AcasăPoliticaVioleta Alexandru, atac furibund la adresa liberalilor: „Ați trădat oamenii, băgați PSD...

Violeta Alexandru, atac furibund la adresa liberalilor: „Ați trădat oamenii, băgați PSD la guvernare”

Violeta AlexandruVioleta Alexandru, atac furibund la adresa liberalilor: „Ați trădat oamenii, băgați PSD la guvernare”

Foștii liberali nu contenesc să atace PNL, după ce liderii formațiunii politice au decis să se alieze cu PSD pentru a forma noul Executiv.

Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru a transmis un mesaj dur către foștii ei colegi de partid, chiar în ziua votului de învestire a Guvernului Nicolae Ciucă.

„Când îi spui unui om că PSD este ”ciuma roșie”, iar ceea ce faceți voi acum? Băgați PSD-ul la guvernare! Ați mințit electoratul, dragi liberali. Ați trădat oamenii, dragi liberali! La fel a făcut și PSD: au vorbit urât despre PNL, au spus că au vândut țara. Ați mințit electoratul, a fost o minciună!

Să știți că nu toți suntem doar după bani, nu toți suntem la fel. Electoratul liberal știe că cel mai important este cuvântul și atunci când te uiți în ochii lui și îi ceri votul este important să-ți respecți cuvântul! Ați mințit dragi colegi de la PNL, i-ați trădat pe români!”, a transmis Violeta Alexandru prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Îi acuză pe liberali de trădare

Aceasta aduce în actualitate evenimente din trecut.

„Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină. Le spuneam colegilor de la PNL dacă le place cum vorbește Marcel Ciolacu ceea ce va face PSD.

Am stat în Piață în frig împotriva lui Sorin Grindeanu, iar acum PNL îl acceptă în Guvern. O băgați în Guvern pe Gabriela Firea, cea care îi spunea președintelui Klaus Iohannis că nu este un om complet pentru că nu are copii. A intrat în Guvern chiar la Ministerul Familiei, ce ironie!”, a mai spus Violeta Alexandru.

author avatar
Andreea Vlad
458 afisari

2 COMENTARII

  1. asta-i scenariul scris mai de mult , degeaba tipi ! si tu esti out tot datorita aceluiasi scenariu . nu sinteti oameni liberi , o stii si tu !

  2. Ce clasa politica jalnica ,astia chiar cred ca se mai uita cineva la circul lor cand de facut nu fac nimic bun!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger