AcasăPoliticaVioleta Alexandru, mesaj subtil pentru Florin Cîțu. Ce calitate îi lipsește premierului

Violeta Alexandru, mesaj subtil pentru Florin Cîțu. Ce calitate îi lipsește premierului

Violeta AlexandruVioleta Alexandru, mesaj subtil pentru Florin Cîțu. Ce calitate îi lipsește premierului

Violeta Alexandru, preşedinta PNL Bucureşti şi susţinătoarea lui Ludovic Orban în cursa pentru şefia partidului la Congresul din toamnă, a transmis că un lider trebuie să fie aproape de oameni, aşa cum este actualul lider PNL.

Fosta ministră a Muncii a declarat duminică, în cadrul Conferinţei de alegeri a organizaţiei judeţene PNL Cluj, că un lider trebuie să stea de vorbă cu oamenii, să îi asculte, nu să îşi facă doar o poză cu ei sau să le trântească uşa în nas.

Violeta Alexandru a subliniat că nu a mai văzut un om care să răspundă tuturor telefoanelor, aşa cum face Ludovic Orban, care a ţinut cont de fiecare membru al partidului. „Prima condiţie că să fii lider este să îţi placă oamenii. Să nu vii doar să îţi faci o poză sau să te urci pe scenă să spui câteva cuvinte. Trebuie să îi asculţi, să stai de vorba cu ei. Nu te urci în măşină şi trânteşti uşa, ci stai de vorba cu ei. (…) Eu nu am văzut om care să răspundă tuturor telefoanelor, aşa cum ştiu că a făcut-o Ludovic Orban în aceşti ani, indiferent de pesoană.

Nu am văzut om care să se consulte cu fiecare membru al PNL aşa cum l-am văzut pe preşedintele Orban. Să ştiţi că este foarte important pentru conducătorul PNL să fie un om care să îi asculte pe toţi, dar să ia decizii. Trebuie să avem un lider care îşi ascultă colegii, dar care ia cea mai bună decizie pentru partid”, a spus președinta PNL București.

Violeta Alexandru: „Mă duc spre suflul vechi”

Liberala a vorbit şi despre „suflul nou” din partid, afirmând că o astfel de idee „sugerează separare” între membrii PNL. „Sunt de trei ani în partid. Judecând după numărul de ani în PNL, aş fi suflu nou. (…) Judecând după vârstă, mă duc spre suflul vechi. Această abordare, pe care eu nu o înţeleg, sugerează separare între oamenii din Partidul Naţional Liberal. Noi suntem o singură echipă. Această viziune despre echipa câştigătoare ca şi când ceilalţi sunt nişte pierzători, nişte rebuturi, duce la o fracţionare între membrii PNL. E foarte periculos. Suntem o singură echipă”, a mai adăugat Violeta Alexandru.

author avatar
Andreea Vlad
328 afisari

3 COMENTARII

  1. Lui Floricel îi lipsesc multe. O să se tot vadă asta până în 2024, dacă rezistă până atunci. E prea micuț pentru o pălărie atât de mare. Curând va fi devorat de propriul partid si se va retrage cumințel sub scăunel. Al cui scăunel? Vom vedea.
    Să se întrebe pnl. Au văzut veleități de lider în micuțul Citu? Serios? Numai atât poate oferi pnl pe scena politică? Este mai mult decât ruşinos. Ce a fost PNL si ce a ajuns!
    O să culegeți roadele numirii unor nume fără nume în partid!

  2. Pai nu mai are suflu. Atunci inchide telefoane ce nu erai la casa sa platesti si hop te suna dracu stie cine, ce raspunzi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger