AcasăPoliticaViorica Dăncilă a pus mâna pe o funcție râvnită de mulți politicieni

Viorica Dăncilă a pus mâna pe o funcție râvnită de mulți politicieni

Viorica DancilaViorica Dăncilă a pus mâna pe o funcție râvnită de mulți politicieni

Este vestea momentului! Viorica Dăncilă revine în atenția publică. Fostul premier a primit o funcție importantă la Banca Națională a României.

Fosta candidată la prezidențialele din 2019 a fost aleasă consilierul pe strategie al lui Mugur Isărescu, transmite Antena 3. Viorica Dăncilă ar urma să înceapă treaba de la 1 iunie.

Funcția pe care o va ocupa fostul premier este de consilier pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. În echipa de consilieri ai lui Mugur Isărescu ar urma să se alăture și fostul premier Petre Roman.

Viorica Dăncilă, scoasă din joc!

În urmă cu doar un an şi câteva luni, Viorica Dăncilă era unul dintre cei mai importanţi politicieni din ţară. Ocupa funcţia de prim-ministru şi candida la alegerile prezidenţiale, unde a ajuns în turul II, la confruntarea directă cu Klaus Iohannis.

Acum, ea a intrat într-un con de umbră. A rămas un simplu membru PSD, iar activitatea ei principală se concentrează pe consultanţă oferită unor firme.

„Am avut o perioadă în care am stat acasă cu familia, în Bucureşti, am acordat şi acord consultanţă mai multor firme private. Nu sunt şomeră, cu toate că unii şi-ar fi dorit acest lucru. Sunt membru de partid, nu am mai activat într-o organizaţie. Am rămas membru de partid pentru că voi rămâne social democrată.

Nu activez în nicio organizaţie pentru că ceea ce s-a întîmplat după alegerile prezidenţiale m-a dezamăgit foarte mult şi m-a făcut să stau pe margine, nu pentru că mi-aş fi dorit eu acest lucru, ci impus de actuala conducere (a PSD).”, a declarat ea în urmă cu ceva timp, pentru Aleph News.

author avatar
Andreea Vlad
630 afisari

5 COMENTARII

  1. Bătaie de joc la adresa banului public. Cu ce să-l consilieze „Veorica” pe „Manole” ? La scos țiței din pământ cu buzele? sau la dat gaze cu dosul? „Manole” a fost strâns rău cu ușa sa accepte trocul. Întrebarea este ce a primit la schimb? ca se auzea ca nu-l apuca Ignatul în BNR. Se adeverește astfel ca și Veorica a bătut palma cu sistemul. Asta este recompensa pentru ca l-a trădat pe Dragnea. Ce mizerie făcută la lumina zilei, fără teama, fără jena. Cine conduce România? și pentru ce mai au loc alegerile? dacă toată politica este o infecție purulenta. Astea sunt dovezile evidente ale disoluție Statului roman. Noapte bună romani, cu greu veți mai vedea Soarele și pe strada voastră.

    • Din nefericire, ai dreptate. Politica trădării naționale. Partidele lui pește, majoritatea, nu sînt altceva decît niște găști de borfași.

  2. o mana spala pe alta si in tarile civivilizate ambele fata in rromahnistan amebele CU RU L

  3. Manole nu ti-e rusine?
    Tu si Viorica (Rodica dupa numele original) veti adopta Euro la pastele cailor
    Vrajeala si coruptie marca BNR
    Stapanii tai masoni ce zic?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger