ai noștri parcă erau de pe altă lume, nu aveau nicio reacție. Sunt slugarnici, lipsiți de demnitate”, a mai afirmat fosta șefă a Executivului, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
1.053 afisari

34 COMENTARII

  1. MA SURPRINZI PLACUT ,DAR TE INTREB DE CE NU TI AI ARATAT APTITUDINILE ATUNCI CAND AI AVUT OCAZIA , CAND TREBUIA SA L FACI PE BOUL DE LA …….CO TROCENI K.O. ? DIN TEAMA ? TEAMA DE CINE ?

    • Teama de boul cel plavan care statea in boscheti cu pohontu si deturnau vizitele si intalnirile oficiale ce-l vizau pe Primul -ministrul tarii.Teama de minciunile propagandei neo-marxiste la adresa psd-ului si al PMTeama de hahalerele de dreapta (pnl,usr pmp etc)care urlau si amenintau pe la bruxelles contra tarii Teama de toata prostimea asta ,care este pe invers si alege prosti si nebuni la condus tara Teama de un presedintr hot ,traficant de copii care ne face de ras pe unde se duce Teama de Clotildele voastre isterice ,de chichiraile demente ,de alinutzele vocale si vipere negre in cerul gurii Teama de proasta aceea de Tzurcan ,scolita la Putin si care inaugura poduri care se daramau dupa ce pleca ea cu suita ,si vaporase care se scufundau la terminarea sedintei de inaugurare Cine sunt prostii in aceasta ecuatie? psd ul care va scoate mereu din rahat sau analfabetii isterici incompetenti care au ars oameni prin cluburi si spitale si care au esuat tara in 2 ani cat au condus-o fara a fi in legalitate si avand cu 10% mai putin ca psdul Da mi-a fost teama de dosare facaturi cu care -si inchid adversarii politici De asta mi-a fost teama O faci pe prostul Te faci ca nu stii ce cacareala si brambureala au facut ai tai Mi-e scarba de voi ,scarbelor!

    • Cu nu presedinte gica contra ,cu golanii in strada ,cu toata presa contra ei ce ai fi vrut sa faca trebuia sa gandesti cu mitea si capul tau nu sa pleci urechia la toate minciunile terfelistilor tradatori de tara

  2. S-a găsit vorbind… La fel cum a mutat, peste noapte, ambasada noastră de la Tel Aviv la Ierusalim. Exemplele pot continua. Drumul distinsei preopinente este pavat cu gafe, care mai de care! Dacă tăcea, filosoafă rămânea!

    • Mutarea ambasadei sa fie raul singur Fata de ce ati facut voi cu pnrr-ul ,cu hotiile din spitale cu hotiile catzesti din pandemie ,cu faptul ca plavanul vostru ne face de ras pe unde se duce ,prostindu-l cu miliarde de euro date pe o sapca ,cu faptul ca desi penal hot barna este liber fiind aparat de portocalele voastre demente,Mi-ar fi rusine sa acuz o doamna fost prim -ministru doar pentru faptul ca nu v-a alocat bani pentru falusuri ,obiecte indispensabile voua nebunii si a trebuit sa asteptati PNRRul ca sa luati bani de acolo Rusineeee!

  3. De 25 ani votati presedintii unul mai prost si tradator ca altul constantinescu,basescu,iohanis,voi astia care faceti pe desteptii si criticati ar trebui sa nu mai aveti drept de vot ,ni sa luat sa gresiti la nesfarsit apoi sa va plangeti tot voi ca unul a fost prost unul securist ,altul corupt si prost,Dancila era mai buna decat toti la un loc

  4. ERA DE O MIE DE ORI MAI BUNA CA BUFONUL SAS NEMTALAU DUGHIT PROST SI TRADATOR CAT INCAPE! DAR NATIA DE SCLAVETI NU A INTELES ABSOLUT NIMIC.

  5. In starea actuala,drogata ,scarnava
    Un om de valoare ,integru,cinstit
    Va fi ridicol ,in minte-ai bolnava
    In mintea stricata de boaita rezist!

    Occidentul a fost o valoare suprema
    Pana cand pidosnicii au pus laba pe el
    Si l-au transformat in putoare de ghena
    Dupa mintile roase de raul misel!

    Un stricat ce apare pe saituri aiurea
    Se lauda ca ei ne vor duce pe toti
    In neantul stricat de vicii .Putoarea!
    In haul pervers de parsivi si iloti!

    Acolo vei ajunge doar tu cu ai tai
    Fiinta nebuna ,infecta cu bube
    Locul tau e langa dezmatatii dudai
    Langa ticalosii nemernici ,zalude!

  6. O fi proasta cum ziceti insa pe vremea ei uleiul era 5 lei litrul ,zaharul 3 lei ,se mai gasea carne de Craciun autohtona cu 7-8 lei pe kg.Se pare ca romanii sunt fericiti sub Ciuca si Ciocolacu cand sunt calcati in picioare.Felicitari!

  7. Daca Viorica Dancila ar fi fost prim-ministru useristo-globalist vai vai ce ar mai fi laudat-o prostanii globalisi Dar asa …tot ce este contra lor este prost ,analfabe ,etc Cand de fapt ei sunt prostii cu plicusori si clotilde ,cu cuverturi ca alina si cu analfabeti cu scoli de 2 bani

  8. Se scrie,,nerodule” dar daca ai mintea deviata si fundul flenduri nu stii nici carte satana vanduta Punct negru de rahat de muste,asta esti Zicala scopir ,buhna sedusa de lobiari Vaca mitomana si pidosnica Hai vaxin!

  9. Scursurile sunt lase ,proaste si lipsite de demnitate cand e vorba de strainiCand e vorba de romani sunt perfizi ,mincinosi ,sarcastici Tipul ticalosului care-si barfeste copii si parintii si pupa fundul strainilor Asta este o calitate domnule pres?Dupa cata minte ai ,cam da !

      • Dute tu la posta la gaozarii din occidentul decadent Exista si un occident valoros si normal dar tu nu vei ajunge acolo in veci Tu vei bolborosi in cloaca occidentului de uzura ,in mizeria umana in care iti faci veacul si-ti petreci zilele tale scarboase de fiinta nebuna pidosnica Nu vrem occident cu stoarfe pe dos !

  10. Veorico dragă și tu ești la fel ca ei. Nu e nici-o deosebire între tine
    și Ciucanezu sau Ciolacu. Ai auzit că Democrația la noi a scos la suprafață
    toate LĂTURILE societății, în special în politică ?

  11. Dorell,si tu esti la fel ca Veorica ,ciucanel ,ciucazan ciulacu Catzu ,Ihanus ,Drula,Chichirau,Alinuta paturi rupte ,Orban betivul ,Valceanu si toata suita de hoti si homalai doar esti si tu o latura scoasa pe saiturile propagandei !
    Arata-i ce a facut gresit Viorica Dancila A gresit cand apara tara la Bruxel de prostia romaneasca ?Hoarda de babe nebune:makoveica ,Alinutza curdefer ,Babuina proasta care s-a trezit moarta ,tantea Plezxli glas,nu se mai saturau sa ne denigreze Ele erau bune dar o femeie Prim -ministru capabila nu era buna Sevil Saiden o doamna cu Dmare nu era buna Era bun un tradator care se ruga de Merkal sa ne bage si pe noi in recesiune>Care-i deosebirea intre Catzu si tine bai Dorelle Urasti pe social-democrati si-i bagi deavalma cu criminalii din tata-n fiu de la PNELEAUA isterica sau cu drogatii cu falusuri de guma care-si beau urina si deturneaza bani Europeni ca sa-si cumpere penisuri de cauciuc Osa spui ca exact asta sustii si tu Daca da fa o diferenta ca mai sunt si oameni de calitate in politica nu doar scursuri si hoti In Psd cam 20 %sunt oameni cinstiti dar a avut grija presul sa-i bage la parnaie cu dosare fakeIa verifica Plesoianu ,Dragnea ,etc ce au furat Daca fura ceva acum Dragnea era la beci dar se screme justitia lui iohanus degeaba ca nu i-a gasit nicio dovada .Dragnea este una dintre victimele hotilor din sistem in frunte cu iohanus curdefer

  12. Sigur nu a gresit cu nimic ,ba din contra Dar fiind impotiva neo-marxistilor ,globalisti homalai si nemernici …nu se admite Ei fura ,traficheaza copii,dau contracte la amanti si ,,preteni”,sunt scarbosi si prosti si stupizi,lupta contra Romaniei ,rad paduri pentru ,,prietenii” Austrieci care nu vor sa fim in Shengen ,dar aici exista semne serioase de intrebare Se pare ca alogenul sas nu ne vrea in Shengen.Va vom rade bai pidosnici va vom scalpa si va vom fugari dracului unde a dus mutul iapa Scarbe !

  13. Sigur nu a gresit cu nimic ,ba din contra Dar fiind impotiva neo-marxistilor ,globalisti homalai si nemernici …nu se admite Ei fura ,traficheaza copii,dau contracte la amanti si ,,preteni”,sunt scarbosi si prosti si stupizi,lupta contra Romaniei ,rad paduri pentru ,,prietenii” Austrieci care nu vor sa fim in Shengen ,dar aici exista semne serioase de intrebare Se pare ca alogenul sas nu ne vrea in Shengen.Va vom rade bai pidosnici va vom scalpa si va vom fugari dracului unde a dus mutul iapa Scarbe !Nemernici scarbosi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger